Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 60 969
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Получих якетата, но за жалост са ми големи. 😒 Размер 36 - според ме ще станат спокойно на 38/М. Взех ги по 13.50 лв.  Утре трябва да се разправям с Еконт да ги върна.

# 676
Получих якетата, но за жалост са ми големи. 😒 Размер 36 - според ме ще станат спокойно на 38/М. Взех ги по 13.50 лв.  Утре трябва да се разправям с Еконт да ги върна.
Подозирах,че се окаже така.Като ги гледам са оувърсайз модели...

# 677
Сестра ми получи бялото яке размер 40,огромно е.Иначе ми хареса.
 И зелното за мен ,онова за което питах по-нагоре. То си оговаря горе долу.. Нося 40 ,този номер поръчах и ми става уж.. Но в горната част,в гърбаа ми е леко опънато,а в ханша малко ми хлопа.. Ама ще го задържа...,идея нямам къде и как да прибирам якета вече.. Дебело ми изглежда,зимно.Дали топли,ще видим...
Брайан,благодаря за линковете!
А и това сивото от линковете получихме,отговаря си,много ми хареса.То е от плат,с пухена подплата,топло,но ще се мокри при валеж.

# 678
Бях се зарекла да не поръчвам, след като последната пратка месец я чаках и накрая след разговори я отказах и във вторник се изкуших на безплатна доставка за два евтинджос летни суитчъра без ръкав. Единият ок, по-скъпият с бримка, май поправима, с петно, явно изцапан от магазина и с алармата. Последен беше.
Някоя добра душа да сподели за алармата. Помня някоя каза, че мъжът й я махнал и няма мастило. Така ли е?
В нашенските магазини не могат да ги махнат.
Ей, мизерна работа. От БГ магазини никога такива неща не съм получавала. Хвърлени в пакета, сякаш не ги плащам.
Единият

# 679
  • sofia
Поне три пъти съм получавала с аларма, не е било с мастило. Махаме ги с клещи и нож.

# 680
И аз вече няколко пъти получавам с аларма, махам ги с подръчни средства.

# 681
Махнахме я. Благодаря!

# 682
Здравейте, някой да каже дали размерите на детските обувки си отговарят? Търся размер в см на стелката на 29,30 и 31 на маратонките за момиче.

# 683
Отговарят си спрямо тяхната таблица.

# 684
Здравейте,
какво означана "U" в означението за дължина?
Примерно за този мъжки панталон - https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1%8 … D/7590226/4319034

# 685
Здравейте,
какво означана "U" в означението за дължина?
Примерно за този мъжки панталон - https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1%8 … D/7590226/4319034
Typically when we buy clothes we “try before we buy.” That way we know the clothes fit. We wanted to replicate this experience when shopping online. So we created SizeU. SizeU is a tightly fitting digital garment with embedded sensors that precisely measures its wearer and effortlessly sends that information back to us.

# 686
Дами,в раздел "специални цени" намерих детски дрехи на много изгодни цени-тениски по 3,4 лв,суитчери по 6,7лв.,спортен комплект по 14,15лв.Отделно има още -15% за над 60лв.
Дрехите във физическите им магазини в момента не се пипат,поне за мен е така.😉

# 687
Дами,в раздел "специални цени" намерих детски дрехи на много изгодни цени-тениски по 3,4 лв,суитчери по 6,7лв.,спортен комплект по 14,15лв.Отделно има още -15% за над 60лв.
Дрехите във физическите им магазини в момента не се пипат,поне за мен е така.😉
Благодаря, поръчах доста неща на много изгодни цени за детето. И освен това в кошницата над 60 лв ми намаля още с 15%. Например този к-кт стана 8.66 лв https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0%B … 2/7076353/4080901

# 688
Здравейте.
Вчера получих детска хавлия с аларма.
Чудих се какво да правя. Мъжа ми пробва да я махне, но според мен щеше да скъса хавлията.
Вечерта я занесох във физически магазин на уайкики.
С влизането в магазина, алармата започна да пищи и дойде служител.
Показах хавлията и фактура (бележка) която пристигна в плика.
Веднага махнаха алармата, без проблем.
Това като идея ви го давам.
Хубав празник!!!

# 689
  • БГ
С отвертка ги махам аз.

Общи условия

Активация на акаунт