🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 460
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 005
А защо решихте, че Петър си тръгва?
Защото неговият отбор е с човек повече и всички решиха, че в тайнствения плик ще пише, че за да са по равно отборите, един трябва да напусне след избор чрез гласуване от противниковото племе (или и двете племена).

# 1 006
Благодаря. Е то тогава какъв е смисълът, че са с повече пендари след като ще гонят един от своите.
Не знам защо, но си мисля, че ще имат право да си вземат един играч от Канатица. Надявам се да не съм права.

# 1 007
  • Разпиляна във въображението
Аз не мога да разбера логиката да искат да оставят Ухажоро, а да искат на махат Петър. С цялата атака към последния Елбетица само се отслабиха. Липсва им живец, емоция, сякаш спихнаха в момента, в който той просто се отдръпна. А двамата стратези нищо не измислиха.

На този етап не е честно да се махат хора, дори и от падналия отбор. Нито разместване на играчи - всеки си тежи на мястото. Щеше да е добър момент да ги съберат и иградата да стане индивидуална. Пълни глупости са с тези писма.

Иване, върнете Фермата към корените й. Има пустеещи села. Купете едно, направете си закрита арена и всяка година съживявайте по някоя къща.

# 1 008
  • София
Това са свободни съчинения. Няма вариант отборът с повече пендари да гони член на своя отбор.
Ако изобщо ще се гони играч, то това ще направят Канатица.
Според мен нещо друго може да има. Размени на играчи или нещо друго.

Колкото до Ния.
И мен ме е яд много, но не виждам къде е драмата и с какво са виновни останалите, като самата Ния им е казала да гласуват срещу нея и в името на отбора. След като тя не иска да се бори и да остава във Фермата, другите ли да го направят вместо нея?

# 1 009
За мен е пресилено да се говори за предателство в подобен формат. Не мисля, че Петър имаше друг ход, но Ния можеше да се опита да обърне нещата, но нищо подобно не направи.
Щом е пресилено, за какво бяха страниците по адрес на Сергей, като отиде в Канатица? Непоносим ми е, но поне с един аршин да се мери.

Как няма да е изключителен човек Ния, като му вървя по гайдата до последно на вожда. Аха да я разклатят точно преди да си тръгне Валерия и тя пак се врътна и застана зад Пешо. В този ред на мисли, заслужена ѝ е съдбата в играта.
Аз никога не съм твърдяла, че Сергей е предател, не си насочваш правилно запитването. Ния можеше много да направи заедно с някои от жените, но не се случи нищо подобно.  Иначе относно "врътването" - жените бяха като "иска ми се, но не ми стиска", така че може би е било резонно за онзи момент. И не им е виновен Петър за това. Всеки играе според възможностите си, а те нямат никаква стратегия в главата.

# 1 010
Ухажоро освен че се оказа слаб дуелист е и слаб ухажор, пълен пън 😑 Както беше тих и спокоен , изведнъж много му се надигнаха въшките , като видя че всички се надигат срещу Пешо!

Според мен ще има някаква размяна , може би племето с повече пендари ще може да замени свой играч , с някой от другия отбор ! Дано е така , аз лично бих заменила оная дето все върти очите Мартина ли как беше за Павел 🤷♀ най-добрата размяна - мъж за жена

# 1 011
Според мен идеята да оставят УхаЖоро е заради битките за Рая. С двама мъже ще им е много трудно да печелят игрите, а също и да ходят на дуели. Прагматично е решението, а тук се залага на емоцията, която не би трябвало да е водеща в играта и те са наясно с това (поне повечето, които са по-адекватни на ситуацията, Ния е една от тях).

# 1 012
В промото показваха как Канатица пишат.

# 1 013
И аз сега гледах промото. Май ще си ходи един от Канатица, но този път ще гласуват и двата отбора.

# 1 014
И двата отбора ли гласуват? На мен ми се стори, че само Канатица.

# 1 015
Ако гласуват кой да отпадне от Канатица - кой мислите че ще е той? Аз бих избрала Коко, основен конкурент е за победител, но надали ще стане така.

# 1 016
  • София
Според мен идеята да оставят УхаЖоро е заради битките за Рая. С двама мъже ще им е много трудно да печелят игрите, а също и да ходят на дуели. Прагматично е решението, а тук се залага на емоцията, която не би трябвало да е водеща в играта и те са наясно с това (поне повечето, които са по-адекватни на ситуацията, Ния е една от тях).
Те са на финала, за какво им е Рая толкова и вкъщи има такива условия. В Ада също спят на легло, не е като да ги боли всичко и да имат голямо преимущество едните освен, че в Рая има време за Алманах.

# 1 017
# 1 018
Те са на финала, за какво им е Рая толкова и вкъщи има такива условия. В Ада също спят на легло, не е като да ги боли всичко и да имат голямо преимущество едните освен, че в Рая има време за Алманах.
В Рая има храна, а това е важно, за да си конкурентен.

# 1 019
Обаче сега Лили нищо не каза за избора на жените, не ги нарече заблудени и облъчени.Само ако Петър е намесен са такива.Но видяха, че Ухажоро е лесно преодолим противник и не се страхуват от него.Само Петър ги плаши.

Общи условия

Активация на акаунт