Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 334
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Дружба 2
Имам въпрос. Преди време, ако не се лъжа от тук, бях попаднала на анкета за пици. Не си спомням за коя пицария ставаше въпрос, но уж обещаваха безплатна пица, когато отворят обект в града. Някой нещо да се сеща? Търсих в мейла, но не открих нищо.
Тази анкета не я помня.
Аз помня една игра от миналата година на Доминос, при която трябваше да поръчаме точно определена пица и участваме за награда куфар. Тогава въобще не обявиха печеливши и според мен въоще не дадоха нито една награда. Питах, звънях, писах...... Супер некоректни. Покриха се като ....... От тогава Доминос умря за мен. Simple Smile

# 256
И на мен ми се върти, че бяха Доминос тия с анкетата, ама не съм 100% сигурна, за това не писах име, да не подведа някой, който евентуално има повече памет от мен. 😁 Ама предвид това, което казваш, по-добре да не се надявам явно.

# 257
  • Под Слънцето
За мен също след излагацията  от там насетне, Домино'с не съществуват. Оправдаха се, че външната фирма , която зарежда сладоледите УЖ са се свързали с печелившите. Но.. фронтери или нещо такова беше, там като звънях , си нямаха хабер . И то не звънях един път.. А във ФБ , директно се триеха постовете на такива като мен, питащи за списък с печеливши в страницата на пицариите.

И да, същата пицария откри обекти 2 в Бс и  за да си набавят клиенти, ги зарибяваха с играта, за която се пита.

# 258
Едни приятели, които по принцип не играят в такива игри, бяха спечелили куфар от Доминос преди година някъде. Аз не бях и разбрала, че имат игра Grinning

# 259
  • Под Слънцето
Едни приятели, които по принцип не играят в такива игри, бяха спечелили куфар от Доминос преди година някъде. Аз не бях и разбрала, че имат игра Grinning
Условието беше да се поръчат 2 пици и 2 сладоледа Нирвана на обща стойност над 25 лв.
Още си пазя снимка на кб някъде из компютъра по папките..

# 260
На 02.11 получих имейл от Unilever "С
грижа за твоя дом" за комплект продукти, изпратих снимка на бележката, ще ми върнат ли отговор за получени данни или направо изпращат?

Връщат отговор: Очаквайте наградата след две седмици

# 261
  • София, Дружба 2
Вярно, че беше така - пица, точно определен от тях вид, малка ли, средна ли /супер малка си беше и ММ си остана гладен/ и сладолед за над 25 лева. Според правилата трябваше да публикуват списък с печеливши, но не го направиха. Във ФБ коментарите изчезваха....... пълна трагедия. Да си гледат работата, да не са само те, пици предлагат и конкретните им. Sunglasses

# 262
От 06.11.2023г. нова игра на Кауфланд със закупуване на продукти: М-р Пропър, Суифър и Феери за минимум 5 лв. Вж. активни кампании в сайта на Кауфланд.

# 263
  • Под Слънцето
Аз лично минах само на Амичи във Варна. Преди ги редувах, но от как доминоските пици редовно заидваха прегорели и не можеш да различиш кое какво е отгоре им, даже компенсациите им не ме вълнуват.

Иначе на картинката - да си оближеш пръстите
 Сега погледнах отново-  обявените награди са за 3 тегления по 50 бр куфари. След година и половина прочетохме одеве, че някой все пак е спечелил. А след края на "играта" ни един не се похвали на страницата им или поне не прочетох някой да ги  защити. Мога да кача и чата с глупавите им оправдания, но не виждам смисъл..

# 264
  • Дупница
Не мога да регистрирам код в колата. Някой друг има ли такъв проблем? Изписва кодът не е валиден,

# 265
Не мога да регистрирам код в колата. Някой друг има ли такъв проблем? Изписва кодът не е валиден,
На мен днес 2 кода ми изписа "успешно" и не ми ги отчете.

# 266
  • София, Дружба 2
КК и при мен току-що от три кода, два ги отчете, а един уж го прие, но не даде точка. Излязох от приложението и като влязох отново беше отчетен и ми беше добавена точката.

# 267
КК и при мен току-що от три кода, два ги отчете, а един уж го прие, но не даде точка. Излязох от приложението и като влязох отново беше отчетен и ми беше добавена точката.
Благодаря за идеята-рестартирах,но ги няма

# 268
Тия Доминос наистина са много зле. Пробвахме ги днес, ми и да ми предложат безплатната пица от анкетите, вероятно няма да си я потърся дори...

В Киндер пингуи се опитах да регистрирам бележка, обаче не мога да вляза в профила...същия като предишните игри ли се предполага, че е или трябва да правя нова регистрация?

# 269
  • София, Дружба 2
В Киндер пингуи не участвам още, защото все забравям за тази игра и още не съм купила нищо, но в Киндер шоколадчетата си направих нова регистрация и всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт