🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 306
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 065
Много странни правила тази година. Не ми допада това с едно гласуване да можеш да премахнеш най-силния играч без да може да се докаже на арената. Просто е нечестно.
Сигурна съм, че има уловка и посоченият няма просто да си тръгне.

# 1 066
Няма шанс, не могат да ги стигнат.
Надявам се да имунизират Коко!

# 1 067
Обаче много ще се изкефя ако жените изгонят Лили - тази, която се опита да ги изманипулира да изгонят Петър, а накрая отрязаха нейната глава. 🤣🤣

# 1 068
  • София
Мартина като изгони Лили после ще играе срещу Коко и Павел и все ще ги побеждава нали? Да си ходят всичките. С толкова много мислене... Една патка мислила, мислила...

# 1 069
  • на село
Да си връщат стария формат на Фермата и да се свършва с тази пародия, нали някой питаше за въпроси към Иван, т.е продукцията. Голяма тъпотия.

# 1 070
И да види, че Петър е можело да я спаси. 😁

Петър наистина се оказа най-лошият стратег.

Ще се изкефя Присиана да прецака Мартина и да я изгони.

# 1 071
Мъжете се шокираха направо, че жените не искат да отстранят силен конкурент за мъжленцата си хаха Петър пък се опитва да обяснява, че то за пендарите нали...

# 1 072
Малко назад съм, после ще наваксам. Според мен Ния искаше да си тръгне. И за себе си , не само за "благото на отбора". Любимка ми е , исках да не я послушат и да ритнат Жорката , но уви. Мисля , че тя нямаше да се зарадва да остане , и дори ще се разсърди . Може би си е искала героично напускане с достойнство и и се получи. Страхотна Ния

# 1 073
  • София
Да. Ще излезе, че и той се е жертвал за тоя отбор. Не само Ния. Simple Smile
Голямо жертване пада.
Ами така си е, той най-много се жертва. Вярно косвено, но все пак. Grinning Живо месо му се наложи да къса - първо любимата, после най-добрата приятелка. Ей това се казва мъжка постъпка, не като някои други. Направо трябва да го канонизират за светец - Свети Великомъченик Петър Отбороугодни. Bowtie

Искаше да покаже, че винаги действа за доброто на отбора, а не за своя интерес и че не би гласувал срещу Жоро заради враждата си с него. Но според мен това беше грешка.
Ясно какво искаше да покаже, той няма никакъв интерес да изгони Ния, защото тя не му е пряка конкуренция. Но трябваше и да го каже там на място, а не впоследствие да сочи с пръст, защото изглежда зле. А иначе разбира се, че беше грешка, вече няма закога да се пази отборът и той го знае, не е глупав, не знам защо гласува срещу нея. Безсмислена жертва беше.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 12:20 от Reinа

# 1 074
Оф и мъж и жИна ще имунизират.  Явно искат да запазят и Лили и Коко Шанел Trollface
Павел най-вероятно е пътник. Жалко

# 1 075
Жорко, Жорко, ако си на финал с Коко - никакъв шанс да спечелиш. Защо си мислиш, че няма да те дръпне на дуел? Мазник.

# 1 076
Назад съм, но ще умра от кеф, ако жените за първи път се обединят по съветите на лили и махнат точно нея 😅😅😅

# 1 077
Айде, пак почна Пешо да промива мозъци!

# 1 078
  • България
Петър приказва за отбора като са почти накрая на предаването. Grinning Grinning Grinning Време е да отстранят някой силен, срещу когото мъж или жена би се изправил на арената.

# 1 079
не ми се гледа ...особено ехидната физиономия на пепето....егаси и тъпия стратег и правила....

Общи условия

Активация на акаунт