Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 883
  • 897
  •   1
Отговори
# 210
Само при мен ли Елинор не функционира? Нито код ми хваща, нито ми го отхвърля, само забива и така до безкрай.
Добре дошла в отбора. Аз съм от месеци така, кеш чистих, какви ли не гимнастики правих, не ме иска този сайт и това си е.

Изключете си всички адблокери  или подобни добавки за премахване на реклами и ще се оправи.

# 211
Благодаря на всички за отговорите, в крайна сметка след не знам колко опити успях да си пусна поръчката. После реших да направя още една и се върнах в изходно положение, обаче този път се отказвам и няма да опитвам повече, ще пренасоча сумата в друго направление.

# 212
Аз нямам проблем със сайта, но вече имам всичко желано и само наблюдавам пасивно Simple Smile

# 213
  • София
И аз, ама почти. Joy Едно мини си поръчах само. Simple Smile

# 214
  • Отвъд алеята зад шкафа
Поръчах си и аз от Елинор, супер остъпки имат. Един Naxos и Pas se soir, за съжаление от него мини, че явно се е изчерпил.През седмицата взех някои други неща от магазина и сега малко съжалявам, че не изчаках до днес. На Versatile пуканките с кола са просто страхотни, както и кроасанът с кафе.

# 215
Рол он ли са?

# 216
Notino ще пускат ли пак вечерен код? Харесах си един уд на Суис Арабиан но забравих да го поръчам вчера.

На Елинор намаленията са им страхотни, но нямаше неща от уишлиста ми и отказах да се лакомя

# 217
  • Отвъд алеята зад шкафа

Да. Към пуканките дават и пакет пуканки, те са и по-трайни.

# 218
И аз се възползвах от 30-те процента за Blend Oud Zagar в Елинор. От много време го исках.

# 219
И аз се разписах с коледен подарък за ММ:

С код black  мисля, че е на супер цена за 100 мл. Можеше и още нещо да отнеса, но сайтът много цикли и се отказах да търся... а парфюма знам, че го харесва.😁

# 220
Привет, при Елинор виждам, че имате допълнителна отстъпка за лоялни клиенти - предполагам трябва да си направил вече поръчка, за да се класираш за такава? Съжалявам за глупавия въпрос, не се ориентирах на първа страница.

P.S. Мисля да купя два парфюма за мен и моята приятелка - Nishane Ani и Kredo. Мои приятели ми подариха Hacivat (не на промоция за жалост 🤣) и много ми допада.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:11 от Svetko_

# 221
Да, имам аз лично -10% от поръчки за определени пари.

# 222
  • София
Toва са условията на лоялната програма на Елинор:

# 223
Благодаря ви! В крайна сметка взех три аромата - Kredo, Ani, 100 Silent Ways, ще пробваме и вериятно ще се ограничим до два от тях. Пък ако много ни харесат - ще запазим и трите. Цената им е наистина уау предвид колко скъпи са по принцип.

# 224
  • Стара Загора
При мен в Елинор кода black не се начислява автоматично. А като го напиша ми сваля 22 % а не 40 при Долче амалфи. Май не правя нещо както трябва.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 22:26 от sanyy

Общи условия

Активация на акаунт