🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 434
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 195
Обаче, не знам дали чухте мъдрата мисъл на Коко преди битката - "Аз гарантирам на всички, че колкото повече бързаш, толкова повече се изтощаваш". 🤣🤣

# 196
  • Разпиляна във въображението
Той им направи забележка по-рано, но не разбирам защо не им помогне като ги вижда, че не се справят.

Той им каза грешката, а и те не изглеждаха много приятелски настроени. Дори водещите излъгаха за начина, по който Петър каза какъв е проблема. Каза им го тихо, внимателно и дори със жестове и градуси на ъгли. Това, че онези не желаят след два-три опита да се справят по-добре е друг въпрос. Всички обсъждат Петър зад гърба му и се прецелват, къде да забият ножа, обаче той че коментира как двамата приятели грешат, а преди това им го е казал в очите - подмолно и манипулативно.

Истинска забава е да слушам как Сергей е изпаднал в някаква заблуда за себе си и стойността си във Фермата и защо Елбетица го били избрали. Бил дразнител... Сега вече знае, че не Петър се е натиснал да го извикат точно този дуел както си мисли.

# 197
Ееее, Miriel! Гледай по-генерално на нещата. Петър не искаше Сергей на дуел, но такааа сигурно е насочил и стимулирал Андрей и останалите да изберат именно него. Няма как Петър и в тази ситуация да не е на дъното. Той има свръхестествени сили и всичко лошо се случва заради него. 🥴😁

# 198
Не гледах този епизод. Предпочетох да спя. 😂 Утре ще наваксам. Но така като ви чета, пак всичко се върти около Петър.

# 199
Кенан и Коко вчера много ми заприличаха на тези двамата

Скрит текст:

# 200
  • България
Е, явно някои са вътрешни хора на пподукцията и знаят кога, къде и как са измислени игрите! Сигурно и на каста са били?
Че то и за слепия е видно, че в игра с тичане победител може да е само този дето в момента се лигави с Кенан! А в този миг дори се леят хвалебствия по адрес на футболистчето от страна на водещите!

1001 нощи приказки. Още малко ще кажеш, че съм Ники Мартинов, и измислям аз игрите.  Наблюдавай какво им дават тази година от ден 1 - не преобладават фермерските игри в сряда и четвъртък.
Отделно пълно е със спортисти тази година- Коко, Андрей, Линда, Павел, Ния (ако фитнесът броим за сериозен спорт наравно с другите, а не за спорт за външен вид), Мартина, Валерия, Нанси. Би следвало много хора да са добри в кардио, Павел и Линда в силовите.

По същата логика можеш да се оплакваш, че са дали играта с пясъчния тунел, а не всички са дребни и плоски като Ния, или за най-сложната игра със скръц-скръц, когато Петър издъни 3 пъти един и същ пост, който сам си избра, и Канатица пак спечелиха. Тогава оправданието беше: "Петър е изморен."
Когато на Канатица им е неудобно в играта поради липса на място на ските, по-големи крака върху ските, по-висок ръст за късото придържащо въже, коментирате, че са трагични. Когато имат очевидно предимство в 1/5 игри, всичко било нагласено в тяхна полза.

# 201
Цитат на: ladonnae
[/quote

Нищо не пропускам, както и поредното ти заяждане Wink Петър взе плика, за да може евентуално да променят името, а това че останалите не успяха да се сместят във времето не е по негова вина. И какво им попречи да гласуват някои - не били чули всички момичета. Нали двете, които имаха претенции, се изказаха.

А на Линда, разбирачката от гъби, никой не е запушвал устата, в това число и Петър.
Освен , че не са чули всички момичета., Не са направили социологическо проучване , с резултати от поне две агенции. А също не се е произнесла врачка(маг) ,показвана поне по една телевизия
 Ако искаш да свършиш нещо - намираш решения
 Ако не -оправдания.

# 202
  • София
Селската идилия на най-близките приятелчета Кенан и Коко докато от другата страна на синхрони всички говорят срещу Петър. И искате да ме убедите, че продуцентите не дават наклон на развитието на играта?

# 203
Браво и на Марти и на Жоро, невероятно представяне! Естествено, че нямаха шанс срещу Коко, но не се отказаха. Те тримата са моите фаворити!

# 204
Червените можеха да бият, ако бяха познали ракиите. То не бе само едно ходене със ски.

# 205
Коко беше с разтройство. Та не се знае колко щеше да издържи да бяга!

# 206
Варелите много спъваха момичетата. 5 секунди също тъпо правило.

# 207
  • София
Много тъп епизод снощи.
Почти нищо за отбелязване няма.
Твърде много ми дойде и простотията на бай Ганьо Кенан в Рая.
А това с бесилото и Петър обесен е върха на падението в Канатица.

Браво на Мартина. Блесна много в тази игра. Simple Smile
А Коко да го пуснат да бяга в тази игра срещу Рълев, Крум  и Мастагарков в Игри на волята, тук е ясен...

Пусната е новата анкета! 😊

Животът зад Фермата на Мирон, епизод 18

Иван отговаря на 12 въпроса на Кенан

Животът зад Фермата, епизод 18: Кой е най-големият страх на Иван?
Вижте кадри от забавната игра, която Кенан създаде!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:15 от Не се сърди, човече

# 208
  • Варна
Много тъп епизод снощи.
Почти нищо за отбелязване няма.
Твърде много ми дойде и простотията на бай Ганьо Кенан в Рая.
А това с бесилото и Петър обесен е върха на падението в Канатица.
Правили са бесило за Петър? Тъкмо щях да сядам да гледам, но ще пропусна снощния епизод..

# 209
  • Mediterraneo
Не са правили бесило за Петър. Намериха в Ада изрисувани стените на едната спалня, Кенан зограф беше нарисувал една бесилка с човече и надпис Петър.

Общи условия

Активация на акаунт