🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 205
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 690
Какво му харесва? Не разбирам. Моля, феновете му, обяснете! 😁

Чета и във Фейсбук. Браво на Иван и Андрей! 👏 Такова разделение на феновете имаше и в последния сезон на Ергенът.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 22:37 от Alucard

# 691
Айде фенките на Пешо да са спокойни той няма да е на дуела в понеделник , мина промото и Андрей не се вижда в играта , явно той ще е .

# 692
Аз искам да си ходи, честно казано.

# 693
Тази тема от защитниците на Петър, много лошо отношение към другия отбор и обиди, то не е Кенаница, Злобатица, Лили Адамс и не осъзнават ли пишещите, че като обиждат противника, не правят Петър по- харесван!?

Направо на моменти не се чете.
Канатица злобеят до един, затова Злобатица направо им лепна. Колкото до Лили - ами тя много ми прилича на Мортиша Адамс, само че руса! Направо си е същата! Не съм обиждала никого, казах истината! Само че истината боли!

# 694
  • България

И аз искам да си ходи, защото предаването зацикли с този Петър от един месец.

# 695
До последно ще го изцедят като образ от продукцията. Във Фейсбук се лее страшен хейт по негов адрес. Чат-пат някой коментар в негова защита.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:09 от Alucard

# 696
От епизодите вчера и днес съм гледала 10-20 минути максимум. Напряга ме този другарски съд срещу Петър. Убиха в мен приятната емоция от сезон 6.
Не харесвам и ползвам ФБ. Там всеки си избива комплексите и езикът на омразата няма граници.

# 697
Имам, но не съм активна в него. Тази седмица реших да поразгледам всеобщите нагласи.

Понеже не знам къде да питам. Къде се снима подкастът на Ивайло? Гледам и Кукушев прави интервюта там. Поне така ми се стори.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:18 от Alucard

# 698
И аз,такова отношение какъвто и да е Петър никой не заслужава,грозно ми е ,Сергей погледни се какво представляваш,харесва ли ти участието ти отврат,за какви традиции говориш,какви ценности,окъпан си от злоба и омраза,досега един път не те обиди Петър.

# 699
Вече започвам да съм съгласна с онзи виц, който гласеше, че в ада около българския казан нямало дяволи, защото в мига, в който някой българин изплувал на повърхността, другите го дърпали надолу. Та и във фермата, както и в цялата ни държава е така!

# 700
Иван повече го харесвам сега, като му гледам интервютата. Ивайло, вземи го за ководещ. Wink

# 701
  • България
Иван повече го харесвам сега, като му гледам интервютата. Ивайло, вземи го за ководещ. Wink

При Ивайло беше много напудрено и изкуствено държанието на Иван, хич не ми хареса начина на водене, много рязък, непредразполагащ стил има. Личи си, че е нагласено интервю от продукцията. Водещият и се включваше с негативни коментари и обиди на някои места.
В НадкасТ казват някоя и друга по-остра дума, но са супер приветливи и правят разликата между приемливо и неприемливо. При НадкасТ гостите показват собствената си енергия, а не отразяват каквото им се подаде. Чакам НадкасТ да поканят Боби!

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 00:38 от ferencliszt

# 702
Коко и Ивайло са се познавали като деца. Ивайло май някога е бил футболист (по спомен). Тук (във форума) нямаше ли потребителка, чиито син е познавал Ивайло именно в този период?

# 703
След като Alucard спомена участието на Валерия в Надкаст реших да го преслушам и аз. Впечатли ме необичайната неприязън, която  това момиче изпитва към УхаЖоро и това, че много моменти са изрязани и нагласени така сякаш тя е нерешителна и се колебае относно взаимоотношенията им. Усетих разочарованието ѝ от излъчените по изопачен начин кадри.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 07:30 от Анонимен

# 704
Петър и Иван можеха да се разберат auf Deutsch. 😁

Общи условия

Активация на акаунт