🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 334
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 510
Поне Сергей си признава, че е мъж под чехъл. Дори Теди се радвал, че срещнал. Тоест Теди в неговата класация е след Кенан?! Ах, тези ценности. Сигурно те се обаждат при оценката на хората.
Думите на Сергей : "дори теб, Теди" са по повод факта, че тя гласува против Сергей, за оставането на Боби. Тоест, харесва и Теди, въпреки че тя гласува да изгонят него. Няма как да има класация, в която Теди да е по-ниско качество човек от Кенан. Разбирам, че нито Канатица, нито Сергей са ви приятни, но не е зле да сме обективни, все пак.

# 511
На мен ми е ясно. Но от човек с такива претенции като Серго очаквам да е перфектен.

# 512
Перфектни хора няма. Дори с всичките си напъни и Петър не е такъв. Надявам се да си е научил урока, че ако се смяташ за най-умния в една стая, значи си в грешната стая. Готов е за великомъченик вече.

# 513
  • на село
Какви отбори, какво чудо, като наградата е за 1.
Е това е тъпото, че смениха правилата.

# 514
Аз виждам едни гузни хора, които не искат да признаят пред себе си, че искат да го смачкат, за да се почувстват по-добре. По лицата им си личи.

# 515
Да няма нещо във въздуха или водата в тая ферма, такава обсесия по един играч никога не съм виждал, всички за нещо различно от бат Петьо не си и помислят да говорят. Не можели да излязат на глава с него - ми, ок, това чий проблем е, да си правят каквото искат и това е, защо изобщо трябва да излизат на глава с някого, да не говорим, че аз също не бих си сменил мнението ако съм прав, само за да може "да се излезе на глава" с мен... Оня пък се жалва, че някой си налагал мнението, мен щеше да ме е срам да се оплаквам от това като ***** при тия размери, ако нямаш топки, то защо се чудиш, че друг решава вместо теб?! Видял си нещо от ден втори... Кааакво? Прави жертвопринощения на животни през ноща, призовава дявола, какво толкова си видял, че е баси и проблемът, че и си мълчиш като, абе ясно като какво, в Елбетица май почти само жени има, със сигурност не са трима оставащите мъже...

# 516
  • Разпиляна във въображението
Толкова седмици го използваха. Мълчаха, преглъщаха, изпълняваха, защото видимо се движат напред основно с него. Ето - ставал рано, правил задачите си, раздава се на игрите. Жоро и другата не прочели указанията за бозата - Петър е виновен. Жоро и Андрей неграмотни да направят хранилката, не слушаха забележката на Петър - Петър е виновен, че като ги е видял, че за нищо не стават, не отишъл да го направи. А той си върши работата, но и тяхната трябва да свърши. След като е основният им двигател да продължават да мълчат и слушат. Ако ли не - гонят го.
След като толкова са нетърпими нещата Петър да пада и да го изгонят.

Обаче продължават да го обсъждат зад гърба. Лидия - защо Петър си изпълнява задачата, а не помогнал за къщичката.

Какви неблагодарници са. А тази малката да се посмири малко, че жените обсъждаха грешния избор на Петър да я вземат, а не Борис.

# 517
Аз изобщо не съм съгласна с Георги/Сергей (не помня кой го обвини, че още в началото преди да бъде започната задачата е трябвало Петър да каже кое как трябва да е, а не след като са я преправяли 3 пъти), защото те вече са си разпределили задачите и ако Андрей и Жоро не знаят как да действат е редно да отидат и да попитат, защото в началото всеки си гледа неговата задача и ако Петър ги беше посъветвал още тогава, без някой да го е питал и търсил за съвет тогава пак щяха да недоволстват, че се налага, че той винаги знае повече от тях и постоянно им се бърка. Положението е като се налага - виновен, като не се налага - пак виновен.

И Жоро след толкова време уцели баш момента да си изразява мнението. Тоя спор можеше и трябваше да си е между тях, а не пред другите, защото в крайна сметка са отбор и не е нужно да дават поводи на Канатица да се радват за тяхното положение. И ако ще го гонят да го гонят, защото те така са преценили и така смятат за правилно, а не защото са повлияни от други хора.  Защото едни мълчат, други наполовина са съгласни и трети си изказват мнението след седмици мълчание.

А за люлката на Елбетица още като я видях се чудех как тези елени би трябвало да се хранят от нея и изобщо не можех и да си го представя, докато не видят тази на Канатица и вече всичко стана ясно. То не само дъските са им много разредени, то тая хранилка е не са елени ми за елени-великани.

# 518
Не ми хареса, че скандала стана на чаршията.Отбора го приемам като едно семейство и каквото и да има да изясняват, нека не става пред съседите.Така показват на противника слабите си страни и в един момент това ще бъде използвано срещу тях.
Симпатизирам на Петър.Сергей ми е по-отвратителенни от Кенан.А ухажоро е комплексирано некадърно същество.
И за Андрей имам какво да кажа🙃ама айде друг път.

# 519
Да си дам и моите 5ст по въпроса. Първо, 6 седмици там са реално 18 дни, има-две, три седмици. Без да ги защитавам, ама не са си мълчали много, предвид факта, че от поне две седмици (тоест 6 дена) ги виждам как си въртят очите пикрай Петър. И Петър може да е много добър в много неща, но тук трябва да е и добър човек, а като такъв трябва и да е отстъпчив, какъвто не е. Освен това за мен Петър не е изнесъл никакъв сезон ( мое мнение), често чета коментарите тук, ден - два след като съм гледала епизода и нямам идея какво толкова е видяно, че така се коментира. Да, снимат го малко повече камерите, но то като бяха 25 човека е абсолютно логично да ни се нашият няколко образа в главата. Абсолютно нормално е, когато са останали пък 15 човека и вече да започват да изпъкват повече. Та, разбира се, че те знаели какво се случва в сезона да монтират така, че да можем да проследим нишката. В темата е пълно с конспирации, а аз не вярвам и на половината. Подчертавам дебело за всяко изречение - мое мнение

# 520
Толкова седмици го използваха. Мълчаха, преглъщаха, изпълняваха, защото видимо се движат напред основно с него. Ето - ставал рано, правил задачите си, раздава се на игрите. Жоро и другата не прочели указанията за бозата - Петър е виновен. Жоро и Андрей неграмотни да направят хранилката, не слушаха забележката на Петър - Петър е виновен, че като ги е видял, че за нищо не стават, не отишъл да го направи. А той си върши работата, но и тяхната трябва да свърши. След като е основният им двигател да продължават да мълчат и слушат. Ако ли не - гонят го.

Обаче продължават да го обсъждат зад гърба. Лидия - защо Петър си изпълнява задачата, а не помогнал за къщичката.

Какви неблагодарници са. А тази малката да се посмири малко, че жените обсъждаха грешния избор на Петър да я вземат, а не Борис.
Това момиче си играе играта. Уж, срещу Петър, но му масажираше раменете. Ходи да му се извинява и да се оправдава, че е неориентирана и лесно ѝ повлиявали. Всички са един дол дренки.

# 521
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Този групов линч срещу Петър е грозен. Какъвто и да е, каквито и кусури да има, на нито един от тези там не им прави чест да се държат така. Наистина са като зомбирани и обсебени от него. Мишки, комформисти сетили се изведнъж, че Петър им е виновен за всичко. Аз пък ще се изкефя някакси Петър да оттърве кожата и да ги победи всички до един. Уви, ИиА също не го траят, но пък неочаквано бая зрители го харесваме и какъвто и едит да му правят не могат да ни излъжат.

# 522
За Мартина все повече си мисля, че при нея е доста проветриво между ушите. Ще пита Кенан за стратегия срещу Петър?!

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 22:18 от Alucard

# 523
  • София
Иван и Андрей почнаха да обръщат плочата седнали край масата, но късно. Каквото са натворили докато са снимали няма как да променят.

# 524

Защо така превратно тълкувате, не е виновен Петър, че Жоро не си е прочел внимателно рецептата. Става дума за съвсем друго нещо. Жоро каза, че сам си е виновен и че поема отговорност за тази задача. НО, не му харесва, че Петър го е изкоментирал зад гърба му, и пред публика /мажоретките му/, а не му го е казал в очите.
Друг момент - и Линда, и Жоро, и Мартина, и Андрей, казват едно и също нещо - че Петър си избира задачи, в които да блесне той, индивидуално - пример : правил е ножовете 3 дни, за да станат перфектни, а в същото време е обещал на Андрей да му помогне за къщичката на кучето, понеже точно тогава Андрей беше на дуел, и започна да я прави едва след дуела, като му оставаха 2-3 часа до издаването й. Също така Петър си избира постове в отборните игри, които /постовете/ да му дадат възможност да блесне като най-добър, индивидуално. Ако на някой пост усеща, че няма да е толкова блестящ, слага друг /пример - Присияна/, без да се интересува, че тя там ще се представи зле. Тоест, никак даже не го интересува отборната победа, макар и нонстоп, от първия ден да твърди обратното. С тези популистки приказки, че го интересувал само отбора, и че иначе отдавна да е напуснал играта, се държи абсолютно като болшинството български политици. И тук фенската му база ежечасно и напоително ни убеждава колко той е прекрасен и безкористен, а останалите - неблагодарни!

Общи условия

Активация на акаунт