🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 505
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Какъв десидент е Сергей, майко мила! Grinning Grinning Grinning Само мрънка, помоли само за положителни възгласи - ако правиш някоя грешка, е добре да ти се каже. Още не е забравил, че е куцият кон на Елбетица!

# 91
Кви са тия глупости.  От къде на къде те ще им редят стратегията.  😃

# 92
Побутват яко Канатица.Не мисля, че Елбетица би била на това ниво без Петър.Колкото и да се пънат и обсъждат не им тече бързо мисловния процес.Имат 10 минути, а искат обсъждане и гласуване, сякаш имат цял ден.

# 93
  • Разпиляна във въображението
Петър и мен ме подразни, да бе спрял да ги изслуша. Мисълта му все за бомбите. Мисля си, че и времето за обсъждане е малко. Припряността на Петър ще му изяде главата. Хареса ми, че Андрей го дръпна и си каза мнението. И, че всички реагираха.

Не ми хареса, че и Пресияна висна да се обяснява на Сергей. Има нещо неприятно в него, за мен, не знам. Грам не вярвам, че мисли за момичетата, които след отстраняването на най-големия му личен враг и такъв на неговия отбор, те просто ще си заминават една по една и Петър няма да е там, за да го винят.

Дано Елбетица бият.

# 94
За първи път и на мен ми хареса поведението на Андрей спрямо Петър.

# 95
Правилото, ако не изберат участници навреме, то тогава другия отбор избира кой ще играе, казвали ли са го преди или пак продукцията се нагажда спрямо ситуацията?
При положение, че са дали ограничение на времето за избор, логично е да се предположи, че следва санкция при пресрочването му!

# 96
Днес съм пас- бойкотирам епизода и тенденциозното насочване на посоката на настроения и напрежение. Подарена победа от страна на продукцията.

# 97
Каква подарена победа? Петър си прецака отбора. Или и това е нагласено?

# 98
Щом не са победили Елбетица е нагласено...

# 99
Ето да видим и качествата на другите. Нека изпъкнат без Петър да е отредил кой-какво. Той е аналитичен и стратег- или приемат, че е капитан, или си носят последствията и отговорността. Нагласено си беше, разбира се, без предупреждение.

# 100
  • Разпиляна във въображението
Е, Георги пак ли ще почива?

Добре де, тези мъже и жени от Елбетица, освен Петър, толкова ли не могат да проумеят, че не трябва да снасят информация на Канатица? Грам мозък все едно нямат.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 21:14 от Miriel

# 101
Кенан е идиот, ама и Теодора е супер изнервяща пък.

# 102
Андрей за кой отбор играе като ходи да порти на тая ограда????

# 103
  • България
ПепиШоу Heart
Андрей ми става все по-симпатичен с времето.
Сакатица защо не извикат Мартина или Еми на дуел? Откакто Иван отпадна, Сакатица са трагични в стратегиите.

# 104
  • Велико Търново
Ако бяха казали АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ правила за ВСЯКА една ситуация, дали щяхте да сте ги запомнили? Естествено, че ще казват правилото, когато е време то да се приложи, за какво да пълнят ефирно време с обяснения на действия около нещо, което я се случи, я не. Пък и щом при равенство на гласовете в загубилия отбор другите имат право да решат кого да отстранят, е напълно логично пак другите да имат право да избират и във всякакви подобни случаи.
Какво побутване на Канатица, какви чудеса!? Освен това участниците със сигурност са запознати, дори и писмено, с правилата. Подписали са се под тях, няма как да говорим за каквато и да била липса на предупреждение.

Емилия трябваше да викнат. Голяма грешка, според мен.

А Теди пък как не се усети, че ѝ дават имунитет, за да няма никаква вероятност да я изберат за дуела, просто защото е по-слабата жена и рискът за загуба на Канатица е много по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт