🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 466
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 270
Петър изнася целия сезон.
Напомня ми много на Юлиян от сезон  1 на Игри на Волята.

Цялото предаване се върти около това харесваш или не Петър. Аз си признавам, че в момента, в който отпадне...ще спра да гледам предаването. 90 % от останалите участници са толкова безлични, че пред блока да ги снимат, няма да ги погледна.

Може би единствено Кенан е подходящ и сполучлив образ за реалити предаване от останалите, защото предизвиква коментари, а не безразличие.

Победителя на сезона е Коко, то е ясно. Професионален спортист влезнал да покаже колко е бърз сред някакви обикновени хора. Да си беше пробвал силите в Игри на Волята.
Цял сезон лъска имидж и образ. Няма начин да не вземе зрителския вот. Класически победител тип Орлин от Вип Брадър едно време.
Съгласна съм ,само със зрителския вот малко ми е под въпрос,зависи кои ще са на финал

# 271
Аз сънувах, че Петър е на финал Simple Smile В случай, че успее - има възможност заслужено да спечели.
Но четата ще бутне воеводата, май-май... Нищо че е отличен в почти всичко, което прави, включително и в ръководството си. Просто никой не иска да му отдаде признание и дължимото, сякаш е най-трудното нещо на света. И сигурно е така - в една игра, където всеки иска да лапа пара Wink
Дори и Линда, милата. Дето, ако не беше Петър нямаше да е дори в Елбетица и най-вероятно отдавна щеше да си е тръгнала. Добро дете е, но има още да расте...
А и изглежда, колкото ИА да убеждават в обратното, определени хора се улесняват, издигат, гласят за победители - Коко и Сергей. Единия кротък, движеща сила в К, вдъхновяващ и т.н., другия - уж сръчния родолюбец с ценностите. Петър явно умее и да дразни наред... Grin Чат-пат Андрей казва по нещо в негова зашита и толкова. Но пък водещия Иван се възхищава на Кенан Anguished

Като цяло - скучен епизод в четвъртък. Кенан и Коко бяха за превъртане, повечето от синхроните, баба Дешка, скука, скука, скука. И играта - предвидима и ме остави равнодушна, ако и леко възмутена/подозрителна от избора й. Единствено се възхитих на петровите козунаци и ми изтекоха лигите. По тях, не по него Joy

Гласувах: Елбетица х2; Андрей, Лили, Петър; равенство на алманаха; ако К загубят, ще си тръгне Боби, но искам Сергей да си ходи; Присияна х2.

# 272
Ако зелените загубят Пресияна си отива. Ако червените загубят Борис си отива. Така ги виждам нещата.

# 273
Колкото и да не харесват Сергей, той се занимава с дървените неща.Иван вече го няма и не остана друг...

# 274

Но четата ще бутне воеводата, май-май... Нищо че е отличен в почти всичко, което прави, включително и в ръководството си. Просто никой не иска да му отдаде признание и дължимото, сякаш е най-трудното нещо на света.
Как да му отдадат дължимото, като той не им разрешава да си довършат изреченията, прекъсва ги постоянно и не зачита чуждото мнение. Пази боже от такива ръководители.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 08:12 от Snow storm

# 275
Нямат сливи в устата,  да го прекъсват и те. Докато им е удобен се крият зад него. А после го плюят колко лош бил Joy

# 276
Има един лаф "С жена и с радио не се спори". Ако мога да перефразирам "С Петър и с радио не се спори". Няма смисъл. Не можеш да ги надприказваш.

# 277
Точно така е. Само който не е бил покрай такъв човек не знае и не разбира колко е безмислено, изхабяващо и изпиващо енергията ти да спориш и да се разправяш с характери като този.
Много ми става вече смешно с тези суперлативи за него. Joy Разбрахме вече колко е уникален, и недостижим, и интелигентен.. ПепитУ е НАЙ! Да сменят името на предаването с "Фермата на Петър". Останалите са вкарани ей така да се въртят около него и да се крият - недостойни, некадърни. Той направо е топ играча на всички сезони даже.
Разбрахме,разбрахме. Какво ще правят феновете като приключи предаването - не знам просто.

# 278
Най-вероятно тълпи от фенки ще се трупат край дома му и ще се бият за него 🤷

# 279
Има един лаф "С жена и с радио не се спори". Ако мога да перефразирам "С Петър и с радио не се спори". Няма смисъл. Не можеш да ги надприказваш.
Е много лесно така. Явно просто още им е удобен Joy

# 280
Гледам Надкаст. Неделчо да се научи, че думата е конформист. Има разлика между конформизъм и конфронтация. Нали.

# 281
Само да напомня, че Андрей се наложи за избирането на Сергей като дуелист. Та явно има начин, ако имаш желание. Не видях причина Андрей или Присияна да не реагират веднага, когато Петър каза да пишат Еми на битката за територия.

# 282
Проблемът не Андрей е, че не иска да носи отговорност. Той си го каза в прав текст.

# 283
  • България

Но четата ще бутне воеводата, май-май... Нищо че е отличен в почти всичко, което прави, включително и в ръководството си. Просто никой не иска да му отдаде признание и дължимото, сякаш е най-трудното нещо на света.
Отборът се съгласи да не го изгони онзи ден, това малко признание ли му е?
Явно трябва червен килим за цар Пепе, да му сипват уискито, да пуши пурата, министрел да му пее приключенията в двора на Елбетица, Пресияна да му масажира краката, отгоре да му сипват златен прашец за всяка изречена дума (златото в царството ще свърши).
Ами, не, Петър е един досаден авторитарен лидер, който се е готвил за игрите, добре води отбора, но никой не го е молил за това. Той сам си зае ролята. Не заслужава признание, а скоро да го изгонят и да гледаме сълзите на Фермерския харем и харема на бгмама.

# 284
Е много лесно така. Явно просто още им е удобен Joy

"Фермата" е нещо, което се случва обикновено веднъж в живота. Решили са хората да си изживеят емоцията, а не да водят безсмислени и безкрайни  спорове. Защо да си усложняват живота? 
Много ме зарадваха Андрей и Жоро как изобщо не обърнаха внимание на Петър за хранилката. Наясно са, че не е както трябва и ще загубят пендарите там, обаче без да спорят и без излишни думи успяха максимално са го изнервят.

Общи условия

Активация на акаунт