Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 381
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 330
На някой да му се намира случайно код за емаг?
И,за да не е спам,още чакам гащичките Пуфис от ДМ

# 331
И при мен не се получава с Маги,някакъв съвет?Нещо ме е подгонила каръщина мрън,мрън… В Кока Кола има хубави награди,но за съжаление имам само 1 код.Няма ли някой да се похвали от Жилет и Кауфланд? Честито на спечелилите в Ариел!

# 332
  • ЛОВЕЧ
И при мен не се получава с Маги,някакъв съвет?Нещо ме е подгонила каръщина мрън,мрън… В Кока Кола има хубави награди,но за съжаление имам само 1 код.Няма ли някой да се похвали от Жилет и Кауфланд? Честито на спечелилите в Ариел!
[/quote

Не знам какъв проблем имате с Маги,аз качих току що бележка през телефона без проблем
И аз съм от печелившите резерви в Ариел. Бях с 3 участия,но не знам дали е от значение това,доста пъти с по 1 участие съм печелила,до късмет е според мен

# 333
Да се похваля и аз съм от резервите на Ариел и четка от ДМ🙂

# 334
# 335
# 336
  • При децата ми
Похвалвам се и аз със сак от "Хайникен"! С две бележки участвах.
Alize,честито! Със здраве да се ползва телефона! Flowers Four Leaf Clover Страхотна награда! Gift
Радвам се, че има толкова спечелени награди в темата! Flowers Four Leaf Clover

# 337

Натура 2000 са изтеглили! Зарадваха ме 🤗

# 338
  • София, Дружба 2
Странно ми е и моля някой ако е наясно да обясни. В ариел и кауфланд само резерви ли печелят? Никой ли не печели като титуляр в тази игра?

# 339
  • Сандански
Ариел просто теглят на 2-3 седмици и изпращат на всички, че са резерви.
Това е защото искат да се направят на много честни, че проверяват бележките според мен.
Няма как всички да са резерви. Wink

# 340

Натура 2000 са изтеглили! Зарадваха ме 🤗
И аз печеля-преносима батерия.Исках таблет,но пък малкия е много доволен,че вечно имаме разправии,че е без батерия 🤣

# 341
Да се похваля и аз с таблет от Натура 2000. Първа награда за годината, чудеса се случвали и преди Коледа, явно е от споделянето в групата.

# 342
  • Б
Натура 2000 къде са публикували? Да не умира надеждата !

# 343
Аз получих sms, с форма за попълване на данни.

# 344
Незнам дали са публикували,аз получих смс

Общи условия

Активация на акаунт