🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 060
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 825
Вместо Андрей трябваше примерно Мартина да отиде на този пост и щяха да си вземат играта.

# 826
  • Разпиляна във въображението
А аз съм възмутена от играта с каруцата и т.н., която дадоха на жени?! Мъжете пък ще се дърпат с въже.

# 827
На Елбетица времената им ги даваха и бяха с точност:
Върнах да видя крайното време на Канатица. 5:56. Значи
Линда - 2 минути
Андрей - 5:30 минути
Петър - 2 минути

В другия отбор:
Павел - 1:40 минути
Коко - между 1:40 и 2:20 минути
Кенан - между 1:50 и 2:30 минути
Времето на Канатица е 5:56. Значи, ако Коко е бил бавен (2:20), след неговия пост сумарното им време е 4 минути. 1:56 е минималното време, за което Кенан се е справил на своя пост. Тоест в най-лошия случай разлика от 4 секунди между него и Петър. Но е възможно Коко да е бил по-бърз и следователно Кенан отива и след две минути. Та питам къде Андрю видя Петър да е забавил отбора? Лесно се прехвърля вина. Разбирахме, че Андрей не може сам да понесе отговорност.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 15:11 от Alucard

# 828
  • Разпиляна във въображението
Петър е виновен за всичко, как къде Андрей е видял вина. Андрей се дразнеше и преди от наставленията на Петър в една от игрите, май с яйцата.
Като цяло ми се искаше Петър да не ги ориентира и в играта с тежестта, но явно не трае да не помогне.

# 829
  • Варна
Петър е виновен за всичко, как къде Андрей е видял вина. Андрей се дразнеше и преди от наставленията на Петър в една от игрите, май с яйцата.
Като цяло ми се искаше Петър да не ги ориентира и в играта с тежестта, но явно не трае да не помогне.
Забелязвам, че Кенан има същото поведение в Канатица. Не може да се удържа да не "подсказва".

# 830
Ако не им беше помогнал, беше пътник. Той и сега е пътник, но отложи изгонването с няколко дни.

# 831
На мен пък ми се стори, че продукцията режисира избора на дуелист в лицето на Ухажоро, за да задържи Пепе още поне седмица. Как така изведнъж Канатица промениха стратегията, особено след чутовния скандал на чаршията.
И въпреки това Петър изглежда искрено разочарован от поведението на съотборниците си.
Казах ви, че Кенан си е истински, дори и да е главен простак. Той предложи да отидат на оградата при другите и питаше за Петър.

# 832
Да, странно е как изведнъж Канатица започнаха да мислят...Кой им наля акъл в главите, да си признава Grinning

# 833
На мен пък ми се стори, че продукцията режисира избора на дуелист в лицето на Ухажоро, за да задържи Пепе още поне седмица. Как така изведнъж Канатица промениха стратегията, особено след чутовния скандал на чаршията.
И въпреки това Петър изглежда искрено разочарован от поведението на съотборниците си.
Казах ви, че Кенан си е истински, дори и да е главен простак. Той предложи да отидат на оградата при другите и питаше за Петър.
Водещото в избора им беше Алманаха, а след последния дуел Петър се справи наравно със Сергей. Те избраха дуелисти, за които са сигурни, че не четат Алманаха и така си осигуряват едни почти сигурни 4 точки и ако Елбетица загубят ще трябва да изгонят силна жена в лицето на Ния. Не вярвам да изгонят Еми, защото тя им прави млечните задачи, а и не само, доста полезен играч е, даже я виждам финалист от гледна точка, че не знам в какъв състав трябва да са дуелистите, че да нямат друг избор освен нея да изгонят.

# 834
Започвам да си мисля ,че Петър е на финал." Най-ветровито е на върха". Това как го разбирате?

# 835
Аз си мисля, че при евентуална загуба може и Жоро да си тръгне. Много зависи как ще се справи на арената, но си мисля, че ще обере дамския вот. Като довод против него може да изтъкнат несправянето със седмичните задачи. На Петър вота ще ми е изключително интересен. Дали ще се покаже "над нещата" и ще подкрепи Жоро, но в такъв случай пък ще трябва да гласува против една от двете дами, които са му най-близки. Чудесен избор на дуелисти направиха Канатица, сега остава и да победят.

# 836
Нали Елбетица са предимно жени, а мъжете са им ценни и кът. Ако изгонят Жоро, а не Ния, мъжете им остават само двама. Те много искат да се върнат в Рая, но само с двама мъже в отбора - трудно. За мен най-логично би било да си запазят Еми за кухнята, и Жоро за битките, и да изгонят Ния. Още повече че тя е "човек на Петър", а останалите момичета - не толкова. С лекота биха се лишили от нея, струва ми се.

# 837
То на Ухажоро възможностите са колкото на една от жените в отбора, тъй че няма да е голяма загуба.

# 838
  • София
Време е да мислят вече за финала, а не за Ад и Рай. Жоро и Еми са по-голяма конкуренция, но Еми им е нужна още малко.

# 839
То на Ухажоро възможностите са колкото на една от жените в отбора, тъй че няма да е голяма загуба.
И моите впечатления са такива.
 Ния е добра в игрите. В тунела беше перфектна, а и на предстоящия дуел една от игрите си е направо нейната.

Общи условия

Активация на акаунт