🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 466
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 285
Гледам Надкаст. Неделчо да се научи, че думата е конформист. Има разлика между конформизъм и конфронтация. Нали.
Има и още как?! Nerd Направо диаметрална!
Сигурно е лапсус, Дечето е интелигентен.

# 286
За съжаление съм го хващала как не знае и други елементарни неща. Както и да е.

Догледах Надкаст. Петър отпада днес. Гаранция. 😏

# 287

Аlucard, това спойлер ли е или е твое предположение?

# 288
Предположение на базата на реакциите на Иван.

# 289

Хахаха никой не е съвършен! Nerd

Ако Петър отпадне ИА ритуално ще се прострелят в крака. При този постен сезон да си отстреляш златната кокошчица за сметка на сивите мишлета трябва да си голям аджамия. Scream
Ами ще си гледат Серго и ще му се радват на "ценностите" толкова невидими за нас, че чак се съмнявам дали не са само в главата му! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 11:54 от sineva 1

# 290
Иван и Андрей няма да имат вина АКО Петър си тръгне днес. Отбора гласува. ИиА са решили да променят метода на гласуване и ще си гледат сеира ако стане това днес евентуално.

# 291
Вече ми стана навик да харесвам коментарите на Дяволо в YouTube. 😁

# 292
Иван и Андрей няма да имат вина АКО Петър си тръгне днес. Отбора гласува. ИиА са решили да променят метода на гласуване и ще си гледат сеира ако стане това днес евентуално.
Напротив ИА са основната причина Петър да е низвергнат от всички.
Нали не се съмнявате, че на синхроните в "плевнята" не им се подсказва едно или друго. На девойчетата им беше добре с Петър, но изведнъж "прогледваха", че Петър ги цака.
Каката и тя изведнъж от нищото изтрещя срещу него и тръгна да дава акъл на момите. Сега пак изведнъж спря да му скача, щото й дръпнаха щепсела от продукцията щом им свърши мръсната работа. Rage
Нали не мислите, че няма сценарий, че няма коне на които са заложили още от началото?!
Още първата втората седмица на сезона ми е ясно на кой са заложили. Nerd
Някои си струват, други са куци коне!
Тази година са Серго, Нанси и Коко.
Първият е куц и с двата крака, всъщност с четирите крайника, но това не им пречи да си го дундуркат. И понеже техния човек беше в сянката на Петър го преместиха в другия отбор. Това си е било идея на продукцията, а не прищявка на Сергей. То не, че в Канатица цъфна и върза, но поне не се чувства така сврян в ъгъла, където не Петър, а сам се беше поставил.

От няколко дена си мисля, че Петър, като човек с доста висок коефициент на интелигентност е напълно наясно със ситуацията и факта, че е персона нон грата за продукцията.
Оттук до края на престоя му няма да го оставят да надигне глава. Ката ден ще му набиват канчето или самите продуценти, или странното къдраво присъствие, или участниците подкокоросани от продукцията.  
Единственият му полезен ход да не генерира повече негативи е да си бие камшика час по-скоро.
И като умен човек няма да им направи удоволствието да си тръгне по собствено желание, а на елиминациите ще направи така че да загубят Елбетица и да отпадне след гласуване.
Петър е наясно с нагласите в отбора и не си прави илюзии, че с голяма вероятност него ще изгонят при загуба, но това е добре за него. Така че е очаквано да си тръгне скоро.
Той си взе своето от Фермата. Стана най-интересния участник от няколко сезона насам и този сезон е неговия сезон. Всеки един от участниците вътре, ще са Хикс и Игрек от сезона на Петър.

ИА се показаха много недалновидни. Този сезон от небето им падна човек, като Петър - високо интелигентен, отличен стратег, изявен лидер, щедро надарен с ораторски качества, много кадърен, умеещ всичко. То с името му идва Камък да стисне, вода ще пусне и вместо да се възползват от този подарък на съдбата го похабиха за сметка на безличността. Народът го е казал Господ дава, но в кошара не вкарва.
Хак да им е Серго. Satisfied Да си го обгрижват и да му се радват.
Един път е! По техен образ и подобие, точно по техен вкус! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 15:33 от sineva 1

# 293
Със сигурност в синхроните с насочващи въпроси настроиха доста от играчите срещу Петър, който според мен са били избрали за злодея на сезона. Нали трябва да има драма, противопоставяне иначе няма какво да се гледа.

# 294
Както често се случва, когато някой се изяви/заяви, то това  е авторитарно, т.е. сам се е наложил, пък другите са лапали мухи, нали. Ама после недоволстват. Особено зад гърба му. И тук не става дума за това дали харесваш или не даден човек, просто очевидно така си реагират хората не само във Фермата. Дали и на работните Ви места не е същото? Пълно с неприятни мениджъри (не казвам всички), които не знаят толкова, колкото вас (според вас), но защото са еди какви са успели да се "издигнат". А дали наистина е така? Не плюем ли с удоволствие по успелите ни спортисти, хора на изкуството и пр.? Въпросът е риторичен.

И смятам, че Фермата тази година много успешно ни представя темата за лидерството, за желанието да си лидер (или умишлено да предпочетеш да минаваш между капките и да "работиш" подмолно и да раззединяваш), за качествата, които притежаваш или не (или които си мислиш, че притежаваш), за това как функционира един екип, отбор.

Много си е адекватна Фермата като послания и този сезон. Само вижте какво се случва в държавата ни, какви са ни политиците/лидерите, какви сме ние като избиратели и като част от едно общество (нефункциониращо).

# 295
Със сигурност в синхроните с насочващи въпроси настроиха доста от играчите срещу Петър, който според мен са били избрали за злодея на сезона. Нали трябва да има драма, противопоставяне иначе няма какво да се гледа.
Само, че лошо разпределиха ролите. Най-можещият, работливият и кадърен човек във Фермата е нелогично да е злодея и лошия, а нескопосниците и мижитурките скрили се на завет да се лансират. Frowning1
Да размениш генерал за редници, да пожертваш царя, заради пешките не е добър ход, а самоубийствен.
Ама нейсе! Не е, като да им е за първи път!
Това е положението, как'Сийке! Satisfied

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 13:25 от sineva 1

# 296
Познават добре народопсихологията ни. Във Фейсбук порядъчно го плюят. Когато някой е всички тези неща и със самочувствие, българинът обича да му покаже къде му е мястото. Тоест под него. Кенан нали отиде да се увери, че Петър не е никакъв супер герой, щом като не разбира и от гъби. 😁

# 297
Надявам се Петър да не отпадне от играта. Колкото и да не ми допада като характер, без него ще е скучна играта.

# 298
Тя и с него е скучна. Не съм вярвала, че ще стигна дотам да защитавам неприятните ми Иван и Андрей, но Петър от ден 1 си показа рогата с командирското си отношение към Сергей на първата игра, заслугата си е изцяло негова. Сергей ми е неприятен по други причини, но това обожествяване на Пешо е просто смехотворно.

# 299
Съгласна, но и този хейт особено във Фейсбук е абсурден. Какво чак толкова направи? Истината е, че с всичките си кусури е много по-интересен играч от перфектния Коко, който е скучен за такъв тип предаване.

И да вметна, че Иван и Андрей също с всичките им недостатъци ги харесвам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт