Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 833
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 840
Подарявам купони за отстъпка. Ако някои иска да използва да пише.
Скрит текст:

# 841
Благодаря за напомнянето - и аз се регистрирах за eucerin.

А как разбирате, че сте се класирали? Аз получих само @ за потвърждение на ел.поща.

# 842
Благодаря за напомнянето - и аз се регистрирах за eucerin.

А как разбирате, че сте се класирали? Аз получих само @ за потвърждение на ел.поща.
На мен ми пратиха @,че печеля подарък и до 30 дни ще е при мен

# 843
Благодаря за споделянето на Eucerin 🙂Изписа ми честито и ще видим дали ще получим всички по нещо.И от Микса печеля,така,че мрънкането тук помага.В Стела артоа участвах вчера,но без късмет.Дали има някой спечелил от групата?

# 844
Аз се включвам с молба. Ако някой пазарува от Cliché. Спечелих от ИГ ваучер за 300 лв, но не пазарувам от там Ако някой има желание и пазарува от там, и би бил така добър да да ми смени ваучера с парична равностойност, нека ми пише на лично! Благодаря! И да се похваля  днес дойде още една желана награда от ИГ. 😊

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 13:26 от Михаела 🍀

# 845
Михаела има известна логика да го предложиш с някакво намаление все пак този ваучер .

# 846
Разбира се, нека който има желание да ми пише и ще се разберем 😊
Михаела има известна логика да го предложиш с някакво намаление все пак този ваучер .

# 847
От страницата на Чупа чупс ☝ Ако имаш останали точки в профила си, то продължавай да четеш, защото имаме добри новини за теб! През 2024 г. ще имаш възможност да ги използваш и да си вземеш от яките Chupa Chups награди!😉 А през това време, защо да не се включиш в играта на Mentos?

# 848
От страницата на Чупа чупс ☝ Ако имаш останали точки в профила си, то продължавай да четеш, защото имаме добри новини за теб! През 2024 г. ще имаш възможност да ги използваш и да си вземеш от яките Chupa Chups награди!😉 А през това време, защо да не се включиш в играта на Mentos?

Качени са и имената на заявилите награди.
Тук ме учуди, че Славови никакви ги няма. Joy

# 849
Еми да бяха казали по-рано да не си хабя точките, а да чакам заветния барбарон Sad Сега 50 лв. за ментос май няма да дам. Кой ще ги яде, пък и не се знае дали ще успея да се вредя.

# 850
Някой беше питал за наградите на Роден Край и Мастършеф, ние сме с комплекта за кухня, писах им след 4 седмици чакане и прикачвам получения отговор 🙄🙄

# 851
  • софия
Днес си получих ваучера от Милка и Фантастико.

# 852
Да и на мен ми върнаха същото съобщение.Вчера разчиствах бележки и за малко да я хвърля😁Повече от месец мина откакто спечелих.

# 853
  • Бургас
Спечелих

# 854
Някой беше питал за наградите на Роден Край и Мастършеф, ние сме с комплекта за кухня, писах им след 4 седмици чакане и прикачвам получения отговор 🙄🙄
Здравейте, извинявам се, а получихте ли някакъв отговор след като изпратихте данни за доставка на награда, защото при мен няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт