шоп-ФотоШоп 15

• 18 621
  • 378
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз по принцип съм тук, но правя ремонт на кухнята и само надзъртам от време на време...

луси много е симпатично, само малко долните мечета нещо не ми харесват - качеството им е лошичко... Не може ли малко да се пооправят? newsm78

amber рамката е страхотна, но снимката нещо ми "куца" - като за начало си мисля, че ако обърнеш цялата композиция вертикално май ще е по-добре, понеже снимката е много от близо и отпред и отзад имаш много свободно място... А и размазването на фона нещо не си го направила много добре...  newsm78... и то не толкова самото размазване, а границата между детето и задния фон...Пробвай с burn tool да минеш малко краищата на детенцето за да не се откроява толкова рязко  Rolling Eyes

Ще ме извинявате за критиките, но днес май съм в такава кондиция  Embarassed Rolling Eyes Wink

Хайде след малко пак ще ви навестя   bouquet Вие творете Peace

# 241
  • на село
Направо не мога да се позная, но днес съм много производителна, цели 2 рамки

# 242

Niamam kirilica sory, biah zabravila kolko malak be6e sinat ni. Eto vijte go i vie!
I si kajete mnenieto , molq !

# 243
  • София
Ей Мимозо, какво направи ти ?!?! Трайкаш си известно време и сега хоп! Цели 4! Браво!  Hug Харесват ми и 4-те, само на "5-тия ден" не ми харесва как си застъпила снимките...  newsm78 Пробвай да им смениш местата примерно, или горната да я заоблиш накак си... може също едната да я завъртиш нанякъде, за да не "изяжда" от главичката на бебо...  Rolling Eyes newsm78

# 244
След дълго затишие ето и едно скромно включване и от мен:

# 245
Най- после разбрах как да използвам печата GrinningВижте какво направих от килимите на Малена. Малена страхотен сайт  bouquet  bouquet  bouquet!!!

Някой може ли да ми напише пак как става номера с малката снимка- линк към по- голяма. Нещо не ми се получи  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 20:59 от ДИМИКА

# 246
mimmss много благодаря за критиката.Наистина снимката доста я оплесках,ама хич ме няма в очертаването,независимо дали е за изрязване,блърване или нещо друго.А самата снимка стана такава мътна и с гадни цветове,заради един action който реших да изпробвам.Както и да е-мразя да се връщам и да поправям неща,които съм завършила,но поне ще си взема поука;)

ДИМИКА   би ли ме открехнала и мен на номера с печата? Rolling Eyes

# 247
  • Magrathea
ДИМИКА, много хубава рамка.
Твоята снимка с линк към голяма става така:

Код:
[url=http://images13.snimka.bg/002099393.jpg][img]https://cdn.bg-mamma.com/umNk/d930d24f.jpg[/img][/url]

Нели, и двете са много хубави Hug
Mimoza, цели 4-браво

Аз за днес само една:

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/49?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F49

# 248
Амбър- номера с печата става така- кликваш върху Clone Stamp tool(печатчето от инструментите), после си избираш подходяща четка от палитрата brush- аз си избрах кръгла и я уголемявам толкова колкото да вмести елемента ,който искам да копирам.Натискам клавиша Alt- курсора се превръща в прицел и щракам върху образеца.Областта под четката се запомня. После като кликна с мишката на друго място се поставя печата Wink.Дано да съм успяла да обясня Confused. Аз сега започвам да разучавам програмата , но с едим учебник и с помощ от мамите- дано да я схвана по- бързо. А, и за да не се отпечатват сенчици отстрани , първо си изрязвам елемента и тогава го копирам с печата.

# 249
не съм писала в последните няколко странички, но редовно зяпам - страхотни неща!  bouquet
дано днес успея да направя и аз нещичко...

# 250
Трилиън , разкошна е рамката. Мога цял да я гледам и да и се радвам!  bouquet

Поздравления и за Миммсс, Мимоза,Нелиса, Димика, kariluis , амбър Hug.  Дано ме пропусна някой Embarassed.

# 251
ДИМИКА   много ти благодаря  Hug Така както го обясняваш звучи много добре-ей сега се изкъпвам,взимам си биричката и ще експериментирам;)

# 252
Трилиън newsm51-най- после ми се получи този линк с малка снимка newsm10

# 253
  • София
ДИМИКА благодаря и аз за обяснението за печата! Много полезно!   bouquet Не го знаех до сега...
Трилиън страхотно!  Peace
Klarius много е симпатично! А би ли споделила, тези рози от ляво четки ли са /защото на такива ми приличат/ и ако са как ги оцвети така ?

Аз пък днес нали довърших ремонта на кухнята, та съм на тази вълна... Ето, направих и една снимка в "подобаващ" вариант за темата, благодарение на килимчетата на Биляна:

# 254
  • София
Трилиън, с теб ли съм адашка или с дъщеря ти. Много, ама много ми хареса последното ти произведение и надникнах в сайта ти в мултиплай да го видя в цял размер Grinning...и как се изненадах ...направо си помислих, че нещо съм се объркала и отварям моя сайт Grinning (е, аз наскоро си смених името на моя) А фончетата пак ли са от сайта на Есприт? Аз вчера го разгледах и останах очарована,  помечтах си и за някои дрешки...

Аз напоследък съм без муза  Cry и правя не особено добри неща, поне аз не си ги харесвам.
Днес направих нещо съвсем простичко:

Рамката е готова. Е, малко я поаранжирах с разни морски елементчета. Всъщност по-голямата част от усилията ми беше да редактирам снимката, пооправих цветовете и пак изтрих един татко Mr. Green.
Ето го оригинала:
и без татко:

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 22:37 от emi_jamie

Общи условия

Активация на акаунт