Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 838
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 810
Днес ми излезе черен петък в сайт за барбарони намалени по 50лв.Та се чудя сега 49лв. ли да дам за 35 пакетчета бонбони,при нас са по 1.40 за брой,или да си го взема от сайта за 50.
В кой сайт са намалени?

# 811
Днес ми излезе черен петък в сайт за барбарони намалени по 50лв.Та се чудя сега 49лв. ли да дам за 35 пакетчета бонбони,при нас са по 1.40 за брой,или да си го взема от сайта за 50.
Зависи кое е по важно за теб: 1.Да ти изпише "ЧЕСТИТО" или 2. Трябва ти барбарон и ще си го купиш

# 812
Ако толкова го искаш- купувай 🙂
С игрите нищо не е сигурно и там е за кефа.

# 813
  • Лясковец
В кой сайт са намалени?
Ето тук видях намалени https://whome.bg/category/331/barbaroni-puf.html?ProductSort=1 Беше ми излязал и още енин с чрен петък на барбарони но сега не го откривам.Ако е нещо което по принцип купувам бих регнала касовите за да разменя,но толкова бонбони кой ще ги яде.

# 814
Благодаря на мацката за споделянето на  играта на Талодерма Simple Smile и за мен ще има кремче. Аз наистина харесвам техните продукти,за тяло са супер.
може ли за мен линк към играта, че съм я пропуснала

# 815
Заповядай! 😊 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02e4jCeA3XD8nn2 … d=100065714130549
Благодаря на мацката за споделянето на  играта на Талодерма Simple Smile и за мен ще има кремче. Аз наистина харесвам техните продукти,за тяло са супер.
може ли за мен линк към играта, че съм я пропуснала

# 816
За жалост не съм аз от играта на Милка, някой като с моя номер, но с различни последни 3 цифри...
Но успях да се регистрирам в юсерин и съм в първите 100, ще чакам да видя какво ще изпратят. Благодаря за споделянето😊

# 817
И аз имам имейл от Юсерин, че печеля и да очаквам до 1 месец наградата.

# 818

Някой може ли да ми каже защо не ми е одобрена публикацията в Талодерма? Това е коригираният ми вариант - след като първия път не я одобриха, я съкратих малко, но отново получавам съобщение, че не е по правилата... Не разбирам какъв може да е проблема 🙄

# 819
За какво става въпрос, нещо съм пропуснала

# 820
  • София
Скрит текст:
Някой може ли да ми каже защо не ми е одобрена публикацията в Талодерма? Това е коригираният ми вариант - след като първия път не я одобриха, я съкратих малко, но отново получавам съобщение, че не е по правилата... Не разбирам какъв може да е проблема 🙄

Здравей,
проблемът е в това, че Google се опитват да предпазят бизнесите от това да получават "фалшиви" отзиви. Като цяло идеята на отзивите е да се дават реални такива за дадени бизнеси, за да помагат на останалите, които търсят информация. Все още голяма част от хората взимат решения на база отзивите за даден продукт или услуга.
При всички положения, трябва да имаш възможност да обжалваш, съответно пак да бъде прегледано и в повечето случаи минава одобрението.

# 821
# 822
ПОДАРЕНИ
Имам 1000MB за подаряване на Yettel

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 09:39 от valley_of_roses

# 823
  • Сливен
Най ме радва, когато организатор си спазва правилата. Гледам вчера във Фейсбук, изтеглили печеливши за една игра, но един от участващите не е споделил условието "сподели". След проверка от тяхна страна/ един от участниците сподели за тази пропусната стъпка/, са изтеглили нов. Сега не мога да намеря публикацията, за да ви кажа точно коя е играта/страницата, но определено пак ще се включа в техни игри.

# 824
За какво става въпрос, нещо съм пропуснала

Първите 100, които се абонират за бюлетин, получават персонализиран подарък.

Общи условия

Активация на акаунт