шоп-ФотоШоп 15

• 18 614
  • 378
  •   1
Отговори
# 255
emi_jamie как го изтри този татко?  Shocked

# 256
Амбър- номера с печата става така- кликваш върху Clone Stamp tool(печатчето от инструментите), после си избираш подходяща четка от палитрата brush- аз си избрах кръгла и я уголемявам толкова колкото да вмести елемента ,който искам да копирам.Натискам клавиша Alt- курсора се превръща в прицел и щракам върху образеца.Областта под четката се запомня. После като кликна с мишката на друго място се поставя печата Wink.Дано да съм успяла да обясня Confused. Аз сега започвам да разучавам програмата , но с едим учебник и с помощ от мамите- дано да я схвана по- бързо. А, и за да не се отпечатват сенчици отстрани , първо си изрязвам елемента и тогава го копирам с печата.
Тоя номер го видях на един сайт за скрап букс.Една от завъртулените четки беше използвана и си помислих,че е с клониране ,но не съм пробвала.Явно е точно така!  bouquet
Всички сте направила много красиви рамки.Но Трилиън "изби рибата"(в хубавия смисъл)

# 257
  • Magrathea
Трилиън, с теб ли съм адашка или с дъщеря ти.
И аз съм Еми Peace

# 258
  • София
emi_jamie как го изтри този татко?  Shocked
О, аз съм спец в изтриване на таткото Mr. Green (бях правила преди една друга снимка)
Най-вече действам с patch tool, но първо по-едрите елементи скривам като копирам подходящите за целта зони и ги нагласям върху тях. Всъщност е много лесно особено така при -плаж, море...небе. просто подходящ е пейзажа.

# 259
  • Русе
emi_jamie може да е простичко , но много ефектно .Хайде и аз да кажа за печата аз го използвам основно за махане на обект от снимка както в случая с таткото на еми вземам си образец от съседния фон в случая     море и мажа върху обекта който не ми трябва дано да сте ме разбрали.
kariluis много хубава рамка , останалите си знаят няма какво да ги хваля

# 260
  • София
emi_jamie може да е простичко , но много ефектно .Хайде и аз да кажа за печата аз го използвам основно за махане на обект от снимка както в случая с таткото на еми вземам си образец от съседния фон в случая     море и мажа върху обекта който не ми трябва дано да сте ме разбрали.
kariluis много хубава рамка , останалите си знаят няма какво да ги хваля
Да, и така става. Peace Но остават понякога следи от четката  - личат си кръгчета. А с patch tool може да се изрязва с неправилна форма и се получава едно естествено преливане...Всъщност в случая за мен беше по-добрия вариант, иначе и аз много третирам т.нар. печат.

# 261
Сега изпробвах номера с печата-супер е. newsm44 На много места съм виждала "клонирани" елементи и все съм се чудела как става.
ДИМИКА много ти благодаря че сподели  Hug

# 262
  • София
Самичка ли съм ???  Rolling Eyes

Сега е момента да пускам, няма кой да ме критикува  Wink Mr. Green
Ето последното ми:

Това е от 2-рия рожден ден на Мартина, но не намерих къде да го напиша... Затова сложих само датата...

emi_jamie това последното с морето е невероятно красиво! Много приятни чувства ми навява!  Hug Hug Hug

# 263
  • София
Самичка ли съм ???  Rolling Eyes

Сега е момента да пускам, няма кой да ме критикува  Wink Mr. Green
Ето последното ми:

Това е от 2-рия рожден ден на Мартина, но не намерих къде да го напиша... Затова сложих само датата...
Не си самичка. И аз съм на фронта
Много е хубава -любими цветове, само иглата малко ми седи кофти на главичката на детето - малко в страни да я изместиш...?
А мойто овне пък е на 5 април Grinning

# 264
Не си самичка;)
Аз не съм от критичните,а и в случая няма какво да критикувам-много хубава рамка...и снимка.Семпла,в любими цветове.Единствено не ми харесва тази игла в къдравата косица на детенцето  Confused

# 265
emi_jamie  май сме писали почти едно и също по едно и също време  Laughing

# 266
  • София
Хей, радвам се, че не съ сама.  Laughing Иначе губя етусиазъм Confused
Сега ще я оправя малко тая игла... Не исках хич да я слагам, но без нея някак си ми стои мрачен този ъгъл  Thinking След 2 мин ще "докладвам" Wink

А мойто овне пък е на 5 април Grinning

Значи и ти си имаш "рогат добитък" вкъщи  Mr. Green За вас не знам, но моята наистина е много "рогата"  Mr. Green Но пък така си я обичам  Heart Eyes Само да са ни живи и здрави. И вие ли сте 2004-та?

Сорииии  Embarassed никой не ме видя, нали?! Confused

# 267
  • София
emi_jamie  май сме писали почти едно и също по едно и също време  Laughing
какво единомислие Grinning
mimms, моята е 2005, а че е рогато инатче не отричам и аз.  Heart Eyes За пример - в момента не спи и се мотае в хола...

# 268
  • София
Оооо, ми то ще излезе, че вие сте по-рогати и от нас  #Crazy Мартина спи от 22 ч. за мое щастие, че днес ми стопи нервичките направо  Confused

Я кажете сега снимката по-добре ли е... само с точка... или изцяло да я махна от там?  newsm78

# 269
На много места съм виждала "клонирани" елементи и все съм се чудела как става.

Дублираш си слоя, на който ти е елемента и готово. Simple Smile  После си го местиш и завърташ както ти харесва.  Simple Smile Clone stamp ползвам , само при ретуш.

Общи условия

Активация на акаунт