🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 152
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Пак си пуснах подкаста с Валерия. Точно тя се чуди, защо, като Георги е бил против Петър, му се е правил на приятел. Почти дословно цитирам.

Също така каза, че Жорката е давал вероятно някакви аванси на Ния, за да реши тя, че той я харесва и да започне по-настоятелно да го сваля.

Валерия намеква разни неща за Присиана. Явно предстои още да ни изненада.

Това при Ивайло ли?

Те мъжете стояха в стаите си и говореха срещу Петър.

# 721
Може ли някой от всичките 50 души да каже Петър с какво толкова ви е интересен ?

# 722
Това при Ивайло ли?
Те мъжете стояха в стаите си и говореха срещу Петър.
Да.

Загледах се. Валерия е имала тениска с написани послания от близките си. Едното гласи: "Ако имаш нужда от помощ, мигни два пъти". Сещам се за няколко ситуации, в които щеше да ѝ влезе в употреба. 😁

Аз питах същото за Георги. 🤷
Петър е интересен най-вече с това, че много различни неща му се отдават. Обикновено човек го бива в едно-две неща

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 12:47 от Alucard

# 723
От самото начало Петър беше наложен от продукцията.Ухажоро стана разпознаваем около флирта си, Андрей даже не го показваха.Момичетата бяха"момичетата около Петър".Валерия я запомних заради флирта на Ухажоро, Мартина и Приси ми се сливаха в един момент...Еми се открои с готвене и седмичните задачи, както и с дразнещия си глас😃
Не може да не обърнеш внимание на Петър, след като половин епизод е пред зрителя.Едни го харесват, други-не, всеки според собствените си възприятия.

# 724
Аз пък се чудя с какво ви е толкова интересен Кокича. Освен, че тича бързо и си пази образа на добро момче. Позиция заема рядко( освен ако не е на синхрон) 🥱
Скучноват образ. Дори Кенан с всичките си минуси( а те са доста) е по-интересен

# 725
Може ли някой от всичките 50 души да каже Петър с какво толкова ви е интересен ?

Ох, недей провокира 😁 През страница, през две има оди за Петър.

# 726
Петър във Фермата, а сега и извън … 😁

# 727
Въпроси на деня: Кой в най-подмолният и лицемерен участник. Днес много добре ни го показаха. Дано повече хора са го забелязали. И още един въпрос: между Лили и Петър има сериозни характорови различия, но дали стратегическите им характеристики са също толкова различни?

На мен ми е интересно кого визираш? Simple Smile Иначе имам предположения.

М, Лили е влязла яко в ролята на "желязната лейди", да не кажа "топкотрошачката" Grin Общо между нея и Петър аз поне не отчитам, освен че тя би могла да бъде обвинена по същата логика - оставайки без жени се е бетонирала за финал и манипулира мъжете от К. А и сигурно ги е страх, да не им прегризе гърлата (или нещо друго), докато спят Joy

Жените от Елбетица наистина са глуповати, защото вярвайки на Лили и сие, че Петър ги е манипулирал, всъщност си признават, че мислят за себе си като за някакви пешки. Доста ниско самочувствие... И точно най-несигурните играчи от тях бяха инициаторки на женската завера - Мартина и Присияна. Които хитро се опитаха да си осигурят по този начин невикане на дуел, но не им се получи... нито това, нито революцията.

Определено Лили и Сергей пикаят газ всеки път като ги викнат на дуел.

Сергей даже не искам да го коментирам Weary

Нека съм наивна, но аз повярвах на думите на Петър накрая.

Не Stuck Out Tongue

# 728
  • при късмета
Аз пък се чудя с какво ви е толкова интересен Кокича. Освен, че тича бързо и си пази образа на добро момче. Позиция заема рядко( освен ако не е на синхрон) 🥱
Адекватен е на ситуациите. Включва в стратегиите за игрите и той като Петър, често успешно. Не заблуждава никого и на никого не крои планове зад гърба. Като нещо е прекалено, например държанието на турчето, само той казва, че не е ОК. Не се държи просташки и селски. Може да не е пред камерите нонстоп и да казва малко, но ако слушаш внимателно е на място и адекватно. На мен лично, ми е достатъчно да го харесвам

# 729
  • Валенсия

Оди?
Вземи да поясниш какво точно имаш предвид под ода? 'Щото аз за Петър до сега в тази тема такава не съм прочела.
След като се опитваш да се правиш на много духовита, хайде вземи щафетата, and your turn, please! Wink

# 730

Чакай да се появи Sineva. 😁

И като коментираме дар слово - Sineva определено има. Wink

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 13:39 от Alucard

# 731

Чакай да се появи Sineva. 😁
Именно 😉

# 732
Не мисля, че рядко заема позиция. Когато е имало нужда, е взел отношение. А това за синхроните - говори там, защото му задават въпроси и той отговаря.
Приемете, че има хора, които не държат на всяка цена да си изкажат мнението на всеослушание, или викайки и настоявайки за своята правота.
Не си "пази образа на добро момче", а е интроверт, затова може би не е типичния образ за тв предаване, но това не го прави скрит или подмолен, а просто обран в реакциите си типаж. Което, впрочем, не е лошо качество.

# 733
Че той доскоро си мълчеше, когато Кенан се държеше грубо с Теди. Сега от известно време си прави устата,  да каже една две думи в защита. Може би се сети , че ще изглежда добре пред камерите Joy

# 734
И как скастри отбора си да не обсъждат Петър. По принцип съм за хората да си съобразяват поведението (да са възпитани и да не обиждат), когато са в национален ефир. Но Петър излезе лицемер, мазен и не знам си какво си, правейки абсолютно същото.

Общи условия

Активация на акаунт