Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 21

• 60 832
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Joana85, успех! ❤️🍀❤️
Мисля, че нямаш повод за притеснение от приема на Естрофем и Дуфастон. А и е супер, че имаш доверие на лекаря си - това е едно от най-важните неща по пътя към мечтата ни.

# 136
Момичета, досега на ЕЦ, винаги съм имала Цетротид 1бр. преди пункцията + Овитрел. Сега нямам изписан Цетротид. Това нормално ли е? Няма ли така да се спукат фоликулите?!

# 137
  • София
Момичета, досега на ЕЦ, винаги съм имала Цетротид 1бр. преди пункцията + Овитрел. Сега нямам изписан Цетротид. Това нормално ли е? Няма ли така да се спукат фоликулите?!
зависи от хормоните и размера на фоликула. Доста често няма нужда от цитротид.

# 138
Ф са два - 18 и 16 см - това от днес (8 ден от цикъла). Пункция в понеделник следобед. Хормоните са Божа работа, защото на ЕЦ в моята клиника никой не пуска хормони, а лекарят се доверява само на ехографа.

# 139
При мен даже се получи обратен ефект -  натъпкаха ме с 4 инжекции цетроцайд и фоликулите спряха да се развиват, а единствения, които се пунктира не се оплоди.
quote author=patencce1 link=topic=1601688.msg47320010#msg47320010 date=1702111860]
Ф са два - 18 и 16 см - това от днес (8 ден от цикъла). Пункция в понеделник следобед. Хормоните са Божа работа, защото на ЕЦ в моята клиника никой не пуска хормони, а лекарят се доверява само на ехографа.

[/quote]

# 140
Аз пък помня, че преди пункция последно сутрин се бие един цетротид, после се чака колко 24ч нещо такова и ти казват в колко точно да си биеш 1 Овитрел и 2 декапептила.

# 141

Не е задължително Цетротид.
Имала съм без.

# 142
Утре ще ми е 10-ти ден от цикъла. Днес изтече обилно слузесто течение, наподобяващо белтък. Опасявам се, че няма да удържа до утре следобед Cry

# 143
Въпросната цервикална слуз в денят на овулация придобива водниста консистенция. Така че това отделяне на обилна слуз все още означава че овулацията предстои.
Стискам палци всичко да е наред. Hug

# 144
Ох, дано си права! От притесненение съм с ужасно главоболие. Тази нощ сложих Овитрел в 2.50ч. Днес не се чувствам ОК, гади ми се и ме боли глава. Друг път това не ми се е случвало. Може и от постоянните магнитни бури да е, те са през 2 дни..... или просто всичко ми дойде в повече!
Въпросната цервикална слуз в денят на овулация придобива водниста консистенция. Така че това отделяне на обилна слуз все още означава че овулацията предстои.
Стискам палци всичко да е наред. Hug

# 145
  • София
По време на всяка (3) стимулация в продължение на няколко дни преди пункция и няколко след имах обилна цервикална слуз, както преди овулация. Но сериозни количества. Всеки път питам в клиниката, защото всеки път ме е страх като теб и ми казват, че е от лекарствата и да не го мисля. И трите пъти бяха прави. Спокойно. И успех Simple Smile

# 146
От лекарствата, но аз съм на естествен цикъл! При мен няма стимулация, единствено Овитрел си бих за узряването на Я. Ще видим днес! Стискайте палци Hands Pray
По време на всяка (3) стимулация в продължение на няколко дни преди пункция и няколко след имах обилна цервикална слуз, както преди овулация. Но сериозни количества. Всеки път питам в клиниката, защото всеки път ме е страх като теб и ми казват, че е от лекарствата и да не го мисля. И трите пъти бяха прави. Спокойно. И успех Simple Smile

# 147
Стискам HugKissing Heart

# 148
добро утро
patencce1 - стискам палци

# 149
  • София
Стиска палци и аз. Да се похвалиш с хубав резултат.
П. С. Без никакви лекарства изобщо ли? До сега все гледам момичетата пият разни неща.

Общи условия

Активация на акаунт