шоп-ФотоШоп 15

• 18 639
  • 378
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Ех ,че чудни рамки сте направили всички smile3501
А з днес цял ден се мъча с това изглежда просто , но направих хиляда слоя и в крайна сметка не стана така както го искам , новече ми писна да не говорим колко безкрайно много ме е яд на снимка бг за размазванетоhttp://images13.snimka.bg/002093435.jpg

# 226
  • Русе
wild cat казвам ти най-простия начин  image- adjustments-brightness/contrast и с плъзгачите затъмняваш или изсветляваш това е за цяла снимка ако искаш само някаква част от нея  я селектирваш пействаш я в нов слой и тогава я обработваш

# 227
  • Карлово
Луси, аз вече се отказах о снимка.бг. То затова и не ми видяхте рамката. Отново

# 228
здравейте момичета,
аз никога не съм писала тук но днес майка ми ме изнуди да направя една рамка на мен и на синчето щото било срамота че нищо не съм му правела и затова изпитах нужда да го покажа
надявам се на професионалистите да не им се види много зле  Embarassed
http://deniz-mustafa.hit.bg/both.jpg

# 229
wild cat казвам ти най-простия начин  image- adjustments-brightness/contrast и с плъзгачите затъмняваш или изсветляваш това е за цяла снимка ако искаш само някаква част от нея  я селектирваш пействаш я в нов слой и тогава я обработваш
Благодаря ти, Луси!

# 230
  • Русе
Микки пак не се вижда давай отново , че сега в 12 ч. ще ми резнат нета

# 231
  • Magrathea
Микки пак не се вижда давай отново , че сега в 12 ч. ще ми резнат нета
Аз я виждам перфектно. Още първия път като я пусна.

# 232
C-3PO здравей, добре е, само таговете с надписите мама и Дени, може да им "вържеш" по една панделка, за да е по-реалистично, или някаква връвчеца поне.

# 233
  • София-там нейде в западната част
благодаря момичета за милите думи ... надявам се наистина да ви допадат нещата които правя това е положителен знак за развитие  Grinning
добре дошли на C-3PO и WILD_cat     bouquet
лулуто и трилиън наистина ми отварят работа сега с тия сайтове  Outta Joint ама приятна ... трилиън хитър трик ще се вързползвам ...е пак ще поизостана с плановете че имам да правя и едни снимки за подарък - та имам питане как се подобрява снимката ако не е много на фокус  Rolling Eyes
микки на мен ми излиза в малък формат ... но от това което виждам ми изглежда доста нежно
НелиСА и сейдж много приятни и нежни неща сте направили

# 234
момичета, направо сте страхотни, толкова красиви неща на куп и темите толкова бързо набъбват, явно сте заредени с въображение.
при мен не е точно така

по повод сайта, които Лу пусна с килимите
ето и един от мен, някои от вас го знаят, и използват елементи от него, но все пак - ето и за останалите
снимките са с доста добра резолюция

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=47329

# 235
  • София
по повод сайта, които Лу пусна с килимите
ето и един от мен, някои от вас го знаят, и използват елементи от него, но все пак - ето и за останалите
снимките са с доста добра резолюция

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=47329

Ако можеш само на един въпрос да ми отговориш...?! От къде я събра всичката тази красота ???!!! Hug Hug Hug Разкошни са! Нямам думи! Освен, че 1 час свалям картинки, се и размечтах...  Rolling Eyes Хората имат такива и в домовете си...  Rolling Eyes Страшна красота! Благодарности, че ги сподели! Да не говорим, че само като ги гледам ми хрумват хиляди идеи... за колажи де... за другото за сега само ще си помечтая, пък някой ден може би... ... Wink

# 236
Малена, благодаря за килимчетата  bouquet Аз ги бях разглеждала преди много време, сега като почнах да правя рамки се присетих за тях, но не посмях да използвам елементи, защото не знаех точно поради каква причина са качени там Embarassed Hug

НелиСА, много добре се е получило с тези четки  bouquet

Саге, страхотна е! И тази и черно белият и вариант Flutter  От доста време се каня да те питам - ако не е тайна ти с какво се занимаваш по принцип? Страхотни работи твориш, имаш усет и дарба и въпросът ми е провокиран от там Grinning

ani69, много приятна серийка с настроение си сложила в рамката Grinning

луси, много интересно колажче  bouquet

Тези дни няма да мога да направя нищо ново Sad Задръстена съм с работа, като всеки път в края на месеца Tired А пък натрупах толкова много снимков материал от събота до сега Mr. Green Повечето са правени вечерта след работа при гадно осветление и мисля да ги рамкосам, да не си личи толкова Mr. Green

# 237
  • Русе
Къде изчезнахте днес всички?Само аз ли работя?Ето нещо простичкоhttp://images13.snimka.bg/002096815.jpg

# 238
Въпреки гадното ми настроение и мрънкащото Дени до мен,ето нещо цветно:

# 239
О,и аз съм тук,но свалям килимчета и елементи.То затова нямам време да направя нещо.
Малена, Heart Eyes,страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт