Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 893
  • 897
  •   1
Отговори
# 195
Само при мен ли Елинор не функционира? Нито код ми хваща, нито ми го отхвърля, само забива и така до безкрай.

# 196
Опитайте през компютър, аз само така успях!

# 197
Само при мен ли Елинор не функционира? Нито код ми хваща, нито ми го отхвърля, само забива и така до безкрай.
Пишете ми съобщение какво искате и данни да Ви поръчам

# 198
При мн се получи с microsoft edge, само в този браузър сайтът работи.

# 199
При мен само с Firefox работи, от месец е проблема

# 200
  • София
Нямам проблеми с Chrome.

# 201
Нямам проблем с Елинор. Кода пишете изцяло с малки букви. Започнах с главна и не се получаваше.

# 202
Сайтът е изцяло блокирал по принцип,  не позволява добавяне на артикул в количката, нищичко. Отваря продукт и до там

# 203
  • София
Няма проблеми със сайта при мен.

# 204
# 205
Аз имах леко неприятна ситуация с Елинор. Исках да си закупя Nishane Hacivat, беше чудесно намален на 176.40лв. Оказа се, че имат физически магазин в Бизнес парка, който ми беше удобен. Обадих се до там и служителката ми каза, че го имат наличен и ме увери, че мога да го взема директно от магазина на намалената цена в сайта. Отидох до там, видях, че имат и тестери и реших да опитам още няколко аромата. В крайна сметка се спрях на Hacivat и реших да го взема, но се оказа, че цената на която може да ми го предложи е с -22% отстъпка, което излизаше около 330лв. В същтото време парфюма се изчерпа в сайта и нямаше как да го поръчам и много се разочаровах.  В крайна сметка реших да се обадя на телефона, който им е оставен в сайта в контакти, обясних им ситуацията и хората ми влязоха в положение и получих парфюма на 176,40лв. Grinning

# 206
# 207
  • До сърцето...

Добре дошла в отбора. Аз съм от месеци така, кеш чистих, какви ли не гимнастики правих, не ме иска този сайт и това си е.
Лошото е, че ми трябва да тествам кодовете. Но се отказах, пък и бая парички ми спести... не ме утешава факта, но все пак е нещо.

# 208
Работи при мен. Колеги изкупиха сайта. Елинор се представиха успешно.

# 209

Добре дошла в отбора. Аз съм от месеци така, кеш чистих, какви ли не гимнастики правих, не ме иска този сайт и това си е.
Лошото е, че ми трябва да тествам кодовете. Но се отказах, пък и бая парички ми спести... не ме утешава факта, но все пак е нещо.

Аз имам същия проблем със сайта, но само когато го отварям през Google Chrome. Ако сте с Уиндоус операционна система опитайте с дифолтният им браузър Microsoft Edge, с него не би трябвало да имате проблем.

Общи условия

Активация на акаунт