🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 58 144
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 750
Присиана е особена. Валерия след предаването нещо не я харесва.

# 751
Сергей - така го тресе комплекса за малоценност. То с такава неспособност за изказ и изразяване на логична мисъл няма как да вирее сред по-интелигентни личности. Не знам как не го заболява главата да се опитва да разшифрова логиката на разговора.
Лили - продукцията не мислят ли, че вече отегчават аудиторията с едни и същи изказвания и брътвежи от тази участничка. Въртим, сучим и все същия наратив по време на церемонията за избор на дуелисти Вчера за малко да се заблудя че гледам стар епизод. Само шапелата ѝ беше отличителния белег. А защо ѝ е толкова важно на Лилия момичетата да говорят? Още повече се напряга от този факт, защото мълчанието просто я вбесява. А в момента в който я посочат за дуелист така се набира, че от бяс си повтаря все едни и същи заучени фразички. Чак става смешна в безсилието си.
Мартина - какво толкова прозряла тази мишчица в Пешо, че Сергей даже бил прав. Тези хора вместо да са благодарни за стеченията на обстоятелствата, които са ги поставили в толкова изгодна позиция в отбор с такъв обигран стратег, те ми се възхваляват вече като най-далновидните играчи прозряли от 9 баира в 10-ти що за човек бил Петър.
Истината е че Пе/Пе има за къде да поработи върху социалните си умения за обединяване и мотивиране на екипи, но на много адекватно ниво успява да разчете игрите и да мисли в перфектен стратегически план. Всички си имат своите недостатъци, но тези които най-изпъкват под светлината на прожекторите и не се срамуват да заявяват позициите си го отнасят. В крайна сметка един интелигентен играч влизайки в едно риалити би си разработил предварителна стратегия спрямо предварително анализираната обстановка от предварително разиграни сценарии. Това което по безхарактерни и слабо интелигентни хора не могат да понесат е някой да налага мнението си, защото те са твърде комплексирани да го поставят под съмнение и липсата на добра аргументация ги поставя от губещата страна.

# 752
Канатица си казаха, че Елбетица ще имунизират Присиана, но ще е грешка, защото те не биха я избрали.
Чудя се нещо да ви кажа вече цял месец, ама е някакси малко клюка.
Преди месец и нещо сигурно, видях 3ма човека на улицата. Двама се бяха прегърнали, видимо двойка, а третото момиче вървеше с тях. Загледах ги, защото ми се сториха познати, като някой който си мислиш, че познаваш, но не се сещаш от къде. И в момента в който се разминаваме осъзнавам, че това е УхаЖоро и Валерия. Вечерта като гледах фермата умишлено ги заглеждах и бях убедена, че са били те. Та ми се стори странно, че са двойка извън предаването. Няколко дена след това изгониха Валерия и я гледах при Ивайло, тя ясно си каза, че не би имала нищо с него. От тогава ме мъчи въпросът, аз ли съм се объркала или нещо друго се е случило?
Иначе мнението малко по-нагоре е абсолютно вярно, наистина те са такива каквито са и не можеш да ги промениш. Но това не трябва да ги прави задължително добри. За мен Петър си е самодостатъчен (което не е лошо или добро, просто факт) за това и не се вслушва в другите. Ако ще и да му ги начертае, че се държи надменно и властно, той пак няма да те разбере. Това за мен си е лоша черта. Би била добре, ако е в друга позиция, но в реалити и то отборно към момента и много не спортсменско

# 753
Така като гледам, целият отбор на Елбетица не взимат никакво отношение спрямо емоционалните спадове на съотборниците си. Просто досега това винаги е бил някой друг, но не и Пепе. Сега видяхме, че който и да преживява някакъв емоционален катарзис, не получава нужната ответна упора. Просто си мълчат и им е все тая. Не случайно Сергей и Станислав се чувстваха отлъчени. Еми… не било заради Петър, а заради темерутската женска задруга в Е.

# 754
След понеделник само любимец 13 ще е останал без елиминационен дуел досега.
Време беше и Жоро да дебютира най-сетне

Ахаха сега виждам, че мъжката битка ще надлъгването с въжето Joy
Видяха, че бате серго губи на рязане , коване и т.н
 Joy
Иначе той точно в надлъгването е отличен. Вече почти цял сезон ни залъгва, че има някакви ценности.  Само дето ние нищо не сме видяли Joy

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 20:36 от me_for_president

# 755
Въпроси на деня: Кой в най-подмолният и лицемерен участник.
На мен ми е интересно кого визираш? Simple Smile Иначе имам предположения.
От това, което виждам, за мен е Кенан. Доста добре си плете кошницата, като непрекъснато хвърля бомби в съседната градина, налагайки един "общ враг". Лили прави същото, но доста по-явно, не случайно си подгласят един на друг.

Има го това при тях двамата. Иначе аз си помислих за Присияна. Много си променя позициите, хлъзгавичка е, подхвърля тук-там по нещо. Уж не искала имунитет, пък го взе...
Да, но при нея, според мен, идва от желание да се включи в раздаването на "асата'. Преди време писах, че очаквам някоя жена да направи изненадващ ход, мислех, че ще е Мартина, но все повече развитието сочи към Присияна. Ще видим, интересен ми е сюжетът при жените, защото не се сещам за друг сезон, в който жените да са привидно компактни, без скандали помежду си.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 20:39 от slastna

# 756
За битката "Ад и Рай" те вЕрно ли тренираха битките?! ПродУкСията изтрещЕ! За другото по-късно!

# 757
Всички ядоха от една лъжица. 🤮

Жорката е Littlefinger.

# 758
Някоя по-малко унижаваща игра , нямаше ли?

# 759
Егати тъпата и недодялана игра.

# 760
Голяма тъпотия е тази игра с този кокал.

# 761
  • София
Понеже ние (у дома) все чакаме я да плетат, я да пекат пита/баница, я да чистят леща (в миналото поне дояха от време на време и в състезание) - та затова:
особено приветстваме тая ФЕРМЕРСКА игра - овързан, с кокал в уста, минаваш под основите на обора, прескачаш кравата, излизаш през отходния канал и попадаш пред кучешката колибка - за да оставиш кокала на кучето.
Нещастници сте двамцата. Или новия ви декор-интелектуалец Николов. (Нищо че има и левскари.)

# 762
Андрюшката не беше ли баскетболист? Много зле стреля в поредна игра.

# 763
В миналата Ферма май и беше сефтето на тая игра - червей! Прекрасна просто, пфу!

# 764
Мале, бясна съм, като гледам тази унижаваща тъпа игра! А бе Иване и Андрей, добре ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт