Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 552
  • 897
  •   1
Отговори
# 630
От миналата седмица следя Aurum и Black phantom пълнител. Тестер на Aurum нямаше! И на двата  парфюма цените са нагоре.
Arusi , цените не само ги зная наизуст, но и имам доказателства, че цените не са променяни умишлено!

От септември цената е една и съща :

Днес, цената е същата.

https://www.parfumi-shop.net/product/43528-by-kilian-black-phantom-refill.html

За Aurum  е същото положението.

На кого трябва да вярвам - на собствените си очи или на  някой който прави видимо реклама на парфюм шоп?  И да цените миналата седмица! бяха други. Твърдя и заставам зад всяка написана дума без никакво намерение за спор, заяждане или друго.......

# 631
Здравейте!

# 632
  • Popovo
Току що получих пратката от Lancome с подаръците.Доволна съм много.
За 32 лв.всичко.

# 633
с код Save20
май важи за всичко в сайта
https://www.parfuemerie-godel.de/maison-francis-kurkdjian-grand- … parfum-nat.-spray

код jetzt28 за Kilian и Nishane

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 10:02 от chilko

# 634
  • София
Здравейте! Получих персонален код от Ланком, който няма да използвам. Ако някой може се възползва го пускам тук.

# 635
# 636
Тези, които са поръчвали от френската Сефора - за колко време ви идват поръчките и с кой куриер?

Благодаря!

# 637
Привет ,при мен този код не го приема,да не би да не действа още.Благодаря!

# 638
  • София
За регистрирани и вече пазарували от сайта важи.

# 639
И аз направих тази сутрин поръчка. Добави ми всичко, но сега проверих и в статуса на поръчката ми дава, че Black Phantom 7,5 ml е out of stock. Ще видим кога и какво ще получа.

Вече добавя Roses on Ice вместо Black Phantom. И вече не става само с поръчка на мостри. Трябва поне 7.5мл travel да се поръча. Все още е добра оферта.

# 640
За регистрирани и вече пазарували от сайта важи.
Благодаря Ви!

# 641
  • София
Тези, които са поръчвали от френската Сефора - за колко време ви идват поръчките и с кой куриер?

Благодаря!
Миналата година пазарувах през октомври, доставката е със Speedy. Не помня за колко време пристигна пратката, но е било не повече от 10 дни (като по това време бях извън София, в населеното място имаше достави само в 2 дни от седмицата).

# 642
# 643
Кои брандове се изключват?
Вече има 8евро доставка!

# 644
Кои брандове се изключват?
Вече има 8евро доставка!

*Astrophil & Stella, Place des Lices, Private Mood and Meo Fusciuni are excluded from this offer

Общи условия

Активация на акаунт