🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 311
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 495
Само да попитам, хранилката на Андрей и УхаЖоро за какъв вид животно е? Динозавър?
Тия момчета са много зле, изобщо явно не се стараят в задачата, или са слепи. Как са успели да направят толкова абсурдна хранилка.
И пак Петър е виновен.

# 496
За съжаление Петър и жените слага в малкия си джоб с козунаците и питките, които меси. Че и стекове прави. Мартина и Присиана са видимо потиснати от него. Той индиректно удря по самочувствието на хората.

Не трябваше да се дават пендари на тази игра.

# 497
  • България
Не трябваше да се дават пендари на тази игра.
И с това съм съгласна!

# 498
Дори не мога да ги слушам колко са злобни и подмолни...

# 499
Гледаме всички срещу Петър. И странното е, че ми напомня на Ваня. Само че тя имаше някакви приятели тогава.

Коко, на теб не ти отива на годините.

# 500
Ох, уморих се! Тоя Петър президент може да стане без избори, само с агитката от тук. Вечерта е ваша, дами. Петър - One Man Show! Що не направят Ферма с един участник - Петър, той може всич-ко.

# 501
  • България
Ния е много дразнещо и облъчено същество!

# 502
  • Валенсия
Ами след като очевидно няма агитка от собствения си отбор, поне тук във форума да има. Wink

# 503
Браво Ния!!!

Ама Петър е прав. Да го доизползват още малко.

# 504
  • Валенсия

Браво, но трябваше да го каже и пред останалите, а не само в синхрона.

Присияна ми хареса. Опитва да бъде обективна.

# 505
Къде се изгуби Гунчева?Joy

# 506
  • на село
И аз не разбирам превъзнасянето по Петър, завършил политология, актьор, търгуващ на стоковата борса, манджа с грозде и това за един 42г мъж, чисто неорентиран, ама много добре ползва познанията по политология, омайва, особено бг мамма Grinning и 20г девойки.

# 507
Продукцията да се погрижи галеникът Коко  и противният му отбор да са в Рая, защото той си го пожела! А желанията на протежетата трябва да се изпълняват!
За Андрей и Ухажоро просто нямам думи! На крива ракета...

# 508
Може-омайва. Една от най-хубавите тръпки в живота ми е да бъда омаяна от мъж с его и различни способности и сръчност. И така повече от 20 години  щастие. Но това е сигурно защото съм глупава, слабохарактерна и манипулирана 😅 Относно играта - партито на мишките си е парти на мишки. За огризки.

# 509
Защо да не харесваме Петър като играч? Умен ли е - умен. Сръчен ли е - сръчен. Работлив ли е - да. Има ли дар слово - да. Като цяло ръководеше добре отбора си, докато зрънцето на съмнението не бе посято и след това завистта не провокира подривна дейност. Но това все пак е България.

Общи условия

Активация на акаунт