🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 476
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 240
Той зорлем го тикаше това сърце на Моника, що ли така тя не го взе? Simple Smile
Явно  няма вкус

# 241
  • България
Той зорлем го тикаше това сърце на Моника, що ли така тя не го взе? Simple Smile
Явно няма вкус
Моника не грееше, но с това си решение успя да блесне с интуиция. Grinning Grinning Grinning

# 242
Ами айде , толокоз като ви пречи ще се прежаля, Cold Sweat Земам го Петрето, я какви питки прави ...и сръчен , толкоз ремонт има още , няма да се" назландисвам". Ама все - АЗ ,АЗ, АЗ аз викал . Ми нека, като попитам ,кой ще чисти днес и мие чиниите- все този отговор искам да чувам. Joy Пък перчема , ще го преживея някак

# 243
Всъщност, Пепе няма нито един приятел измежду мъжете. Това за мен е достатъчно показателно - само по себе си.

И жените нещо не са му фенки! Явно и те му завиждат 🙂 Емилия май остана във фенклуба му, а Ния не мога да я разбера на къде е.

# 244
  • София
А, да, той да готви, да меси питки и козунаци и да ръкоделства вкъщи, а аз да ходя на работа и да вадя парите на семейството, щото за разлика от него съм намерила себе си на двайсет и нещо години.
Я да помисля.....
Не, нещо не се кефя на такава перспектива.
То не че светът не се сбърка, ама.... Да си отварят очите днешните момичета.

# 245
😂😂😂
Ами айде , толокоз като ви пречи ще се прежаля, Cold Sweat Земам го Петрето, я какви питки прави ...и сръчен , толкоз ремонт има още , няма да се" назландисвам". Ама все - АЗ ,АЗ, АЗ аз викал . Ми нека, като попитам ,кой ще чисти днес и мие чиниите- все този отговор искам да чувам. Joy Пък перчема , ще го преживея някак

Е, ще цепи дърва, ритловици, ще ти прави дъски, ножове, ще те хваща с ласото (ммм... Smile)
А, да, той да готви, да меси питки и козунаци и да ръкоделства вкъщи, а аз да ходя на работа и да вадя парите на семейството, щото за разлика от него съм намерила себе си на двайсет и нещо години.
Я да помисля.....

# 246
Абе не е, като да се е дърпала! Satisfied
Колкото пъти ги показваха, все в ръцете му беше. Я се целуваха, я се гушкаха, а най-често и двете! Nerd

# 247
  • София
В "живия живот" е успяла да му избяга, обаче. Simple Smile

# 248
В "живия живот" е успяла да му избяга, обаче. Simple Smile
Не е сигурно кой на кого! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 249
  • Валенсия
Всъщност, Пепе няма нито един приятел измежду мъжете. Това за мен е достатъчно показателно - само по себе си.

От моя гледна точка, точно защото няма приятел измежду мъжете е достатъчно показателно. Но в обратния смисъл.

В началото имаше приятели, повече от един дори. И съм абсолютно съгласна с всичко, което sineva написа преди мен. Момичетата от Елбетица са една класа над мъже тип Жоро, Станислав (изключвам Андрей, защото и той изглежда интелигентен и способен като Пепе), и Петър, дори само на интелектуално ниво, очевидно е предпочел да се сдуши с жените, отколкото с Жоро и Станислав, които интелектуално, просто изостават зад тях. А що се отнася до Сергей...аз напълно правилно разбрах думите на Пепе в момента на съобщаване на дуелист от Канатица, или от синхроните, не съм сигурно точно кога беше. Спомена нещо от от рода на "Избираме Сергей за дуелист, за да му покажем защо именно аз бях избран за лидер на Елбетица, а не той".

Сергей също може би е едно ниво над споменатите Жоро и Станислав, но неговото подмолно и съответно немъжко поведение съм сигурна, че още в самото начало на играта са били хванати, усетени от Петър. Ами, и аз да съм на мястото на Петър, и аз няма да се сдуша с него. Напротив, ще го игнорирам до дупка, както и самия Петър направи. А седмици по-късно, самият Сергей до(по)каза, напускайки и предаваки Елбетица, че просто е такъв, предател. Кой ще се довери на предател? Петър, очевидно не.

# 250
  • София
Е, ще цепи дърва, ритловици, ще ти прави дъски, ножове, ще те хваща с ласото (ммм... Smile)
Я да помисля.....

Как можах да забравя ?!?
Живот ще си живея. Че и измъкване няма - с това ласо.....
Simple Smile

За Пепе и мъжете вътре - няма нужда да са чак "приятели". Достатъчно е да може да води приличен разговор с тях. Те го избягват, обаче, не той тях. Така го виждам аз.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 17:35 от Vivi

# 251
"Избираме Сергей за дуелист, за да му покажем защо именно аз бях избран за лидер на Елбетица, а не той".

Аз ей това не разбирам. Това е висша форма на егоцентризъм!
Казвате той бил много можещ, кадърен и не знам си още какви ли не суперлативи. Той е пример за човек, който по стечение на обстоятелстава не е успял да се реализира нито в семеен план, нито кой знае колко в работен (и ние се шегуваме тука ама това само по себе си не го прави лош, никой не е застрахован). Дайте си сметка, че това е голямо бреме, трудно е да го знаеш и да го приемеш. И сега се появява едно предаване, в което той смята, че би могъл да постигне нещо или по-скоро да покаже свои качества, които смята,че притежава, но никога не е имал възможност да покаже. И тука да кажа,че той предишните 4 - 5 години също се е явявал на кастинги, но не са го приемали (Валерия го каза в подкаст). И така, няколко години той жадува и се подготвя за този момент, когато ще бъде в това предаване и най-накрая ще може да направи нещо и да получи някакво признание. Логично и затова ви изглежда толкова силен и кадърен, защото се е подготвял за този най-важен момент от неговия живот.
Аз смятам,че той е дълбоко комплексиран и без самочувствие за себе си като личност. Точно за това постоянно се оправдава, постоянно се обяснява и всичко останало, което прави видимо за всички. Уверените хора с висока самооценка за себе си знаят какво са постигнали, знаят какво могат и не държат да се доказват на всяка цена пред всеки. Те не говорят за себе си колко са успешни и продуктивни, а остават останалите хора сами да видят какви са и да говорят за тях.
Не го харесвам и съм активна по темата за неговата личност, защото за съжаление такива като него има много, които в някои аспекти на обществото ни са вредни. Иначе да е жив и здрав.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 17:55 от Papilio_

# 252
Така, Петър ми прилича на човек когото познавам. Толкова е компетентен по всички въпроси, че ми даваше съвети за кърмене. ММ един път го видял случайно на улицата и му подхвърлил нещо за времето, той му надул главата. Не е да го питаш нещо. Та такива хора, мерси. И както се изказаха повечето, на 40+ години да нямаш семейство, но да си толкова можеш говори много за теб. Защото разбирам и хора които не искат, но той не ми изглежда от тях. Иска му се, ама няма кой да го изтърпи. Това не е случайно.
Аз пък си харесвам хора като Иван, Сергей, Коко, Андрей, УхаЖоро. Има неща който трябва да се премълчават и такива в които трябва да оставиш някой друг да блесне.[video][/video]

# 253
Петър няма нищо общо с досаден дърдорко и празнодумец. В играта  е доста умел стратег и в никакъв случай няма празнословие при него.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 00:34 от Анонимен

# 254
Е дами, не е нужно да се караме за ПЕ/ПЕ, както знаем на цвят и вкус приятел няма. Simple Smile
Но едно не може да не му се признае, никой не оставя равнодушен.
Мразен или обичан, но никому безразличен.  Nerd
Така е с интересните персони, събуждат интерес и пораждат дискусии, и разнопосочни мнения, не е объл камък, не е масовка.
Един незабравим образ е, дълго ще се коментира. Доста след, като ще сме забравили имената и физиономиите на повечето от останалите сегашни обитатели във Фермата, на някои всъщност така и не съм ги запомнила още. А когато искаме да поясним за кой от тях иде реч, ще казваме, той/тя от сезона на ПЕ/ПЕ.
Не съм от най-паметливите и от сезон си спомням един - двама, макс трима, другите са ми някаква мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт