Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 119 774
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет пак. имаше игра в сайта на ОРБИКО и сега не си спомням на какво и до кога беше. Помня, че играх, но не помня за какво беше - Може ли помощ .
Оправям бележките и да не метна нещо важно
В Девин и Емека ме няма, а в другите не съм играла

Orbico имаха миналия месец игра с ORAL-B и Ремедиум като се печелеше електрическа четка за зъби Simple Smile
Благодаря , но не е тя. Имат ли линк някъде където са активни и отминали промоции.
Като се замисля може да е имало на Орал Би и нещо си отново там
Ето тук са игрите на Орбико - https://www.pg-promo.bg/

# 76
Няма ли игри със превръзки или вода за пиене или протайнови барчета чай  много  ми липсват такива игри преди пуснаха хубави награди бъдете живи и здрави през новия месец аз нещо се разболях надявам се бързо да се оправя та много не излизам по магазините.

# 77
Аз чакам пакет шоколади от играта на Милка. Чак не мога да повярвам. Точно в този момент имах нужда да спечеля нещо, просто заради самото чувство.

# 78
  • София
И тази година ще има от коледните пуловери на Нутела Smiley https://xmas.itst.bg/bg/bg/xp/xmas

# 79
Привет и от мен!
Вчера получих SMS, печеля барбарон от Емека, добро начало на месеца.🍀 Единственият проблем е, че на същата касова бележка има и Persil и ще трябва да взема дубликат от Кауфланд.
Честит ни нов месец, нека донесе за всички здраве, радост в семействата и много нови награди!🍀🍀🍀

# 80
Благодаря за темата!
Фирмите се раздвижиха с игрите, браво!
Не съм печелила от 5-6 месеца вече. И Инстаграм зарязах...

# 81
  • София
Някой, ако е заявил спален комплект от Чупа чупс без да му трябва, моля да ми пише.

# 82
# 83
  • Пловдив
Някой, ако е заявил спален комплект от Чупа чупс без да му трябва, моля да ми пише.
И от двата вида заявих, заедно с букет и мега близалка или там каквото беше...
Търся куфар Joy

# 84
Здравейте. Много рядко пиша, но да се похваля, че спечелих пералня Bosch от играта на Персил Simple Smile

Скрит текст:

игра на DM https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test/testvayte-produkti-s-dm-2071496 

50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест PARSA BEAUTY Четка за руж Nature Love

# 85
От играта на роден край има ли някой,който си е получил наградата?Имам 4 код на кк и 2 на Фанта,който ги иска да му пише .Ядосах се и го премахнах приложението,но душа не ми дава да изхвърля капачките😝

# 86
Ако може за мен 🤗
От играта на роден край има ли някой,който си е получил наградата?Имам 4 код на кк и 2 на Фанта,който ги иска да му пише .Ядосах се и го премахнах приложението,но душа не ми дава да изхвърля капачките😝

# 87
Давам ги на първия който беше писал.При следващите събрани кодове ще ги изпращам подред на всички които сте писали на лично 🤗

# 88
Purina пратиха имейл на печелившите.

# 89
Честит нов месец ,благодарности за Захарче ,Станимир и всички които качват игри и победители!  Октомври беше голяма суша от към награди,но ноември започна добре .С награда  съм от Кока-Кола ,сак и чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт