🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 098
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 765
На Андрю му дайте само да удря, носи, бута и да се съветва по огради.

# 766
Голямо издевателство с тоя кокал. А Линда беше все едно е заложница на Гунчева. А и чак да не може за връзката да го носи и после целия прашен и мръсен да го гризе.

# 767
А водещите продържават да издевателстват над Елбетица и да бъркат с пръст в раната!  Струва ми се, че не правят точно така, когато Канатица падат! Май се мери с двоен аршин!

# 768
Нарочно спрях да гледам. Очакваше се.

# 769
Мале, бясна съм, като гледам тази унижаваща тъпа игра! А бе Иване и Андрей, добре ли сте?
И сложили стрина Гуна да се хилоти до влачещите се по корем.

# 770
Единственото положително нещо е , че Павел не се унижава напразно. Ще си поседи още малко в рая . Симпатизирам му. Само да страни повече от Кенан Joy

# 771
Андрей не беше ли по-бавен от Петър?

Коко си личи, че е бивш футболист. Опит от дискотеки.

# 772
  • на село
Понеже ние (у дома) все чакаме я да плетат, я да пекат пита/баница, я да чистят леща (в миналото поне дояха от време на време и в състезание) - та затова:
особено приветстваме тая ФЕРМЕРСКА игра - овързан, с кокал в уста, минаваш под основите на обора, прескачаш кравата, излизаш през отходния канал и попадаш пред кучешката колибка - за да оставиш кокала на кучето...

Аз чакам да изринат акитата на кравите, всъщност грижат ли се за някакви животни, освен хвъркати, че от вниманието към Петър, не остава да излъчват животни.

Нали гледам повърхностно и когато имам време, сега забелязах Павел Joy ами никак не е зле момчето, изглежда спокоен, млад и добре се справя, браво.

# 773
Леле Коки е добър във всичко:grinning:

# 774
Петър да си ходи.

# 775
Елбетица горките, като сирачета стоят на портите! Този път, обаче, Кенан има едно браво от мен, затова че предложи на отбора си да отиде при зелените! Чак на него му дожаля за тях!

# 776
Още един плюс, че само той се сети за Пепи.

От ясно по-ясно. Ния си тръгва.

# 777
  • България
Не гледах досега, но като чета, че форумът пищи, че водещата била преднамерена и играта "тъпа", сигурно Елбетица е загубила.
Гледам разплаканата Емилия в Ада. Ния пак ли е номинирана? Дано си ходи Амгъл.

Скрит текст:
Ния, ако четеш тук - махни си ужасните устни, не си прави повече тауировки, не си слагай пиърсинги, нито обеци на устните, пъпа или други места, защото няма да ти отива въобще. И без това не си най-красивата жена. Обезобразила си се!

# 778
Ами част от пищящите не са фенове на Елбетица. By the way досега една лоша дума не съм писала за нея, освен че трима са много.

Ния според мен е хубаво момиче. Сред най-хубавите в сезона. А те като цяло са красиви.

# 779
Не гледах досега, но като чета, че форумът пищи, че водещата била преднамерена и играта "тъпа", сигурно Елбетица е загубила.
Гледам разплаканата Емилия в Ада. Ния пак ли е номинирана? Дано си ходи Амгъл.

Скрит текст:
Ния, ако четеш тук - махни си ужасните устни, не си прави повече тауировки, не си слагай пиърсинги, нито обеци на устните, пъпа или други места, защото няма да ти отива въобще. И без това не си най-красивата жена. Обезобразила си се!
Отвратително е написаното в скрития текст.

Общи условия

Активация на акаунт