шоп-ФотоШоп 15

• 18 667
  • 378
  •   1
Отговори
# 210
  • Magrathea
микки, много е сладка.
luluto, златна си Hug

# 211
vanda, Трълиън, чудесни рамки!
luluto , благодаря за сайта. Само да добавя, че и килимите , които е публикувала Маленна в снимка.бг са страхотни!

# 212
  • София
Desytka, Vanda, Yanich, Трилиън  - красота !  Hug

wild_cat добре дошла! Имаш много добри попадения, но имаш и доста за "доизкусуряване"... Момичетата по-горе са ти казали за какво иде реч...  Wink Но никой не се е родил научен... само следи темите и няма да имаш грижи Peace Wink

Микки много е нежно!

luluto благодарности и от мен! Сайтчето е супер  Peace  bouquet

Ето и от мен скромен отчет

Снимката ми е доста лоша като качество, но не можах повече да я оправя, а ми е една от любимите...

Малко офф: Embarassed Някой скоро да е виждал или да знае къде има от тези едновремешните ъгълчета, които се лепяха в албумите и в тях се вмъкваха снимките ? Много спешно ми трябват, а никъде не мога да намеря  Tired newsm78 Rolling Eyes Embarassed

# 213
Мимс, май има такъв action... върви си с CS2. Ще погледна и ще кажа:)

# 214
  • София
Мимс, май има такъв action... върви си с CS2. Ще погледна и ще кажа:)

Ако говориш за ъгълчетата, на мен ми трябват истински  Wink да си слагам снимките в ръчно изработения аблум  Wink, защото хич не ми се иска да ги лепя с лепило   Rolling Eyes

# 215
Уф, голяма съм заспа....

# 216
Голяма краста са тия точки Mr. Green

Трилиън, може ли да попитам от къде взе разните елементи от дрешки Praynig

Мога да ви кажа и за истински и за фотошопски ъгълчета Mr. Green

Истински ъгълчета има в едно фото на славейков (май Трейнман беше) и пак там в това на Кодак.
Фотошопски има има и като четки в сайта, който ви пуснах.

# 217
  • София

Мога да ви кажа и за истински и за фотошопски ъгълчета Mr. Green

Истински ъгълчета има в едно фото на славейков (май Трейнман беше) и пак там в това на Кодак.
Фотошопски има има и като четки в сайта, който ви пуснах.

Heart Eyes  bouquet

# 218
  • Magrathea
luluto, всичко от последната ми рамка съм го свалила от online магазина на esprit, по-конкретно от френския. Има доста добър зуум.
http://www.esprit.fr/index_fr.htm

# 219
Здравейте отново!
Благодарско за посрещането и за добрите съвети. Тези ми и аз не си ги харесвам, но какво да се прави- още бая имам да зобам  Thinking.
Днес си играх върху ей това - http://pg.photos.yahoo.com/ph/anipometkova/detail?.dir=a2a5re2&a … 2.jpg&.src=ph
Горе - долу се получи, но не е кой знае какво. Има доста забележки и по него, но с времето ще задобрея и аз.
Моля да ме извинявате, но както вече споменах , не можех да прочета всички теми, та имам една питанка значи - как да си оправя цветовете на снимките? Примерно - главното действащо лице е не добре осветено ( тъмно е) или пък фона зад него е така - мнооого тъмен?! Какво да бутна?

# 220
Трилиън, а като зумнеш дрешката, как запазваш картинката??? Нямам такава опция с десния бутон и нещо не се справям Sad

# 221
  • Magrathea
Трилиън, а като зумнеш дрешката, как запазваш картинката??? Нямам такава опция с десния бутон и нещо не се справям Sad
Първо, ако не си видяла, има бутон
С него дава доста добре в детайл дрехата.
Запазваш снимката ... ами с Ctrl+Prt Scr  Mr. Green. После си ги paste-вам в Paint-a и ги запазвам като jpg.

# 222
  • на село
Благодарение на четките, които бяха пуснати от някого - след малко ще видя кой беше точно, това от мен

Трилиън - много сладко е така с плетките  Peace.
микки - не мога да видя снимката в голям размер

# 223
НелиСА, много готина рамка.
Malenna, Честит Рожден Ден на патерици:))
Много щастие и късмет ти пожелавам!
В последно време нямам никакво време Sad(, а и малкото човече све по-малко спи Sad(

Отчитам се с нещо, направено набързо Simple Smile

# 224
здравейте момичета

нещо нямам никаква муза.Смуча си от пръстите една рамка/срамота/

luluto-благодарско за сайтовете с килимите и четките
НелиСА -харесва ми рамката ,но ми се струва,че ако намалиш BEVEL на средната четка ще е по добре
mimmss-много нежно Hug
микки-нищо не виждам и аз/много е малка/
Desytka, Vanda, Yanich, Трилиън  Hug Hug Hug
 sage-липсваше ни-красота а а а.Твоята дъщеричка е родена за модел

Общи условия

Активация на акаунт