🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 438
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Елбетица е някаква секта. Никакъв отбор не са.
Ния понесе отстраняването си много достойно. Още преди дуела успокои съвестта на останалите жени, знаейки, че ще гласуват срещу нея като стадо. Много мило, няма що.

Много искам да видя накъде гледа Петър, когато нарича някого “предател” занапред. Как би шута и на Моника, и на Ния!
Тая мантра с “отбора” той я наби в главите на всички. Празноглавци. В тази игра победителят е един. Не побеждава отборът, Ния. То се виждаше с просто око, че тя е най-облъчената от всички жени вътре. Ритуално се “самоуби” с усмивка на лицето. Много жалко.

Теди ми е все по-любим участник този сезон. Тя и Еми са ми фаворитите за победител.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 23:30 от Vivi

# 976
И аз ги харесвам. Еми ми е фаворит за победител. Петър след днес остава след нея.

# 977
За мен е пресилено да се говори за предателство в подобен формат. Не мисля, че Петър имаше друг ход, но Ния можеше да се опита да обърне нещата, но нищо подобно не направи.

# 978
# 979
Значи все пак Петър има приятели от предаването.

# 980
  • София
“Приятели”.
Не бих пропуснала кавичките.

# 981
Петър че бил изолиран от останалите-за мен ,от това което видях,остави УхаЖори и АдрЮ да си правят стратегията,за мен-той странеше и не даваше акъл,защото се обаждаше при другите играчи. "Увеси нос" като усети времето на играта на Уха,продължила доста време.

# 982
Този сезон основно чета вашите коментари и пускам с превъртане през игрите .  Но ми прави впечатление толепирането от водещия Иван на Жоро , на Сергей, комплиментите за турчето. И сега след последната игра,  правейки разбор крещи "Но те не уцелихаааа" . Еми не , Георги не уцели .  Ясно е че ако дръпне една реч ( както друг път с Андрей са правили ) за провала на участника може и колебаещи се  да отчетат единствено последно представяне.
А Георги е направо карикатурен с липса на възможности.

# 983
Очаквам утре Петър да си тръгне.

# 984
  • София
Очаквам утре Петър да си тръгне.
Те са с много повече пендари. Освен ако и тук рязко не променят правилата и да наградят губещите.

# 985
  • България
Много ми е интересно дали след година още ще мисли така и ще се радва, че дори не се е пробвала да остане, а ще се радва, че на пример Жоро или Андрей са спечелили. Тогава тези хора ще са ѝ чужди вече. Сега имаше шанс да е в такова предаване и беше достатъчно силна, че дори да го спечели.
Тя се предаде предварително и се настрои, че ще си ходи - тръгна едва ли не да ги убеждава, че Еми е ценният човек от дуела. Не харесвам Ния, не й симпатизирах, но според игрите днес заслужаваше да продължи напред, а Жоро да отпадне.
На Малката арена Жоро често ги е спасявал по постовете за сила и кардио и затова го оставиха.
Оттук насетне Канатица трябва да викат само Жоро на дуели.

# 986
За мен е пресилено да се говори за предателство в подобен формат. Не мисля, че Петър имаше друг ход, но Ния можеше да се опита да обърне нещата, но нищо подобно не направи.
Щом е пресилено, за какво бяха страниците по адрес на Сергей, като отиде в Канатица? Непоносим ми е, но поне с един аршин да се мери.

Как няма да е изключителен човек Ния, като му вървя по гайдата до последно на вожда. Аха да я разклатят точно преди да си тръгне Валерия и тя пак се врътна и застана зад Пешо. В този ред на мисли, заслужена ѝ е съдбата в играта.

# 987
В случая нейното изгонване изобщо не е в услуга на Петър. Един глас по-малко. Гласът ѝ (и съответно липсата на този на Жоро) можеше да е разликата между това Петър да продължи или да го махнат. Но сам си го направи.

# 988
Не се притеснявай, жените са толкова промити, че доброволно си слагат главите на дръвника за благото на "отбора" (да се чете тримата останали мъже, които задължително трябва да са финалисти, иначе това отбор ли е).

# 989
  • България
Ния заслужаваше да се наговори с играчи в даден момент да са уж в коалиция и тогава да я прецакат както тя се отметна от думата си към Валерия и Вал отпадна.
Скрит текст:
Сбогом на всички с корекции за сезона! Ния беше обсъдила корекциите на Неделина като проява на липса на самочувствие и неприемане на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт