шоп-ФотоШоп 15

• 18 618
  • 378
  •   1
Отговори
# 270
mimmss, не си сама, аз всичко чета, нищо, че с рамките мързелувам Simple Smile)
Уебшотс  е "под стрес" Wink) и не мога да видя кога е родено твоето овненце Simple Smile)), но моето (А-М) е на 4.04 Simple Smile)))
Luluto,  не е тайна, но е скучно Simple Smile) Филолог съм Simple Smile)), работя към анг. редакция на едно списание Simple Smile) за икономика и политика Sad

# 271
  • София
mimmss, не си сама, аз всичко чета, нищо, че с рамките мързелувам Simple Smile)
Уебшотс  е "под стрес" Wink) и не мога да видя кога е родено твоето овненце Simple Smile)), но моето (А-М) е на 4.04 Simple Smile)))

На 6-ти е Wink Ние взехме че се събрахме цяла банда... Wink

# 272
mimmss , много, много ми харесва последното ти произведение  bouquet  bouquet  bouquet Направо се влюбих в него - много добро съчетание от снимка, обработка и съчетание на цветове и рамка  bouquet

sage, значи и ти си си сбъргала професията Joy 

# 273
mimmss много хубава е последната рамка. Честита ти и нова кухня!  Laughing Трилиън правиш страхотни неща. И аз като Сейдж само чета в последно време, нямама муза за рамкиране...

# 274
момичета, радвам се, че килимите са влезли в употреба Wink
ДИМИКА, Малена има и същият заек Питър, аз съм влюбена в него, но тя никак не му обръща внимание. Надявам се като се запознае с историите му от книжката, и тя да се влюби  Heart Eyes

иначе имам килимите и от 2007, но не съм ги качила, малко ме домързява. От 2 дни качвам снимки в snimkitevi.com i нямат край

понеже нищо не мога сътворя тези дни
ето един приятен сайт:
http://www.urbanlily.com.au/ugallery.html#

# 275
  • София
Luluto, She Devil благодаря!  bouquet

# 276
mimmss , и на мен ми допада много последното ти творение ( както и останалите Wink). Семпло и красиво!

# 277
Маленна, не можах да го отворя този сайт- от него ми блокира РС-то... а какво има там, че сега любопитството ще ме изяде...

# 278
има много приятен скрапбук,
защо не го отваряш  newsm78 newsm78 newsm78

# 279
ми незнам, може и от РСто да е... пак ще се пробвам от бюрото на шефа, неговия комп е по- съвременен...
аз нямам нови неща, пускам
  http://good-times.webshots.com/photo/2501682710099772635apewdz
от преди десетина дни, когато се мотах без задължения...

# 280
Маленна, не можах да го отворя този сайт- от него ми блокира РС-то... а какво има там, че сега любопитството ще ме изяде...

И при мен така се получава-всичко ми забива.

# 281
Искам да попитам нещо при всяко включване на програмата photoshopCS2 ми се иска кода как да го запаметя направо да си тръгва програмата без да ми го иска този код всеки път? Thinking Hug Embarassed

# 282
Здравейте!Ето нещо просто,ама аз си го харесвам (Snimka.bg както винаги изобщо "не "размазва снимките)  Close

http://images13.snimka.bg/002101752.jpg

# 283
Откачих днес, цял ден не мога да вляза във форума  #Cussing out #Cussing out #2gunfire. Чак сега влизам, като гледам проблема е общ има 17 потребители онлайн. Не знам какво става, явно съм пристрастена към любимата темичка, цял ден ми е криво....

# 284
  • Все на втория етаж
Аз направих това днес. Съвсем изчистена, но като не се научих да използвам четки, ще са такива. Когато имам повече време, ще седна да се уча. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт