Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 119 813
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте.
За играта на Кауфланд трябва ли да се регистрират касови бележки допълнително като е използвана дигиталната карта?
Ако трябва къде FlushedFlushedFlushed
Благодаря Simple Smile

Не мисля, че трябва да се регистрират, ако си използвал картата.

Ето все пак линк, ако решиш: https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri/igrai-za-iphone.html

# 106
Била и КК качиха телевизорите, чакаме ваучерите

Най накрая от кока кола да спечеля нещо 😁

# 107
# 108
Някой тази седмица получил ли е мейл от КК за Есенните награди?
Много тъпо, когато не публикуват печеливши Rage

Кока-Кола от кога не обявяват печелившите? Rolling Eyes
В зависимост от ОУ на играта. За последните игри не публикуват - за FuzeTea и сега за Есенните.

# 109
  • Сливен
И наградата от Фейсбук-добре опаковани бяха,отделно нещата бяха сложени и в хартиена торбичка.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 110
От близалките макар ,че цял ден ги чаках накрая хавлийка само беше останала, здраве да е следващия път. Някой да си е получил прахосмукачката от Чисто или да има някаква информация относно нея?
Аз също чакам, но няма абсолютно никаква информация.

Майка ми спечели и все още не я е получила, но мисля има още време до крайния срок (в смс май имаше някаква дата).

# 111
Подарявам 2000 MB Vivacom
Подарени.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 16:12 от avtomivka

# 112
Нямаме в играта на кауфланд и Траяна...
Много хубави игри за пуснали, но защо само за фантастико?!
Тези от нас, който не живеят в град с такъв магазин не могат да се включат!
Това си е дискриминация!

# 113
# 851 ноем. 2023, 14:49 ч.
Изтеглени са късметлиите, които печелят пакет пелени от Green Human Being! Това са:

*Камея
_di_di_
FatalSnare
Kalinka15
Faith15
Inferiya
Dess_9
Бла бла бла

Честито!

# 114
  • у нас
Еее, не е честно. Предни години имаше игри за рождения ден на Фантастико за цялата страна. А, сега само за местните. И ние искаме да участваме. Cry

# 115
Хващаш рейса до София товариш чувал с покупки и участваш и ако семейството е оставило нещо за останалите може и да спечелиш нещо Simple Smile

# 116
  • София
Е каква дискриминация, колко игри има в малките вериги, които ги няма в София. В Пловдивските Лекси и д-р. колко игри има. В по -малките населени места постоянно пускат игри със скреч карти, които ги няма в големите вериги. А когато е игра на някой магазин е разбираемо да е за клиентите на магазина.

# 117
Днес ми пуснаха имейл за оценка на шампоана и крема на Джонсън от теста на ДМ. Няколко пъти се опитах да изпратя оценка и все ми връщат имейл, че не е одобрена, защото не отговаря на изискванията. Когато вляза да публикувам отново ми пише, че съм споменавала конкурентно име, а това не е така. Има ли някой с проблем при оценка на продуктите?
От Престиж в И. Г ми писаха. Със сладък пакет съм 🙂

# 118
  • София, Дружба 2
КК и Билла, според правилата трябваше да качат и печелившите с ваучери, но нещо се бавят.

# 119
Скрит текст:
Била и КК качиха телевизорите, чакаме ваучерите

Най накрая от кока кола да спечеля нещо 😁
Честито! Дълги години да му се радвате!
Имам няколко въпроса:
Чрез профила ли си регистрира бележките за участие в играта?
Ако е така, когато влезеш в профила си вижда ли се наградата отбелязана някъде?
Аз виждам таблица с бележките, които съм регистрирала и моите данни. Да се надявам ли на ваучер ми е чуденката...
Благодаря!

Днес не мога да кача снимка на касовата бележка за играта на Maggi. Някой друг с такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт