🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 342
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 1 020
Всички пишат. Даде се кадър на Уха Жоро и той да пише. Якето му го издаде. Трябва детайлно да се гледа.

# 1 021
Пак гледах. И УхаЖоро пише. Значи може би всички заедно гонят. Може да го завъртят така: 1 от Елбетица и 2 от Канатица и след това да ги обединят.

# 1 022
Нали няма да има обединение.

# 1 023
Аз не им вярвам

Май няма как да е размяна

# 1 024
Ако може да се вярва на думите в промото казват, че този път ще е още по-жестоко. Размяната не би била жестока. Неприятна да, но не и жестока. Предният път Канатица си изгониха слабото звено, сега обаче Елбетица  ще имат шанса да им изгонят някое силно.

# 1 025
Лили тогава.

# 1 026
🤣 Тя е силна да. На думи.

# 1 027
  • София
Изгледах най-накрая и аз епизода и съм меко казано изненадана - не познах изхода от дуела и почти нищо не се случи така, както очаквах. Joy Мислех, че Ния и УхаЖоро ще бият в индивидуалните игри, че Канатица ще спечели Алманаха и ще падне на груповата битка.
Ужасно възмутена съм от гръмкия начин, по който Иван анонсира Лилия в началото: "Просто излиза и мачка". И тя кима доволно и в съгласие. Rolling Eyes
Кого точно е смачкала и кога, че не помня?! Има само една-единствена индивидуална победа в миналия дуел и извън това е силна и вилна само на големи приказки. На дела нищо не е показала - нито е бърза, нито е сръчна, нито е силна, за съобразителна пък дума да не отварям... "Мозъкът" на Канатица. Joy
Еми направо я уби. По едно време си мислех, че ще успее да обърне почти всички плочки, толкова малко черни бяха останали, въпреки смешните напъни на Иван да повтаря, че са равни и нещата са на кантар.
Теди като си повярва е добра. Беше страшно точна на хвърлянето, а и с прашката се представи отлично, сложи УхаЖорката в малкия си джоб.
От него пък очаквах да вкара някаква мисъл в играта, след като не е блеснал с друго, той обаче ме опроверга набързо. Явно затова все е с шапка или кърпа, пази си най-слабото място - главата. Joy
Сергей ухилен като луд изглеждаше плашещо, но спечели заслужено, тази битка се печели с акъл.
Не трябваше да гонят Ния, УхаЖорко освен с мъжка сила, не виждам с какво би помогнал отборът да дърпа напред. А и играта е към края си, лесно ще преживеят още една седмица в Ада, не е голяма драма. Ама пусто зомбирани хора! Кога ще започнат да мислят самостоятелно?

Чакам с нетърпение довечера да разбера какво се крие в последния плик.

# 1 028
Тя им прави пазара. Има ли още пликовете? Благодаря на Кралицата, явно не.

# 1 029
  • Велико Търново
Защо Иван спира времето на Канатица?
Голям зор да им спести няколко секунди.
Защото Теди натисна няколко пъти бутона, като в крайна сметка, отивайки да видят времето, разбраха, че не го е спряла. Затова Иван се върна и натисна бутона. Така че крайното време на Канатица дори беше с 2-3 секунди повече.

Щастливци се оказаха те. Уж си избраха съперниците според това, че са най-малко челите в Елбетица, те пък взеха, че ги победиха на въпросите от Алманаха. Затова пък червените спечелиха в битки и на постове, които считаха за обречени.
Кенан отново неадекватен. Поне беше тих и не дрънкаше глупости. Неадекватността му обаче нямаше как да прикрие голямата му неприязън към Сергей. Скептичен докрай. Даже май съжаляваше, че не паднаха.
За Канатица съм от самото начало още, необяснимо и за мен самата. И сигурно така ще е и занапред, така че победата им няма как да не ме радва.

Отстраняването на Ния беше очаквано, макар и не чак толкова нужно, колкото и да го изкарват така зелените. Слабото представяне на Георги обаче май хич не беше очаквано. Или поне не чак толкова.

Скрит текст:
Аз още си държа на моя вариант. Има преди това фермерски пазар, умение и още една битка. Може Канатица да поведат.

Трите неща дават общо 10т., а разликата в момента е 18.
Така че твоят вариант е невъзможен.
Tочно така. Канатица загубиха шанса да догонят пендарите на Елбетица още когато загубиха битката за предимство. Освен това трябваше и да спечелят елиминационния дуел с 15:0.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 13:57 от DamaPika

# 1 030
Казаха "силно звено" Trollface

# 1 031
Ако гласуват и двата отбора за изгонване на някой от канатица , според мен зелените ще гласуват за някой силен, може и Павел да е.

А канатица помежду си според мен ще има гласове срещу Теди и срещу Сергей.
Дано Сергей си ходи 🤮

# 1 032
  • при късмета
А може и да върнат някого. До сега винаги са връщали, само този сезон, не. И двата отбора гласуват и отива при този с повече пендари, т.е. Елбетица. Тогава сакатица са съвсем загубени

# 1 033
Ния е такова слънчице! 🥰

# 1 034
Само на мен ли Елбетица ми се струват като зомбирани!?!?
Какъв отбор бе хора, нали целта е ТИ лично да стигнеш по напред с отбора?Или аз нещо не съм разбрала играта?
За мен лично гласуването за Ния след снощните битки е оправдано само ако лично тя е изразила желанието си пред отбора да излезе и затова всички гласуваха за нея. Жената има дете и бих я разбрала, ако по тази причина не й се стои повече във Фермата. Но да иска да гласуват за нея, в името на отбора не виждам логика. Не е нормално 7-8 човека да гласуват еднотипно всеки път и рядко някой да има собствено мнение. Приличат ми на промити мозъци. За това и повече симпатизирам на Канатица, защото там всеки изказва мнението си и се изслушват. Мисля, че и Сергей колкото да не ми е симпатичен живна откакто се премести при тях. Да може една част от тях да са простаци, но поне има някакъв живец у тях...

Общи условия

Активация на акаунт