Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
На живо въпросния мистър ливан е с леко миша физиономия и тен, типичен за обитателите между Женски пазар и Мария Луиза

# 481
  • пустинята Гоби
Христо Гърбов и Иглика Трифонова на изложба.

# 482
Анджи Касабие съм я виждала наживо преди да роди. Беше с охрана, с огромно пончо, много дребна и кльощава. Точно на мишка ми заприлича.

# 483
  • Sofia
С Гучи,без Гучи-трябва да се яде все пак Smiling Imp
Сигурно е търсила маркови 🍌
😄
Скрит текст:
Днес гледах”Летищна сигурност-Италия”и показаха контейнер с такива шалчета менте от Китай 😄
Нейното може и да не е…🤔
Тя обича да парадира с всичко 🤑

# 484
  • Sofia
Емануела Толева с детето, пазарувахме в един магазин. На мен тя ми е много симпатична, а малкият много прилича на нея.

# 485
Дарин Ангелов в ДМ в Мол София.

# 486
  • пустинята Гоби
Къци Вапцаров и семейство - опиваха да паркират голяма кола на място, в което и малка ще влезе трудно. Видяха, че няма да стане по трудния начин и си тръгнаха. Бяха много гръмогласни, затова се заслушах и по гласа познах Къци.

# 487
Снощи на едно културно събитие засякох Георги Любенов. В първия момент не го познах, даже се замислих, откъде ми е познат този човек. Брадясъл (небръснат), видя ми се много състарен и посивял. Не съм го виждала много отдавна по телевизията и не знам как изглежда на екран, но си го спомням винаги някакъв лъснат и дори фалшиво приповдигнат на моменти, а на живо изглеждаше буквално като изморен от живота старик. Много странно Rolling Eyes
Имаше и други известни лица, но те си изглеждаха както си изглеждат, та няма какво да им коментирам.

# 488
  • Sofia
Кошлуков, Надя (от Елит и не само Grinning) със Стефан Щерев, Явор Дaчков.

# 489
Корнелия Нинова. Не мога да си изкривя душата много по- добре изглежда на живо. Слаби крака, хубави пръсти, маникюр, свежа в лице, приятна прическа, абе приятно впечатление ми направи. С торби от Дика, явно от там се облича

# 490
Георги Любенов преди години често го виждах на влизане/излизане от радиото. Същият си беше като на екран, само много нисък.

# 491
  • пустинята Гоби
За 50+ годишен поне по телевизията изглежда съвсем добре.

# 492
За 50+ годишен поне по телевизията изглежда съвсем добре.
Глупости! Няма дори 50, на 47 е, ще навърши скоро 48.

# 493
Георги Пирински на ул.Оборище и Кирил Маричков до театър Зад канала.

# 494
Любенов е сбръчкан в лице затова изглежда по- възрастен.

Да. Тодоранов видях в един ресторант с дама

Общи условия

Активация на акаунт