Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Илияна Йотова с внучето и снахата в момента на разходка в Центъра. Тя не трябва ли да е на работа по това време?!😜

# 406
  • Sofia
Добрина Чешмеджиева близо до БНТ. Ей, разкошен глас има тази жена за мен. Вървя покрай нея и усещам, че изобщо не вниквам в темата, за която говори, а съм се заслушала в тембъра, интонацията, приятната дрезгавина и се усмихвам.

# 407
  • София
Виктория Петрова - много хубава и свежа, с лек грим. Изглежда много по-добре, отколкото от екрана.

# 408
  • пустинята Гоби
Вярно е, и аз скоро я видях - на живо изглежда много по-добре!

# 409
  • софия
Диана Любенова на пл. Славейков, нежна.

# 410
Диана Любенова на пл. Славейков, нежна.
Това ми е любимия образ на екрана!❤️

# 411
Малко спомени отпреди около 25 години. Тогава видях:

Албена Михова в Макдоналдса на Малинов (Младост)
Годжи в културния дом в Младост 1

# 412
Преди малко разговарях със съпруга на фолк певицата Емилия.
Разбира се, разговорът беше служебен, не го познавам лично.

# 413
Люси Дяковска на бул.Дондуков с три кученца.Зави по ул.Търново.Миналата седмица я показаха от Германия след като спечели риалити формат,явно бързо се е прибрала.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:04 от Silverstone

# 414
  • софия
Нора Караиванова на работното и място в събота вечер. Не съм впечатлена, колегите и се стараят повече.

# 415
Ох, Норчето. Има какво да кажат много майките от групата на сина и, но няма до пълня жълтурите Joy

# 416
Люси Дяковска на бул.Дондуков с три кученца.Зави по ул.Търново.Миналата седмица я показаха от Германия след като спечели риалити формат,явно бързо се е прибрала.

Да, днес беше гост в Тази сутрин по Бтв 😊

# 417
  • Sofia
Стефан Софиянски близо до Ректората. Много добре изглеждаше, сякаш времето е поспряло за него от известно време насам. Говореше нещо за МОЧА.

# 418
  • на третия етаж
Милена Славова на участие. Много е отслабнала.

# 419
Лора Крумова, Диана Любенова, Гергана Паси, Венелина Гочева, Диана Митева и мъж (бивш на Гала), Любен Чаталов, Маргарита Петкова  - всички на представление

Общи условия

Активация на акаунт