🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 390
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 990
Очаквам утре Петър да си тръгне.
Те са с много повече пендари. Освен ако и тук рязко не променят правилата и да наградят губещите.

Мина промото и всички до един гласуват. Затова си мисля че това може би ще стане.

# 991
Петър е идиот със стратегия. Най- умния от всички е той. Но пак си остава идиот

Затова е и сам, защото е егоист. Гола жена ще гледа само на телевизора в тях. На живо, в ръцете му- никога
Той е персонажа на Kрисчън Бейл от ,,Американски психар,,. Омайваше жените и после ги убиваше

1. Да гласуваш срещу този, който твърдиш че обичаш и си го търсил години

2. Да гласуваш срещу този, който единствен не се отказа в най-трудния момент от теб.

Затова не се обичат със Сергей- защото и двамата са идиоти, всеки по своему

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 01:11 от dsfds

# 992
Скрит текст:
Сбогом на всички с корекции за сезона! Ния беше обсъдила корекциите на Неделина като проява на липса на самочувствие и неприемане на себе си.
Не всички. Емилия е със силикон. 😁
Това е нереално, някой каза, че Елбетица не са отбор, а секта. Ами, баш! Защо тая Ния беше като зомбирана, защо другите овчички също като в транс повтаряха нейното име и затова ли УхаЖоро носи шапка, за да не се видят дяволските му рога, иначе другото се вижда!? Но не, жените подхождат с идеята, че на финала по правилата са две жени и двама мъже и вече почва да не им пука кои ще са мъжете, а си чистят своя съперничка, затова гласуваха така. Обаче никой не знае как може да им извръткат правилата и всичко да се промени, щото тук също нещата се променят в движение. В тия пликове ще пише това, което продукцията искат да се случи, след като са стигнали в играта до тази ситуация в този момент. Вчера е можело да е друго. А играч(к)ите си въобразяват, че всичко е решено със старта. Да, ама друг път. И съм съгласна - Пешо е глупак със стратегия.

# 993
Ясно. Петър предполага, че могат да махнат човек от противниковия отбор. И водещият казва, че стрелбата може да започне. Кой води по точки?

Така като гледам Канатица гласуват. Може би именно те са махнали Петър.

# 994
Те са с много повече пендари. Освен ако и тук рязко не променят правилата и да наградят губещите.

Според мен, този път ще гласуват и двата отбора едновременно!
Двата отбора ще гласуват, за да изгонят някой, без значение от кой отбор е.

# 995
  • Разпиляна във въображението
Колко тъпо - силен участник /който и да е/ си отива с просто гласуване. Когато Петър си тръгне се надявам играта на останалите потиснати от него да се разгърне Simple Smile

Моника беше слаб играч и решението на Петър бе правилно. Той целеше силен отбор да върви напред. Снощното решение беше тъпо и той трябваше да гласува за Жоро, но тогава още повече да се настърват срещу него. Другите се снишават, защо не и той?

Тази вечер искам около огъня да чуя менторския разбор на играта от страна на Жоро и Андрей. Да обясни разпределението а постовете.

Иначе не Петър се беше отдръпнал да не дава съвети - Жоро ходеше само при Андрей. Хайде да не го обвиняваме, че Ухажорът се оказа въздух под налягане. Той само в едно тичане май се представи добре, но и там го биха. И в занаятите не го бива, нито в двубоите на чаршията.

# 996

Според мен, този път ще гласуват и двата отбора едновременно!
Двата отбора ще гласуват, за да изгонят някой, без значение от кой отбор е.
И на мен ми прилича на такава ситуация. И Теди се опитва да ги убеди да гласуват срещу Кенан, струва ми се.

# 997
Колкото повече се пъне, толкова по-криво се гъне. Що е то? Trollface Лъсна посредствеността на УхаЖоро във всяко едно отношение.

# 998
  • София
Хора, не мога да смогна изобщо тези дни, така че още от сега казвам, че има голяма вероятност новата тема да се пусне тази нощ или утре привечер. И пак ще е 2 седмици, защото няма активност.
После така или иначе ще дойде и финалната седмица

Изгледах епизода, но нямам време да пиша. По-късно...

Само да кажа, че Жоро трябваше да АУТ, а не Нийчето. Жалко.

И браво на Серго. Чакайте да го похваля, че все го критикувам
Супер игра стана това с дърпането. Класическа. И то изцяло благодарение на Сергей. Жоро не знаеше къде се намира. Само веднъж опита нещо хитро/нестандартно и успя. Тези игри се печелят с хитрост и адаптивност, а не само да разчиташ на мускули. И акъл трябва.

Животът зад Фермата, епизод 21: Безсмислен труд кипи на Арената, а Иван гледа "Левски"-"Айнтрахт"

# 999
Според мен тази вечер пак ще изгонят играч от Канатица, те са с по-малко пендари.

# 1 000
Аз още си държа на моя вариант. Има преди това фермерски пазар, умение и още една битка. Може Канатица да поведат.

# 1 001
Аз още си държа на моя вариант. Има преди това фермерски пазар, умение и още една битка. Може Канатица да поведат.

Трите неща дават общо 10т., а разликата в момента е 18.
Така че твоят вариант е невъзможен.
Ще гласуват и двата отбора, а Елбетица може би ще имат някакво предимство заради повечето пендари. Например право на допълнителен глас или пък право да имунизират някой… Нещо такова ми се върти.

# 1 002
Изгледах отчасти епизода снощи, сменях програмите , защото ми писваше. Имах чувството , че Кенан беше нафиркан през цялото време. Радвам се , че спечели Канатица, но съжалявам за решението да изгонят Ния. Не разбирам с какво толкова заслужи Георги да е запазен. И това съгласие на Ния , за "отборното" им решение не ми е ок. Беше достатъчно силен играч, за да се бори за мястото си в играта. И може би щеше да си спечели съмишленици , за да гласуват за Ухажорко. Това не ми хареса в нея, че не се бори за мястото си. Харесаха ми думите и към отбора, когато се разбра, че тя си тръгва. Иска ми се да се окажа права , и да видя , че решението да запазят Георги е било неправилен ход.

# 1 003
Може би ѝ липсва синът ѝ и е решила да излезе. Нали май си говорят по пътя към игрите. Може да са се разбрали предварително.

Аз честно се чудех на Сергей. Жена му бременна, пък той влязъл във Фермата. Не се ли е притеснявал за нея...

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 10:33 от Alucard

# 1 004
Кенан когато е в рая все е пиян!
Елбетица се оказаха страшно глупав отбор! Всичко сте написали, няма какво да се добави. Как може на фона на цялостното представяне досега да изгонят Ния, само защото е жена! Честно не го разбирам. Точно като жертвено агне беше, примирено със съдбата си! Жоро не беше зле, той беше трагичен! И като го играят много отборно да видим ако някой от тях вземе стоте хиляди дали ще дели с останалите.

А защо решихте, че Петър си тръгва?

Общи условия

Активация на акаунт