Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 61 639
  • 750
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте!
Получих тази симпатична чаша,но как разбера дали е подходяща за топли/горещи напитки?
Няма никаква информация на опаковката на български език.
Дали някой от вас я ползва?

# 151

Здравейте!
Получих тази симпатична чаша,но как разбера дали е подходяща за топли/горещи напитки?
Няма никаква информация на опаковката на български език.
Дали някой от вас я ползва?
Взех такава за дъщеря ми. Основно я ползва за сок, айран и тн. По принцип за горещи напитки ползвам само стъклени огнеупорни чаши без олово от гледна точка здравословност. Иначе я мия заедно със сламката в миялната и за момента не е мръднала. Така че не би трябвало да има проблем с горещи напитки.

# 152
  • на морето
Здравейте! Честита Нова година!
Не съм поръчвала отдавна и сега ми се иска, ама защо не отчита тези 24% в кошницата, на нито един артикул?

# 153
  • have faith and be patient ..
Здравейте , на някой да му е излишно черно ,  късо ватирано яке за момиче , размер 140  или тъмно синьо , антрацит ?

# 154
  • София
ЧНГ! Много успешни поръчки и по-малко нерви с LCW!
Телефонът им вече работи ли, защото пишеше, че няма да отговаря до.... не помня датата
Не съм поръчвала отдавна и сега ми се иска, ама защо не отчита тези 24% в кошницата, на нито един артикул?
Това за -24% явно не важи, когато натисна отдолу някоя категория, ми дава, че страницата не е активна.

# 155
  • София
Бях се зарекла да не пазарувам от тоя бъгав сайт, но сега влязох от любопитство да видя какво има. От намаленията излизат страхотни цени - детски пуловерчета, роклички и блузки по 2-3 лв. Сложих няколко в количката, ами там излизат на цена с 10 лв повече и нагоре. Отделно с всяко ново влизане в сайта, в рамките на 2 часа, за едни и същи артикули веднъж общата цена беше 50 лв и стотинки, следващия път 55 лв и стотинки. Явно сайтът продължава да си седи неоправен и заблуждават хората с измислени намаления. Направо са си за КЗП.

# 156
Тази сутрин, когато имаше само БД без код имаше страшни намаления на връхни. Рискувах да не чакам код и имам момчешко пухено яке за 10лв- сега е 26 с кода, момичешка дебела парка за  16 лв - уникална, вече не е налична и момчешка парка за 34лв- сега над 50лв...
Остана да ми изпратят поръчката!

# 157
  • София
Мда, сега пък намалението 24% проработи. Обаче от един конкретен клин не мога да сложа 2 цвята - ако сложа втори, първият изчезва.

# 158
Уж 24% в количката , излезе ми като реклама и че има допълни 10% ! Като ги добавях в количката ми показваше страхотни цени - комплекти по 13-14 лв , жилетки по 10 лв , блузки по 7-8 лв. Добавям доволно в кошницата , че ще напазяря на детето за пролетта и бам в кошницата половината намаления ги няма 🤷♀ излизат ми двойно по-скъпи цени. Ужасен сайт и явно не си го обновяват.

# 159
Моята поръчка от от 3/1 дойде. В ранни зори тогава бяха изпуснали цените - 2 чифта боти, 1 зимно яке, 2 пролетни, 2 грейки без ръкав, 2 гащеризона, 2 панталона и 1 клин на цени от 1.90 до 18лв. всичко 110лв. Доволна Simple Smile

# 160
Моята поръчка от от 3/1 дойде. В ранни зори тогава бяха изпуснали цените - 2 чифта боти, 1 зимно яке, 2 пролетни, 2 грейки без ръкав, 2 гащеризона, 2 панталона и 1 клин на цени от 1.90 до 18лв. всичко 110лв. Доволна Simple Smile
За дете или възрастен?

# 161
Детско - 13-14г.

# 162
Реших, че е имало бъг, какъвто имаше преди време.

# 163
Сега колело на късмета има ли? 😁 Първо ми излезе, че има, сега пък никакво го няма.. сайта в отврат, наистина!

# 164
  • Варна
Здравейте. Искам да върна една поръчка , но съм я направила като гост и нямам регистрация и въобще акаунт , в който да вляза и да заявя връщане .
Какво правим в този случай ?

Общи условия

Активация на акаунт