Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 325
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 470
Една благотворителна инициатива на Капачки за бъдещето,дано не се сметне за реклама.Трябва да се попълни кратка анонимна анкета за работодателите в страната,според броя на участниците ще се дарят средства за каузата им.

# 1 471
  • Тук и там
Аз пък не мога да разбера ,защото вместо да звъните на Нестле,които трябва да си оправят неработещата форма за регистрация някой трябва да ви регистрира бележките.И от къде на къде всички не успяваме ,а само 2-3 от темата успяват и дали наистина пък успяват..

Разбира се , че успявам. Има уведомително съобщение за регистрирана бележка.  ] И нямам нищо против да помогна на тези, които не могат, както го и правя. Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 11:06 от Ка Тя 644548

# 1 472
Аз пък не мога да разбера ,защото вместо да звъните на Нестле,които трябва да си оправят неработещата форма за регистрация някой трябва да ви регистрира бележките.И от къде на къде всички не успяваме ,а само 2-3 от темата успяват и дали наистина пък успяват..
Имаше пост в който, някой предлагаше да качи бележка, ако друг не успява
 аз пък не мога да разбера защо се заяждаш, някой да те кара нещо да правиш?
И да бележка се качва но не винаги, моя позната регистрира в началото на играта, сега  и тя пробва и неуспява
Писала съм на Нестле по въпроса

# 1 473
  • ЛОВЕЧ
Аз се надявам дамата която регистрирах вчера да спечели и да се зарадва ,че съм помогнала. Не бих могла да отговоря защо вие не можете а аз мога,не виждам и защо трябва да заблуждавам някого,че съм го регистрирала,но всеки има право да мисли каквото иска. Готова съм да помогна ,ако някой желае и не изпитва съмнения може да ми пише .

# 1 474
  • В Космоса
На Нестле им писах през формата за контакт и им изпратих файла със снимачната касова бележка за играта на МАГИ, тъй като не можах дълго време да я кача. Отговориха, че ще бъда регистрирана за играта и ми поискаха данни, но междувременно пробвах отново и взех, че успях да кача снимката. За всеки случай им изпратих и данните. Извиниха се и ми пожелаха успех.

# 1 475
  • София
AniMM,ако нямам доверие към някой отзивчив човек от форума да ми регистрира КБ за играта,изобщо не бих го молила за тази услуга....дали успяват да регистрират бележката остава без значение🙂

# 1 476
Не е въпроса за доверието,а за това ,че единствено работа на Нестле е да си оправят прецаканата игра и да можем всички да участваме.Звъннах им надявам се да успеят за оставащите два дена да оправят формата за регистрация.

# 1 477
Здравейте! Дали сте запознати за шоколади Нутела, трябва ли да снимам с бележката и буркана, който съм закупила?

# 1 478
Изтеглени са късметлиите, които печелят награда от Black Friday кампанията на Elinor.bg.

Xerjoff Erba Pura 100 мл печели Бенджолина
Xerjoff Naxos 100 мл печели  #Arlina#

Честито! Gift Heart

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 01.12.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Elinor.bg и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистриранa във форума, както и данни за доставка на наградата:
✔ три имена
✔ адрес за доставка
✔ телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

Ако някой се познае.

# 1 479
Това ми отговориха от Нестле, получих 2 мейла,
в единия пише здравейте Антоанета
 ако някоя от Вас е Антоанета и чака отговор  да ми пише да и препратя мейла😊

# 1 480
Най-накрая ми одобриха снимката на СофияМел! Естествено, сладкиша със тиква...го направих... но забравих да го снимам със брашно, та съм - едно участие, но сладките ми се получиха!

# 1 481
На Нутела изписа ли ви нещо, като регистрирахте бележката

# 1 482
На Нутела изписа ли ви нещо, като регистрирахте бележката
Не съм регистрирала още, защото не знам коледен ли трябва да е буркана, който закупувам или стават и обикновените? Моят е обикновен!

# 1 483
  • Б
Ето едно колело за завъртане. https://www.facebook.com/photo/?fbid=750582840447617&set=pb.1000 … 24639.-2207520000. Аз не успях днес, но друг може да има късмет.

# 1 484
Ето едно колело за завъртане. https://www.facebook.com/photo/?fbid=750582840447617&set=pb.1000 … 24639.-2207520000. Аз не успях днес, но друг може да има късмет.
И при мен греда.

Общи условия

Активация на акаунт