🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 082
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 780
Жорката вече е щастлив. Прегърнал всички момичета от Елбетица.

# 781
Не гледах пак целия епизод, а моменти само. Стори ми се, че Кенан е омекнал към Петър. Греша ли?

# 782
Целта е постигната. Петър е смазан. Вече не му пречи толкова.

# 783
Отборният дух, откакто Петър е абдикирал, е потънал вдън земя.

# 784
Сами са си виновни. Нали не го искат и грам благодарност нямат колкото да се сетят, да го извикат, когато дружно си празнуват. Време е да си ходи.

# 785
  • София
Бих се радвала да отпадне някой от мъжете - Сергей или Георги, но по-вероятно е да е жена. Предполагам Теди.

# 786
Според мен Петър наистина се е раздавал досега в името на отбора. Вживявал се е в ролята на капитан и то с право, защото той ги мотивираше и вдигаше духом всеки път, когато падаха. Нанесоха му неочакван съкрушителен удар и няма да как да се върне обратно в играта пълноценно. Никой и не направи жалък опит да му подаде ръка. Кауза пердута е работата… Хареса ми речта му снощи и му вярвам. Но наистина по-добре да напусне час по-скоро, иначе ще е агония за самия него.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 22:58 от Анонимен

# 787
Лили не пропуска да плюе по Петър.

# 788
Физиономията на Лили е чак деформирана от злоба.

# 789
А Коко какво ходи да си говори с Жорката не разбрах. Че най-сетне са бутнали силен конкурент ми се струва.

# 790
Смятам, че най-достоен да спечели е Коко! Млад, работлив, интелигентен и добре възпитан! За жалост, Елебетица се състои от много млади момичета, които бяха подведени от "Хитър Петър", както и от страхливи мъже, които се страхуват да влязат в конфронтация с "Алфата"! Жалко за отбора!
BTW, попаднах на реклама във фейса, че Валерия си прави група по художествена гимнастика в София. Споделям го като интересен факт и вероятно полезна информация за някого.

# 791
Добре дошла в темата и във форума!

# 792
Смятам, че най-достоен да спечели е Коко! Млад, работлив, интелигентен и добре възпитан! За жалост, Елебетица се състои от много млади момичета, които бяха подведени от "Хитър Петър", както и от страхливи мъже, които се страхуват да влязат в конфронтация с "Алфата"! Жалко за отбора!
BTW, попаднах на реклама във фейса, че Валерия си прави група по художествена гимнастика в София. Споделям го като интересен факт и вероятно полезна информация за някого.
Дам, така лошо ги подведе, че през 99 процента от времето водят с пендарите.  И по-рядко губят хора. Лош Пе/Пе.

# 793
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За кого тук да е полезна информацията? Тази инфантилка толкова се дискредитира, че едва ли някой приритва за нея и "треньорската" и кариера.

# 794
  • Варна
За жалост, Елебетица се състои от много млади момичета, които бяха подведени от "Хитър Петър", както и от страхливи мъже, които се страхуват да влязат в конфронтация с "Алфата"! Жалко за отбора!

Тука пуснах сълза...Joy от смях..

Общи условия

Активация на акаунт