🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 486
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 255
  • България
Е дами, не е нужно да се караме за ПЕ/ПЕ, както знаем на цвят и вкус приятел няма. Simple Smile
Но едно не може да не му се признае, никой не оставя равнодушен.
Мразен или обичан, но никому безразличен.  Nerd
Така е с интересните персони, събуждат интерес и пораждат дискусии, и разнопосочни мнения, не е объл камък, не е масовка.

Единствената причина да го коментирам е голямата му фен база във форума и как залита в крайности.

# 256
Аз не знам, защо си мислите, че като се говори за някого, то е защото вълнува някого, било то с добро или с лошо? Тук си чешем езиците, грам емоция не влагам в отношението си към нито един от участниците. Пешо ми е толкова безразличен, колкото будка за вестници.

# 257
Е дами, не е нужно да се караме за ПЕ/ПЕ, както знаем на цвят и вкус приятел няма. Simple Smile
Но едно не може да не му се признае, никой не оставя равнодушен.
Мразен или обичан, но никому безразличен.  Nerd
Така е с интересните персони, събуждат интерес и пораждат дискусии, и разнопосочни мнения, не е объл камък, не е масовка.

Единствената причина да го коментирам е голямата му фен база във форума и как залита в крайности.
Залитане в крайности, аз виждам основно от анти фен базата.

# 258
Петър изнася целия сезон.
Напомня ми много на Юлиян от сезон  1 на Игри на Волята.

Цялото предаване се върти около това харесваш или не Петър. Аз си признавам, че в момента, в който отпадне...ще спра да гледам предаването. 90 % от останалите участници са толкова безлични, че пред блока да ги снимат, няма да ги погледна.

Може би единствено Кенан е подходящ и сполучлив образ за реалити предаване от останалите, защото предизвиква коментари, а не безразличие.

Победителя на сезона е Коко, то е ясно. Професионален спортист влезнал да покаже колко е бърз сред някакви обикновени хора. Да си беше пробвал силите в Игри на Волята.
Цял сезон лъска имидж и образ. Няма начин да не вземе зрителския вот. Класически победител тип Орлин от Вип Брадър едно време.

# 259
  • Вестерос
Изгласувах се, за мен ще спечели Елбетица и чао на Сергей

# 260
Аз пък си мисля, че Боби ше си ходи.
Оня ден имаше някви много странни и скучни 5 минути, където нещо мънкаше и рецитираше заучени популистки фрази пред камерата.
Чудех се що хабят ефирно време за толкова скучен човек, но ми хрумна, че може би ще си ходи и му дават 5 минути слава.

# 261
Петър има много негативи - самовлюбен е, суетен, егото му е толкова голямо, че му трябва отделен стол. Joy Това не му пречи в същото време да е интересен играч, интелигентен човек, такъв със самоирония. Явно си пада малко (или много) педант, вторачва се и изпипва детайлите. Определено успява да играе с думите и Сергей бледнее пред него. Сергей не ми е нито харизматичен, нито интересен. И все пак не мисля, че Коко ще спечели. Симпатичен ми е, но е твърде интровертен и е конформист. Не мисля, че ще успее да обере вота. Андрей получава все повече екранно време, показва чувство за хумор, опонира на Петър, добър е в игрите. Има потенциал за финалист. Само не знам дали УхаЖоро е искрен в броманса си с Андрей или и там ща има plot twist.

# 262
Според мен тикат Коко към финал, очаквам видео или писъмце от жената на Коко, и с дечицата наоколо, за повече сантимент.
Аз не гледам внимателно, припомнете ми, Коко играл ли е нещо с рязане на филии, цепене на ритловица, нещо със сила?
Аз когато го мерна все е в игри с тичане, и се представя добре 😁
Петър е лошия, без семейство, налага мнение.
Коко е добрия, рядко влиза в спор, дечица, женица, ще го добутат до финал.
Малко елементарна схема на продукцията, но пък , ако на финала са игри с тичане ( съвсем случайно, разбира се), ще им се получи.
Все ми е едно, нямам любими играчи, Петър ми е интересен, Кенан противен, Лили плашеща, Теодора мрънкаща, Еми скрибуцаща, Сергей объркан. Другите са ми обща маса.

# 263
Аз не знам, защо си мислите, че като се говори за някого, то е защото вълнува някого, било то с добро или с лошо? Тук си чешем езиците, грам емоция не влагам в отношението си към нито един от участниците. Пешо ми е толкова безразличен, колкото будка за вестници.

Много точно! Аз освен тук във форума, за фермата и участниците й не се сещам.

Явно тази година е още по-негледаема, защото абсолютно никой от близки и приятели, колеги, не я гледа. Никой!

Така че и да искам да мисля или да обсъждам с някой извън форума .. ем, няма с кой.

# 264
  • София
И аз гледам заради самото предаване (няма да напиша "сеир", не е това), обичахме го у дома в по-предишните години.
Петър може да си има своите негативни черти, както и добрите. Но - и моето мнение е - че той изнася сезона тази есен. Пък и не ми е тооолкова "черен" (колкото кенановците - които, също точно мнение по моему, вдига градуса в такива предавания - и това е "рационален" избор на създателите: понеже нашенецът не обича да люби, той обича да мрази).
Неудоволствието ни (жена ми спря да го гледа след 2 седмици от сезона) е от това, че уж посланията тук са заявени в народопсихологичен и патриотичен план като добротворни. За разлика, уж, от други шоА (дето залагат на мускули, целувки, жълто присъствие). Тази есен Ф не ми показва/привлича нищо кой знае какво социално-впечатляващо. Игрите пак не са фермерски (това съм го писал, аз искам друг тип състезания). Клюките, дребните т.нар. стратегии, по-ниските нива от характери на героите - преобладават. Даже не е "развлечение". Не мога да обвинявам участниците. Разочарован съм от авторите. И хляба и ножа са у тях - значи искат точно това, което гледаме.

# 265
  • Варна
Разочарован съм от авторите. И хляба и ножа са у тях - значи искат точно това, което гледаме.
+1
Разделянето на отбори според мен убива духа на Фермата.

# 266
Съгласна съм с Хексе, че разделянето на отбори убива духа на "Фермата".
Новите правила, намаленото време, вида на игрите и битките  отдалечиха фермерското от Фермата на макс. Ще спечели спортист с минимум фермерски умения, най-логично.

По отношение на Петър - да, наистина е златната кокошка, която изнася сезона на гърба си. Много достойнства и много качества притежава, доста и минуси в характера. Не го харесвам лично аз, но го оценявам високо като играч.

Продължавам да мисля, че Нанси щеше да спечели, ако не се беше контузила.

# 267
  • София
Не си спомням в кой точно подкаст (май на Туджаров и Неделчо), но Иван каза, че финалът тази година ще се играе 'На живо' Но имаше предвид (поне аз така го разбрах) за самите битки. Както беше в сезон 6 ако не се лъжа с ковида на гвардееца. Т.е. ние ще гледаме Фермата на запис до определянето на финалистите.
Но не е 100% сигурно. Ако някой друг го е гледал да сподели също дали така го е разчел.

# 268
  • Вестерос
До пети сезон /победител Веселка/ се играеха финалните на живо. От шести /победител Ванчето/ са на запис.

# 269
  • София
Да, точно така.
Сезон 6 беше просто по-късно, малко преди финала.
Е, може сега от този сезон да са се върнали към миналото що касае финала.

Общи условия

Активация на акаунт