шоп-ФотоШоп 15

• 18 692
  • 378
  •   1
Отговори
# 180
Мисля, че оправих линка.
Димика, на мен ми харесва рамката:), а момичетата ти са големи красавици.

# 181
ДИМИКА , много скромност, много нещо Grinning Hug Много ти е хубава рамката  bouquet

ani69 , намира се във filter - sharpen - unsharp mask

Ето и една рамка на голямата щерка, която ме помоли да не се уливам с шаренийката Mr. Green
Мисля да поприключи с точките за сега:)

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=71581

# 182
  • Откъм Варната
Момичета много хубави неща правите, аз нещо напоследък нямам много време за творчество

# 183
luluto много е хубава!не си прекалила с шаренкато.
И на другите са хубави.
ДИМИКА Хубави дечица облечени с вкус!Ако направиш рамката с преобладаващи цветове,взети от дрешките ще е още по-красиво!

# 184
  • Русе
Оф голям проблем имам с тези action чак не знам как да го обесня , но ще опитам може някой да може да помогне значи ;първо когато ги добавя във фотошопа под името на всеки action има една камара редове с командите които трябва да се изпълнят които според мен се повтарят по-няколко пъти ;после когато дам плей започва  да обработва снимката изпълнява няколко команди и спира по средата  , ако се опитам да дам пак плей само ми омазва снимката и нищо не става.Ох много ми беше сложно да обесня дано сте ме разбрали и дано някой да има идея къде греша.
Mimmss ти пробва ли някой от action-ите от сайта който даде и ако си стана ли.
Аз днес цял ден ги теглих и пях много щастлива защото има много готени ефекти , а сега  Sad newsm45

# 185
  • на село

Това от днес.
Чакам мнения, че нещо муза хич нямам...
Имам чувството, че съм зациклила и всички неща вече ми се виждат едни и същи.

# 186
  • Magrathea
Димика, страхотни кукли имаш. Буквално нямат нужда от рамка, която да краси снимката
luluto, точките са страхотни Hug
Нели, радвам се, че пак си на фронта Hug
ani69, имаш няколко пеперудки в различни цветове и малко не ми се връзват с останалата част на рамката
А ето ви и на вас материал за гледане Mr. Green

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/41?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F41

# 187
  • София
Оф голям проблем имам с тези action чак не знам как да го обесня , но ще опитам може някой да може да помогне значи ;първо когато ги добавя във фотошопа под името на всеки action има една камара редове с командите които трябва да се изпълнят които според мен се повтарят по-няколко пъти ;после когато дам плей започва  да обработва снимката изпълнява няколко команди и спира по средата  , ако се опитам да дам пак плей само ми омазва снимката и нищо не става.Ох много ми беше сложно да обесня дано сте ме разбрали и дано някой да има идея къде греша.
Аз днес цял ден ги теглих и пях много щастлива защото има много готени ефекти , а сега  Sad newsm45

Да, пробвах. Някои работят, но повечето не!

# 188
Записвам се..
Не успявам да чета толкова бързо...и да се уча.....и да боледувам... Confused

# 189
Момичета какво ще кажете за този фотоапарат?
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&pro … nal#slides-pane-0

# 190

Нито един ли не работи?
Като спре казва ли ти нещо?

Пусни, ако искаш линк към конкретно някой, който не работи да видя дали при мен е ОК

# 191
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
  bouquet за всички творци!

amber - позволявам си коментар! Много прилично моделче си избрала! Макрото, по параметри е брилянтно от 0см - просто убиец! Успех и дано скоро да се похвалиш!

# 192
  • Русе
Raly от време на време ми излизат някакви диалогови прозорци в които ме пита да спре или да продължи давам да продължи .Понеже не знам как да ти дам линк към точно определен action пускам ти една снимка да видиш какво стана с action който се казва Mike w's 3d painter който трябва да бъде излизане от снимка.Аз още не съм ги пробвала всичките уби ми се желанието , но с тези които пробвах нищо не стана затова се чудя дали вината е в мен или в тях.Ето снимкатаhttp://images13.snimka.bg/002089478.jpg

# 193
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, вероятно имате проблами с action- ните, защото са или за друга версия на Фотошопа, където филтрите и др, са на различни места или пък защото, не са му зададени правилните параметри, за да тръгне.

# 194
Сега за actionite - зависи от това, какво прави но понякога се налага да потвърждавате това, което е направил. Примерно селектирал е нещо, трансформирал го е и трябва да дадете enter, за да се потвърди трансформирането и да може да продължи натам. Другият вариант е да е за по- висока версия на фотошоп и по- ниските да не опдържат функцията, която той се опитва да направи в момента.
amber , апаратчето не е лошо, но зависи за какво точно ти трябва Grinning lika, за макрото е важно не от колко сантиметра може да снима, а мащаба в който го прави Wink

Общи условия

Активация на акаунт