На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Отзив хотел Галеон Слънчев бряг: бяхме 5 нощувки със закуска. По 20лв паркинг на ден. За закуска абсолютно всяка сутрин едно и също, едно и също. Само една сутрин макароните с доматен сос, бяха заменени с бял някакъв. иначе една и съща закуска. В хотела е чисто, чистят стаите всеки ден, смениха си чаршафите на третата вечер. Басейна е чист. Но като цяло в Слънчев бряг не успяхме да си намерим хубаво задевение. То едни цени, едни порции. Джани, което ни препоръчаха - пълна пародия. Ако някои нещо ги интересува, да пита.

# 571
  • Sofia
Какво му е на Джани? Беше ни любим ресторант, но не сме ходили от няколко години.

# 572
В Слънчев бряг случайно седнахме на Burger Star, по главната улица на автобусите е някъде. Много вкусна храна и обслужване, случайно намерено, а се оказа много добър избор, а иначе колкото повече чета отзиви и избирам, по не улучвам. 😀

# 573
  • край голямата локва
Хотела е Авеню, някъде в началото  на Бургас.
Искам само да лежа на плажа и да се топя в морето. Не мога да плувам. Не търся храна, забележителности, магазини. Колко далеч е хотела от морето? Пеша може ли да се стигне и за колко време?
Концепцията на този хотел е различна, за бизнес пътуване, не за туристи. Удобен е ако си с кола. Иначе, да, може да се отиде пеша до плажа, може би около час  ... с такси мисля около 10 лв.  Има автобусна спирка на около 10 мин
 /аква калиде - може да се ориентираш в мапса/на линия която отива директно до плажа, за около 10-15 мин до северния /по- добре/и около половин час до централния плаж. Има и по- близка спирка на Метро, но там ще се прикачваш...та Авеню е добър бизнес хотел .

# 574
  • София
Какво му е на Джани? Беше ни любим ресторант, но не сме ходили от няколко години.

Малки порции, скъпо, наблъскани маси, за да има повече хора. Създава се едно жужене, бръмчене, общо взето нелагоприятна обстановка. Не бих повторила там повече.
За Burger Star, късно ни казаха, че готвят добре и така и не го посетихме.

# 575
*Chloe*,
Ресторантът  предлага ли обедно меню? Цените в него нормални ли са? Има ли запазване на шезлонги на плажа/около басейна?
Дъщерята вече е тийнейджър и се преориентирам от ол инклузив към подобен тип настаняване - със закуска и ресторант на свободна консумация.  Другото, което съм харесала, е Св. Никола, Черноморец. Но вилите са по-нови, затова клоня към тях.
Отзивите в буукинг четох - доста противоречиви и крайни ми се сториха, затова писах в темата.
Благодаря на всички! 🌷🌷🌷
Има обедно меню да, цените бяха нормални като за Созопол тази година - пица около 20 лв, тиквичките - 10-12 лв.
Когато бяхме там в края на юни, хотелът беше пълен, но шезлонги имаше на плажа за всички. Не забелязах и да има “резервиране” на такива, което и мен много ме дразни.
Управителят и като цяло персонала бяха много любезни. Всеки ден питаше специално той как сме, закачаше детето.
В стаята има и машина за кафе с 4 капсули комплимент, което преди две години го нямаше.
Ние платихме 935лв за двама възрастни с две деца за 5 нощувки със закуска.

# 576
  • Sofia
Здравейте, може ли отзиви за плажа на Велека. Пълни ли се много през деня и този "паркинг", ограден в червено, безплатен ли е

Не се пълни и е безплатен. Може да паркирате и на хълма от страната на Синеморец, слиза се 5 минути пеша по склона, не е подходящо само за много възрастни хора. Може да паркирате също до бар Кораба в самия Синеморец, на асфалтовия път, до плажа са 10-15 минути.
Няма вече много диви плажове около Царево, особено достъпни с кола. Може да паркирате на плаж Бутамята и за 10 мин разходка да стигнете до плаж Липите, ако помолите някой там да ви покаже пътеката. След него е плаж Листи, но също е достъпен пеша. На Бутамята, Силистар, Корал, Юг и пр. все още е приятно, но уви, не са диви.

# 577
И аз с питане. Избрахме Равда тази година, никога не съм била там. Общо ще сме с три деца между 1 и 7 години, хотела които резервирахме е без изхранване-  Аурелия Биич. Съвети за ресторанти наблизо и не толкова близо с детски кът? Къде можем да хапваме и децата да се забавляват?

# 578
Здравейте, ние сме от вчера в Св. Св. Константин и Елена. Времето е супер, водата е чайче - чиста и топла. Вчера плажът и морето бяха фул макс, днес е една идея по-добре.
Запазих в последния момент в  х-л Астор Гардън със закуска и вечеря, включени са и чадъри и шезлонги на плажа и басейните, както и ползване на хидро-зоната с минерални басейни Аква хаус. Засега сме доволни от хотела и храната, следобед ще пробваме как е и Аква хауса и ще пиша като събера повече впечатления.
Приятни почивки на всички!

Снощи запазих за там за средата на август. Ще съм благодарна, ако споделите повече впечатления от хотела и изхранването и дали за обяд предлагат меню в някой от ресторантите им.

# 579
  • There I was on a July morning
На питането за Астор Гардън: има бар до басейна, който предлага обедно меню - салати, супи, сандвичи, пици, пържени картофи, сладолед и др. На плажа, където са чадърите на хотела има заведение в което също има неща за хапване и пийване, като цените са една идея по-ниски.  
Хотелът си е хубав, с приятен озеленен двор. Стаята, банята и терасата са големи и чисти. Камериерката се старае много, сменя всеки ден ползваните кърпи, спалното бельо - след 3-тата нощувка, мие чашите. В стаята има кафе машина на Крупс с различни видове капсули за кафе. Кафето, чаят и 1 бутилка минерална вода на ден са комплимент от хотела и се дозареждат безплатно, останалото от мини бара е платено.
Басейнът към хотела е винаги полупразен, както и шезлонгите. Явно туристите се разпределят и към СПА-то на Аква хаус и към плажа. На плажа също се намират места, но там чадърите и шезлонгите се запълват.
Храната е хубава и разнообразна. На закуска има и плодове, и зеленчуци, и различни видове сирена, палачинки, баници, кексове, сладки, сандвичи, бебешки пюрета, кашички, натурални сокове, смути, кафе еспресо и мн. други.
Вечерята също не е зле - 2 вида супи, салати, постни и месни по няколко вида, плодове - 5 вида, вкусен сладолед и др. Като минус - никакви напитки не са включени към вечерята.

# 580
И аз с питане. Избрахме Равда тази година, никога не съм била там. Общо ще сме с три деца между 1 и 7 години, хотела които резервирахме е без изхранване-  Аурелия Биич. Съвети за ресторанти наблизо и не толкова близо с детски кът? Къде можем да хапваме и децата да се забавляват?
Няма детски кът, но препоръчвам пицария Наполи и Карел, рибен ресторант.

# 581
Ние се върнахме от Свети Влас,бяхме в хотел "Панорама Бей" 2. Избрахме го заради приема на домашни любимци-без такса,без значение порода и кг.Препоръчвам го горещо !!
Много чисто,модерен дизайн на апартаментите,два басейна,идеално местоположение.В близост има магазин,храна за вкъщи,бирария,пицария,плажа е на 700 м.
Курорта е пълен 80% с украинци,но като цяло е спокойно,няма лудница.
За хапване препоръчвам ресторантите ''Свети Никола'', ''Викторио'', ''Фентъзи бар грил'', ''Балкан'', гръцкия ''Аераки".Цените са високи,но като цяло курорта държи ниво и евтини места няма.

# 582
Ние се върнахме от Свети Влас,бяхме в хотел "Панорама Бей" 2. Избрахме го заради приема на домашни любимци-без такса,без значение порода и кг.Препоръчвам го горещо !!
Много чисто,модерен дизайн на апартаментите,два басейна,идеално местоположение.В близост има магазин,храна за вкъщи,бирария,пицария,плажа е на 700 м.
Курорта е пълен 80% с украинци,но като цяло е спокойно,няма лудница.
За хапване препоръчвам ресторантите ''Свети Никола'', ''Викторио'', ''Фентъзи бар грил'', ''Балкан'', гръцкия ''Аераки".Цените са високи,но като цяло курорта държи ниво и евтини места няма.
Звучи добре, ние харесваме Свети Влас, но 700 м. до плажа не са ли малко множко? Ще разгледам и хотела де, не се сещам за него в момента.

# 583
  • В.Търново
В гугъл не ми излиза такъв хотел, а само апартамент под наем с това име. да, отдалечен излиза от плажа. На мен на картата пеша ми го дава 900 метра. по тия баири на Свети Влас не е много ок.Аз като цяло Свети Влас не го харесвам, намира се на голям баир и плажа е малък, вече е много презастроено в ниската част към плажа.

# 584
То къде не е застроено, но  там е много чисто и поддържано и ако си вземе човек апартамент (там настаняването предимно е в такива помещения) на първа линия е доста добре. Ние ходим и без това без включено изхранване. Не искам да търпя тълпи и шум по ресторанти на ол инклузив.  Има доста добри оферти, но трябва да се дебне.

Общи условия

Активация на акаунт