На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Завърнахме се с майка от Къмпинг Каваци!
Най-прекрасното място за почивка на света!

Наехме бунгало за двама - за 80лв - Най- чистото и спретнато, което съм виждала! То включва *вътре:
- санитарен възел - изключително чист, немалък!
- 2 легла - спретнати, прекрасни
- вентилаторче
- хладилник
- отвън маса и столчета
- в цената се включва и безплатен паркинг за колата Ви! (но ние нямаме такава)

Къмпинга се намира под прекрасна горичка, която пази от слънцето.Видяхме даже и катеричка на дървото над нас. Близо до плажа. Нашето бунгало буквално беше на няколко метра от плажната ивица. Сутрин усещахме приятен бриз и аромата на морето, докато си пиехме кафето отпред на масичката.

*Наблизо има и магазинчита за храна и всичко необходимо на прилични цени (даже по-ефтини от Кауфланд).

*Бунгалата имат и опции за 4-ма. Също каравани и други
И малко снимки:
*Не съм направила снимки отвътре, но на официалният им сайт има, и са реални!

Това е гледката през прозореца ни сутрин: Зад дюната е плажът:

Пътеките между Бунгалата:

И на няколко метра от бунгалата - Безплатният Плаж, до който има и платен такъв.

А официалния сайт е ?

# 676
https://www.kavacite.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

Май са тези.

Плажът там е божествен!!!!
Ние бяхме в Созопол, също 80 лв дв.стая, и ходихме два три пъти на Каваци на плаж...

# 677
Да, това е сайтът. От посоченият телефон направихме резервацията.
Интересно, че на снимките за двусместните бунгала, отвътре не се вижда да имат хладиник и вентилатор, но имат. По телефона ни казаха и наистина имаха.

*По-големите имаха и други екстри, но не помня какви, сигурно са описани, или звъннете за инфо.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 08:22 от AniNe

# 678
Здравейте!  Някой дали може да ме насочи къде в Слънчев бряг в близост до центъра има платен и ОХРАНЯЕМ паркинг. Ако няма при хотела (тази година сме в Планета) и е далеч паркинга то поне да е охраняем. Иначе ми е ясно - 20-25 лв на ден е на Слънчака.

# 679
В моето семейство не сме по бунгалата. Твърде близко до природата ни идва 😀

# 680
  • Deutschland
Тета, кой е този хотел в Созопол, в който сте били? На мен все оферти за по 200 +на вечер за двойна стая ми предлагат.

# 681
Къмпинг Каваци!
Благодаря за положителните емоции. Голям смях падна. Laughing

# 682
Къмпинг Каваци!
Благодаря за положителните емоции. Голям смях падна. Laughing

Споделям мнение за хората, които предпочита този тип места за почивка Simple Smile

# 683
Тета, кой е този хотел в Созопол, в който сте били? На мен все оферти за по 200 +на вечер за двойна стая ми предлагат.

Хотел тип къща за гости...масово са на цени по 70-80-90 лв на вечер за двойна стая, това по ул. Одеса долу, ул. Тракия и Първи май...там съм проверявала.

Лео, кое му е смешното...плаж Каваци и за мен е чудесен и перфектен направо!! Ако беше и в града...ама и така си е чудесен....

# 684
Здравейте!  Някой дали може да ме насочи къде в Слънчев бряг в близост до центъра има платен и ОХРАНЯЕМ паркинг. Ако няма при хотела (тази година сме в Планета) и е далеч паркинга то поне да е охраняем. Иначе ми е ясно - 20-25 лв на ден е на Слънчака.
До хотел “ Тиара” с/у входа им. Погледнете, ако Ви е удобен.

# 685
Лео, кое му е смешното...плаж Каваци и за мен е чудесен и перфектен направо!! Ако беше и в града...ама и така си е чудесен....
Смешното е, че не е
Цитат
.
Дори за България е треторазрядна дестинация.

# 686
Прекрасното е в очите на гледащия, не е обективна категория. Това, което на един не му харесва, не пречи за друг да е прекрасно. И обратното.

# 687
А на мен са ми смешни, тъпи всъщност, твоите опити да казваш на хората кое да им харесва и кое не...и да слагаш разряди Joy

# 688
Leo, кой плаж и изобщо курорт по нашето Черноморие би препоръчала?

# 689
  • София
Смешното е, че не е
Цитат
.
Дори за България е треторазрядна дестинация.
Споделете за 1ва класа? За Света? Пък и за България? може да отидем.. що не? сериозно питам , не се шегувам

Общи условия

Активация на акаунт