шоп-ФотоШоп 15

• 18 681
  • 378
  •   1
Отговори
# 195
amber , апаратчето не е лошо, но зависи за какво точно ти трябва Grinning

Ами по проинцип ми трябва да ми пере,готви и глади,ама точно с този модел мисля да направя някоя и друга снимка;)

# 196
Луси, така по снимката не мога да видя какво не те и  наред с action  Laughing

Пусни страницата, от която си го свалила
Когато се спира е защото иска от теб някакво решение както казва лулу за селекция или примерно иска да нагласиш прозрачността на слоя, в който е работил
Може би ако ти не "изпълняваш" командата - примерно на пипаш по слоя той не може да продължи
Но определено не всяка снимка става добре със всеки актион
Пробвай същия актион с друга снимка

# 197
  • София-там нейде в западната част
добро утро Hug
лулуто наистина страхотна идея за четките ... мерси и от мен   bouquet възползвах се и от четките дето си ги пуснала ... за patterns за сега съм доволна от резултата но наистина има какво да се желае още ... екшъните не съм ги разучила още
момичета страхотни рамки сте показали браво   bouquet
ето нещо и от мен  
надявам се довечера да мога да седна/на компа в работата нямам ФШ/ и да довърша това което започнах за темата ретуш и забавление,че те момичетата вече незнам коя снимка правят ... все пак научавам нови неща

# 198
desytka, страхотни рамки, третата е особено закачлива и много весела.  bouquet  Ето и аз нещо направих лятно днес, че покрай тоя ретуш малко поизостових рамките.

# 199
  • Русе
Raly ето го линкаhttp://www.atncentral.com/download.htm
lika по-надолу пише , че може да не работят защото не им се задават правилните параметри  ето това не ми е ясно какви са тези параметри предполагам, че за всеки ефект са различни , но ме интересува долу горе какво се прави защото аз не задавам нищо ,или може би наистина както казва luluto не са за моята версия на фотошоп аз съм с CS

# 200
Mомичета,много хубави неща сте сътворили БРАВО!Напоследък нямам много време но ви следя!
отчет: Wink и аз съм на тема лято!

# 201
Здравейте!
Хайде и аз да се престраша да се разпиша тук. Направо шапка ви свалям за майсторството  Hug Peace
Имам Photoshop от доста време, уча се още... Имам някои мои работи (нищо особено...) и планирам още доста. Темите са ви страшни! Много съвети, много нещо. Вчера цял ден четох, четох, а успях да прочета само първите три теми  ooooh!
Както и да е де....
Надявам се да ме приемете в бандата  Flutter
Всяка градивна критика ще ми е от полза  Peace Както и съвети разбира се !
Ето и моите неща - някои са с готови рамки, други - сама съм изработвала Blush Имам обаче мноооого да уча още  Simple Smile
Така де.... малко дълго стана -ще ме прощавате  Embarassed
Ето : http://pg.photos.yahoo.com/ph/anipometkova/album?.dir=/a2a5re2

# 202
Vanda, мнооооооого ми хареса рамката - страхотна е:) Много свежа, останаха ми очите- честно:)

WILD_cat, аз не се наемам много да критикувам, защото и мен ме няма много много, но това, което ми направи вчеталение е, че някои снимки или елементи са леко размазани - на 4 и 7 не си изрязала много прецизно, на 9-тата не си махнала част от снимката между ръчичката и тялото.
Ето и 2 мои по-старички, които днес уж финализирах

# 203
amber Супер е апарата, от доста време съм си го набелязала.
desytka Готини са рамките, а тази с майстора ме развесели!  hahaha
SheDevil Изглежда готина, но не се отваря!
vanda Супер рамка ,както винаги!  Peace
WILD_cat Добре дошла!

# 204
  • Русе
wild_cat добре дошла аз не обичам да критикувам по-скоро съвет това което ми направи най-силно впечетление на повечето снимки детето е много грубо изрязано когато го селестираш му давай feather 1-2 пиксела също аз като изместя изображението на друг фон го минавам по края с инструмент blur tool за да не е толкова рязка границата , друго което ми направи впечетление е , че детето е много тъмно може  би снимката ти е такава , но е хубаво да я изсветлиш малко .Другите критики ги оставям за другите момичета надявам се да не се обидиш инъче нещата ти са хубави желая ти успех

# 205
Карменче, отваря се линка на рамката.
Диво коте, добре дошла сред нас. Разгледах ти снимките, повечето неща които си направила са по-скоро колажи, не рамки. Добре си се справила, като за начало.
vanda, чудесна рамка, какво да кажа.   bouquet

# 206
Луси,
Дай ми името на някой актион конкретно, който при теб не работи за д аго пробвам

Точно от тази страница съм теглила много и не съм имала проблеми

# 207
  • Magrathea
desytka, тази с майстора много ми харесва Peace
wild_cat, добре дошла  Hug
За днес вече довърших една рамка, а съм започнала още няколко, но не потръгнаха Crazy

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/44?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F44

# 208
Трилиън, yanich, разкошни са!

Понеже сте ми добри другарчета ще споделя с вас едно сайтче http://www.rugsusa.com/marykateashley.html . То е за килими, в голям размер са със сравнително прилична големина и може да им се намери приложение. Разгледайте и другите категории - има какво да се види Mr. Green
amber , апаратчето не е лошо, но зависи за какво точно ти трябва Grinning

Ами по проинцип ми трябва да ми пере,готви и глади,ама точно с този модел мисля да направя някоя и друга снимка;)

Да ти кажа под секрет, те по принцип всички апаратчета правят и снимки Joy

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 15:43 от luluto

# 209
  • Карлово
Добре дошла, Диво коте Hug
Днес и аз пробвах метода на Малена+четките на Лулу. Резултатът е:

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 15:48 от микки

Общи условия

Активация на акаунт