Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 844
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 765
Бях изтеглена в ИГ от делта планет мол Варна за коледен календар с невероятни отстъпки. Ходих до мола да го взема. То невероятни намаления  ви казвам. - 10 % на ненамалени от еди си коя марка. - 10% на продукти на марка ДМ (балеа, алверде и т.н.) - 20% на ненамалени в комсед. Общо взето от едно тесте с отстъпки  има една безплатна канелена Кифличка от Икеа 😅. Очаквах отстъпки поне 50 %, пък то... 😅

# 766
  • Пловдив
За добро утро наградка от КК - термос.

# 767
Добро утро! Nature High Brightness

# 768
Бях изтеглена в ИГ от делта планет мол Варна за коледен календар с невероятни отстъпки. Ходих до мола да го взема. То невероятни намаления  ви казвам. - 10 % на ненамалени от еди си коя марка. - 10% на продукти на марка ДМ (балеа, алверде и т.н.) - 20% на ненамалени в комсед. Общо взето от едно тесте с отстъпки  има една безплатна канелена Кифличка от Икеа 😅. Очаквах отстъпки поне 50 %, пък то... 😅
Разсмя ме, да знаеш Simple Smile Всичко е за замазване на очите. Братовчедка ми в неделя ми разправя, че на един сайт на 11.11 имало 50% отстъпка, но тя го е видяла след 23:30 часа, а било качено малко преди това. Демек рекламираме се, но не искаме много продажби, че нямаме печалба. Дебна корейската козметика, искам нещо с повече от 15% отстъпка, че не са им евтини шампоаните Simple Smile
И ми трябва жокер - утре ще карам ММ към София и на връщане мисля да направя един МОЛ - сигурно за първи и последен път в моя живот Simple Smile - дали ще има черен петък в Перник? Там има Синсей, Уайкики и такива за дрехи мисля, не съм ходила, все он-лайн поръчвам Simple Smile
Вчера ми пратиха и електронния ваучер за Емаг, сега и там ще погледна какво да пусна утре, не са малко 100 лева, но пък и не стигат за нещо читаво като техника Simple Smile

# 769
  • Велико Търново
Добро утро! За кремчето на MIXA искат ли протокол, че не съм в града и ще пращам друг човек до Спиди.

# 770
  • София
Не, не искат нищо.

# 771

И аз си имам коледни чорапки. 😋

# 772

На тези игри къде обявяват спечелилите ?

# 773
От Ментос започнаха да обработват бележките. Успях да поръчам 1 барбарон! Направо треперя от вълнение! Децата ще са супер щастливи!!!

# 774
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно влизам и аз в темата да споделя, че бележката ми е обработена и си заявих оранжевия куфар 💗

# 775
Моят крем от MIXA също дойде .
Не очаквах толкова огромна опаковка! 🙏

# 776
Някоя от дамите спечелили анорак от играта на Пощенска банка дали пази номера, от който са и звъняли?
До момента никой не се е свързал с мен, а десетдневният срок изтича утре, ако не се лъжа...

# 777
Ариел пристигна

# 778
Спиди днес донесоха таблета от "Натура 2000" .

# 779
Някоя от дамите спечелили анорак от играта на Пощенска банка дали пази номера, от който са и звъняли?
До момента никой не се е свързал с мен, а десетдневният срок изтича утре, ако не се лъжа...

02 817 91 38

Общи условия

Активация на акаунт