шоп-ФотоШоп 15

• 18 607
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
Пуууу....цял ден не мога да отворя форума  #Cussing out Едва сега успях да вляза да покажа какво сътворих:

# 286
Откачих днес, цял ден не мога да вляза във форума  #Cussing out #Cussing out #2gunfire. Чак сега влизам, като гледам проблема е общ има 17 потребители онлайн. Не знам какво става, явно съм пристрастена към любимата темичка, цял ден ми е криво....
...и аз така  Sick
но пък успях да сглобя една рамчица:

# 287
Цитат
ДИМИКА, Малена има и същият заек Питър,
Ами аз май от твоя сайт го взех Embarassed Embarassed Embarassed- като гледах килимите , разгледах и някои от другите снимки и много ми хареса...  bouquet
Сега се връщам от работа и пак виждам толкова хубави рамки. Аз сутринта направих една, но нещо не ми хареса и няма да я показвам . Тази вечер пак ще се пробвам да направя нещо Wink

# 288
  • Русе
Ох , и аз май съм от пристрастените  ужас е без форума и аз направих нещо което се чудих дали да публикувам като знам , че с допълнителният ефект от снимка бг ще стане съвсем странно  , но все пак етоhttp://images13.snimka.bg/002104867.jpg
fun lovin как ми се приходи на планина покрай твоята рамка и аз имам такива снимки  от планината с кенгурото  ама още не съм ги рамкосала

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 18:53 от луси

# 289
Явно проблема с форума се отразява плодотворно на всички.  Grinning
Много хубави неща сте направили!
Аз нещо съм в застой, нямам муза  нещо.Днес се трудих над една рамка, но нещо не ми харесва:

липсва й нещо, но незнам какво?!  newsm78 Мислих за една допълнителна едноцветна рамка...

# 290
mimmss много хубава е последната рамка. Честита ти и нова кухня!  Laughing Трилиън правиш страхотни неща. И аз като Сейдж само чета в последно време, нямама муза за рамкиране...
Аз също!

# 291
http://good-times.webshots.com/photo/2887319270099772635mMefYl
и аз да се отчета без загубено време, докато я нямаше бг-мамата Laughing

# 292
  • София
Днес оживяхме без бг-мамма  Laughing Да не ви описвам колко пъти напирах безуспешно да влизам... ooooh!
Но така пък успях да поработя една рамка и естествено в няколко варианта:
започнах така после реших да пробвам така посмених бекграунда и снимката: и накрая реших, че много ми слабичко детето(тогава е шаркава) на снимките и да го покажа в по-добра светлина и ето
Смятам още да поработя по темата newsm78...приемам предложения и критики всякакви!

# 293
KaРмeНчеТо, на мен пък ужасно ми харесва, веднага ме грабна, това което й липсва, според мен е малко сянка на самата рамка, за да изпъкне Wink

fun lovin -- чудна е
amber - романтича и нежна, много хубава е станала
Иренка, голяма красавица тази Александра, ако знаех, щях повече да се постарая с фибичките  Grinning Wink
рамката много й отива

emi_jamie, всичките уасно много ми харесват, не бих могла да критикувам

явно без форум, всички са поработили ползотворно  Joy
аз въпреки, че съм с бронхит, #Cussing out не издържах и следобед бях на разходка с Малена, правих някакви снимки, още даже не съм ги разгледала.

# 294
  • София
Да досадя с още един вариант - сложих филтър на снимката
>смятам да приключа с това, че  вече съм за  bash

# 295
  • София
И аз цял следобяд "боледувам" без форума... Много мъка, много нещо  Wink
Даже и ентусиазъма някак си ми секна...

Ето какво направих:

От първата нещо не съм много доволна, не се получи това, което исках... Но втората определено си я харесвам. Все пак приемам съвети и критики  Wink

# 296
  • Magrathea
Днес май ще има най-много рамки, направени за един ден Mr. Green
KaРмeНчеТо, разкошна е Hug
mimmss, и двете са много хубави
emi_jamie, boomerang - страхотни
Иренка, по-често да виждаме Алекс тук. Стига оправдания с тия четки Mr. Green

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/52?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F52

# 297
  • София
Хайде сега и аз да коментирам, че одеве гледах Слави  Wink

Ilenia харесва ми! Много нежно ми стои  Peace

Иренка хубава е рамката, но четките определено ще я "отворят"...

Amber напоследък следя твоите работи с голям интерес и съм на мнение, че упорито напредваш! Много хубава рамка, но няма ли да е по-добре ако снимката е малко по-голяма ?!  Thinking

She Devil върховно!  Peace Супер-много ми харесва!

Луси и аз го харесвам този ефект, но винаги като го сложа ми стои странно и неестествено... Но все пак има някакъв чар снимката...

Карменчето добре си оползотворила килимчетата  Peace

boomerang интересна комбинация - зима и цветя, но определено сполучлива! Аз все не се решавам да направя нещо по-така... newsm78...смело да го наречем... Но в същото време ми допадат такива решения!  Peace

emi_jemie всичките ми харесват в интерес на истината, но като чели най- ми допадна зеленката  Peace

Трилиън теб какво да те коментирам?! Свежарско както винаги!  Peace

Аз в последните дни се опитвам да усвоя по-добре ретуша, та затова и произведенията ми са малко по-различни от обикновенно. Ето поредното:

По принцип никога не съм настоявала за коментари, но този път мооооля ви, кажете си мнението  Praynig. Просто наистина искам да го науча този ретуш и коментарите ви са единствения начин  Praynig Praynig Praynig Не се чувствайте длъжни, но ако ви хрумне нещо, гледайки тази снимка, моооля ви напишете го! Каквото и да е - ще ми е от полза при всички положения  Praynig Praynig Praynig

# 298

Amber напоследък следя твоите работи с голям интерес и съм на мнение, че упорито напредваш! Много хубава рамка, но няма ли да е по-добре ако снимката е малко по-голяма ?!  Thinking

Много благодаря  mimmss   Hug Сега като каза за големината на снимката и ми се струва,че сякаш наистина щеше да е по-добре ако беше по-големичка  newsm78
А за твоята-много ми харесва,само...това цвете ми стои прекалено ярко  Confused

# 299
Нещо ми е кофти връзката или е пак от форума.Писах, писах... #Cussing out
Пускам още една снимка, голям смях беше.Малката ми изрови лисицата и се накипри с нея.  hahaha Поиграх си малко с четките и се получи това:

Общи условия

Активация на акаунт