🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 416
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 390
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
За мен ще е безкрайна изненада ако не сготвят Боби и запазят Сергей.
Наистина смятам, че Боби е пътник, но дано ме опровергаят бих се радвала.

# 391
Елбетица водят с пендарите, не защото бяха подбутвани, а защото бяха по-добри! Но в момента се чудя Сергей, или Коко готвят И&А за победител?

# 392
Ето , запазиха си господин ценности Joy
Не случайно секунди преди гласуването натъртиха как Боби е виновен за загубата.  Иначе Кенан 100 процента щеше да изгони Серго

И как лепнаха загубените секунди на Бобката.  Те може да са и от началото, когато Сергей се моташе и не искаше да си потопи главата за да захапе ябълка

# 393
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Има ли изненадани какво избра Кенан. Иван /от дуета/ да не се прави на паднал от Марс.
Такова натъртване дръпнаха на падането му, едитът на Боби си беше точно за отпадане
заради допуснатата "грешка".

# 394
Въххх. Ако Кенан е представителна извадка... Направо настръхвам. Той не гласува против Сергей, просто защото и той мрази Петър със същия плам.

# 395
Имаха останал един по-интелигентен човек и го изгониха! Изборът им говори повече от хиляда думи!

# 396
Кенан в интерес на истината попита кой колко верни отговора е дал на Алманаха. И той си играе играта. И определено вижда я лицето на Пепе сериозен опонент.

# 397
  • Разпиляна във въображението
Елбетица водят с пендарите, не защото бяха подбутвани, а защото бяха по-добри! Но в момента се чудя Сергей, или Коко готвят И&А за победител?

По-добре да е Коко, за да бъде награден за поведението, което пази толкова време. Не че блести с нещо извън бягането. Дори не се сещам нещо конкретно в занаятите или в другите задачи да се е впуснал. Може и да съм пропуснала. На готвенето е Кенан, на дървото беше Иван, а Коко? Време е да го изкарват на дуел, заедно с Жоро, че проспаха фермата.

А Сергей с нищо не блесна в дуела. По-голям шанс за победа можеше да има Боби в играта на Сергей, а последният щеше да се издъни и в първата.

# 398
  • Валенсия
Яд ме е за Боби, нищо че симпатизирам много повече на Елбетица.

Сергейчо пак се измъкна. Да му е честита не-сладката победа. Победа на аванта. Wink

# 399
Киселякът се спаси. Да им е честито на Канатица, че запазиха толкова "полезен" играч. Коко ми харесва все по-малко. Популист.

# 400
А на никого ли не направи впечатления, че Серго освен, че се справи зле на битката си, се справи наравно с Присиана, която беше контузена, на мъжки пост?

Само Теди харесвам в Канатица. Другите без Павел са...

# 401
Аз харесвам Павел. Теди малко започна да ме дразни с неувереността си и ми е малко мрънкаща на моменти. На фона Лили обаче е нещо съвсем друго и приятно.

# 402
Чета, че Серго отървал кожата с едно рамо от Продукцията. Frowning1 Мнооого си го кътат тоз Серго! Rage
Само не разбирам какво са видели в него, което ние не виждаме, че така им е свиден и не го пуШТат да си тръгне!
Ще го добутат до финала ясна е работата.
После тръгнали ИА да се кълнат как ама хич, не им пукало кой ще е победителя!? Nerd
ВЕрваме  ви! Satisfied

# 403
  • Варна
Побутвани още от началото са Елбетица за съжаление.

# 404
Според мен нямат фаворити, но за да е интересно предаването, удрят по едно рамо на този или на онзи. Понякога подливат вода. Всичко за драмата.

Общи условия

Активация на акаунт