На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • В.Търново
Благодаря и на двете ви с Ani! Може би точно Грийн лайф ще е подходящото място, защото е най-близо до бар Игуана, където ще се прави плаж, а и се търси място само с нощувка без храна. Къмпингите не са оферта. Стига да има места и цената да не е прекалено висока.

По-горе са дали групите, следя ги и аз, макар че не наемам. Тази година са нагоре цените, така ми се струва. Около 140-160лв за студио чувам че върви, двустайните гонят 180-200лв (т.е спалня и хол). Само по слухове коментирам, понеже в групите всички цени се разменят на лично, не знам защо Simple Smile Пишете какво търсите и различни собственици ще ви пратят оферти. Само за ориентир го пиша, дано да съм близо до реалността Wink
Такива са цените и в Гърция.

# 616
  • Sofia
Цените в Гърция за подобни комплекси ли? С басейни? Или за апартаменти без басейн?

# 617
  • В.Търново
Цените в Гърция за подобни комплекси ли? С басейни? Или за апартаменти без басейн?
Там повечето на частно са апартаменти или вили. Някои с басейни.Ако се поразрови човек може да намери.
https://www.facebook.com/groups/2600909070127443/permalink/3575441656007508/

# 618

По-горе са дали групите, следя ги и аз, макар че не наемам. Тази година са нагоре цените, така ми се струва. Около 140-160лв за студио чувам че върви, двустайните гонят 180-200лв (т.е спалня и хол). Само по слухове коментирам, понеже в групите всички цени се разменят на лично, не знам защо Simple Smile Пишете какво търсите и различни собственици ще ви пратят оферти. Само за ориентир го пиша, дано да съм близо до реалността Wink
[/quote]
Не съм по социалните мрежи, но хората за които търся ще проверят и във ФБ. Предпочитам в Гугъл мапс или Букинг да видя къде точно се намира даден апартамент/студио и тогава да проверявам за свободни места. Грийна е огромен комплекс и ако си най-назад бая ходене ще падне до плажа. Гледам да има и включено паркомясто.
Благодаря още веднъж и хубав ден!

# 619
  • Sofia
Точно така е, комплексът е голям, макар че голямо ходене чак едва ли, ние слизаме за 3 мин до плажа, въпреки че не сме отпред, от най-задните блокове сигурно е 6-7 мин. Но исках да потвърдя, че съветът е добър, питайте в кой блок е съответният апартамент, в гугъл има карти на комплекса и може да се ориентирате колко е далече.
За паркирането - освен ако не наемете от самия Грийн лайф хотел (които имат включено паркомясто и шезлонги на плажа), частните собственици няма как да осигурят паркиране вътре в комплекса, просто такива са правилата. Част от тях са наели паркоместа в частните паркинги пред комплекса, за да осигурят паркиране на наемателите си. Като цяло паркоместа се дават по цялата улица и не виждам причина да не си намери човек, срещу заплащане, разбира се.
Правилата са малко неудобни за гостите на комплекса, от друга страна затвореният достъп превръща комплекса в рай за семействата с малки деца, понеже групите с деца си тичат спокойно из целия комплекс и ние родителите не ги мислим Simple Smile От комплекса не може да се излезе без карта за достъп, така че не могат да избягат от нас Joy

Иначе за Гърция, наемаме и ние, но попитах, за да се сравняват цени на идентични имоти. Апартамент без басейни може и България да се намери по-евтино. В Гърция преди 3 години при търсене с басейн платих по 150 евро на вечер (разкошна вила иначе).

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 08:52 от NBM

# 620
Включвам се от Синеморец. Спокойно място, със сравнително малко туристи. Наехме апартамент в Синеморец клифс, добра локация до плаж Бутамята, апартаментът е с кухня - котлони, фурна, хладилник, тостер, кана за вода и посуда, удобни легла и две големи тераси. Банята не е никак добре - вратите на душкабината липсват и после събираме водата с един ръждясал моп, но това го преглъщам без проблем заради тази гледка. Жената, която ни настани, е много мила и това е важно за нас (заради това няма да посетим отново Зафо). Духа студен вятър, замръзвам на сянка. Вчера също имаше вятър, но флагът беше зелен и учудващо нямаше никакви вълни.

# 621
  • В.Търново
Някой знае ли магазин Джъмбо Бургас от колко отваря сутрин? От 9ч. или от 10ч. ?

# 622
# 623
  • В.Търново
На две различни места излиза , че на едното отваря в 9 ч, на другото в 10ч. Grinning
Искам да си направим сметката кога да тръгнем, да не стане така да отидем в 9ч, а то да отвори в 10. и да висим 1 час.

# 624
Отидете в 10 за по- сигурно.

# 625
Би трябвало да отваря в 9. Софийското в толкова отваря. А не ми се вярва в активния сезон да изпуснат келипира. Друг вариант е да им се обадиш.

# 626
Здравейте, другата седмица съм няколко дни в Свети Влас, ще съм благодарна за препоръки кои плажове в околността (Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър и др.) да посетя, тази година горе-долу каква е цената за шезлонг и чадър, както и къде наоколо може да се хапне вкусно на разумна цена? Благодаря предварително Heartpulse!

# 627
  • София
Здравейте, другата седмица съм няколко дни в Свети Влас, ще съм благодарна за препоръки кои плажове в околността (Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър и др.) да посетя, тази година горе-долу каква е цената за шезлонг и чадър, както и къде наоколо може да се хапне вкусно на разумна цена? Благодаря предварително Heartpulse!

Определено плажа на Слънчев Бряг е най-добрия от изброените, да не кажа най- добрия на нашето черноморие. Друг е въпроса, какво ще Ви коства да отидете до него. Доколкото са споделяли тук, и на Св.Влас плажовете не са лоши.

# 628
С автобус се стига бързо да Сл.бряг. До Несебър също..но там южния плаж е с тясна нагъчкана плажна ивица, а северния плаж е слят с този на Сл.бряг, тоест е хубав и широк.

На Елените плажът е интересен също...

# 629
Автобусите са претъпкани и не препоръчвам .Плажовете на Влас са хубави , водата е чиста . Чадър, шезлонг… по 10 лв всяко. Разумни цени по ресторанти почти не видях, но пък навсякъде храната и обслужването бяха на ниво !!

Общи условия

Активация на акаунт