🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 438
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 380
Интересно дали сега гледайки всичко отстрани, момичетата се харесват? Дали все още харесват Жорката, който толкова елементарно ги манипулира или Мартина, която се опитва същото да прави и драпа да стигне до финал?

Зрителите виждат всичко и такова поведение като тяхното, което освен всичко останало е такова на използвачи няма да бъде наградено със стоте хилки.

Така пазеният и харесвам от Жорката Коко ще ги вземе и след това може да го черпи едно кафе за съдействието.

# 1 381
  • Варна
Коко и Жоро не са конкуренти. Само единият отбор ще излъчи финалисти. За момичетата от Елбетица е все тая кой ще победи при двубой между двамата ако са напред с пендарите. Ще си тръгне мъж.

Засега Жоро се пази изобщо от двубой. Снощи Гунчева много грубо го закова с въпроса. Ама Ухажори е дебелоок.

# 1 382
  • Разпиляна във въображението
Няма как само един отбор да излъчи финалисти. Много странно да е така.

# 1 383
  • Bayern
Само единият отбор ще излъчи финалисти. За момичетата от Елбетица е все тая кой ще победи при двубой между двамата ако са напред с пендарите. Ще си тръгне мъж.
Това ,ако  е така наистина е адски нечестно !!! Някой достоен за финал да няма шанс заради останалите в отбора ...Rage

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:30 от ROSHLA2006

# 1 384
Не, те казаха вчера. Отборът с повече пендари по-лесно ще стигне до финал. Сигурно спрямо пендарите ще се играят дуели 1:1 в отборите. Отборът с по-малко пендари ще излъчи по-малко финалисти.

# 1 385
  • Варна
Няма как само един отбор да излъчи финалисти. Много странно да е така.
Е аз така разбрах правилата с необединението. В един момент когато останат двама души в единия и 7 в другия, н можем да се надяваме че малобройния все ще си взима дуелите.

# 1 386
Снощи Фермата ми беше за фон. Но видях каква каша е в главата на Приси. И какво по дяволите беше това лексиконче с въпроси. Предполагам е наложено от продукцията. Отивам да гледам.

# 1 387
В момента в Канатица има 3 мъже и 2 жени. Остават три дуела до 14 седмица. Максимум 3 души може да отпаднат, ако губят дуелите. Един може да отпадне в 14 седмица за наказание и остава поне 1 за финал.

# 1 388
  • Варна
В момента в Канатица има 3 мъже и 2 жени. Остават три дуела до 14 седмица. Максимум 3 души може да отпаднат, ако губят дуелите. Един може да отпадне в 14 седмица за наказание и остава поне 1 за финал.
И на финала да са колко? 10 човека?

# 1 389
  • София
Би трябвало да има и индивидуална фаза, така че накрая да останат примерно 6, не вярвам 10 да са на финал.

# 1 390
Ще има индивидуални дуели във всеки отбор. При отбора с по-малко пендари ще са повече и съответно ще излъчи по-малко финалисти.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:16 от Alucard

# 1 391
НеуглеЖоро не ми е бил приятен от ден първи. Има нещо неприятно в него. Сергей също ми е неприятен и то доста. Повече ме дразни от Кенан. А как го търпи жена му с този избухлив характер, не знам. Няколко пъти показва колко лесно става агресивен и не се владее. На играта с въжето се опита да счупи/хвърли пънчето на което стоят. Удари го с юмруци и се опита да го вдигне, но добре, че то е стабилно. Неуравновесен комплексар е Сергейчо. Засега Петър и Андрей остават "нормални" в репликата Игри на волята.

# 1 392
  • Варна
Ако има индивидуална фаза с участници от двата отбора, защо не искат да я нарекат обединение?

# 1 393
Защото тази фаза ще е в рамките на отбора.

Да речем Жорката трябва да ходи на дуел и може да избере само Петър или Андрей за опонент.

# 1 394
  • Варна
Така звучи по-справедливо. Чакам Лили да изяде Коко с парцалите.

Общи условия

Активация на акаунт