Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 60 181
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • sofia
Бъг в сайта, поне така ми казаха,  обадете се на телефона или им пишете, ще Ви направят товарителница за връщане.

# 721
При мен от много отдавна винаги е така, само последният път за изненада не даваше грешка. Писала съм им многократно за проблема, или ми обясняват, че само при мен е така или други глупости! Оправия няма.

# 722
Най-накрая успях да направя връщането. Явно са отстранили проблема.

# 723
  • София
Най-накрая успях да направя връщането. Явно са отстранили проблема.
Т.е. дадоха ви номер на товарителницата, с който отивате в Еконт да го разпечатат?
Аз се чудя какви са тези указания на сайта на lcw за връщане през Еконтомат и дали реално действат?

# 724
Аз направих скрийншот веднага след като ми изписа, че е обработено връщането.
На другия ден отидох в Еконт и ми казаха, че нямат товарителница спрямо моите данни; но показах снимката и там видяха кода и излезе заявката.

# 725
Да, успях да стигна до последната, трета стъпка и ми даде номер на товарителница. И аз си правя скрийншоти, но днес видях, че се появяват и в приложението на Еконт

# 726
  • София
Товарителниците си ги има в системата на Еконт, но аз имам друг въпрос. Необходимо ли е всеки път да нося номера в офиса на Еконт, за да разпечатват товарителницата, мога ли аз да я разпечатам от компютър.
Опитах и ми създаде товарителница за връщане с номера на поръчката, но ми е интересно може ли да се пуска така, без участието на LCW

# 727
Има промоция екстра проценти намаление и безплатна доставка днес.

# 728
Здравейте, не знам дали е коментирано, но...

До колко дни мога да върна артикул от покупка от физически магазин? Всички етикети са налични, ще ми я приемат ли?

# 729
Един месец. Трябва ви и касовата бележка.

# 730
Благодаря, предполагах, че е само за онлайн поръчки такъв срока.

# 731
Поръчах в Уайкики сандали различна номерация на много достъпни цени и днес дойдоха, но мога да кажа, че номерацията не си отговаря. Гледах размерите в сайта и гледах спрямо тях да поръчвам, но се оказва, че не си отговарят. Поръчах 23-ти размер сандали и 24-ти и са 1:1, като големина. Поръчах едни чехли затворени, уж 23-ти размер, те отговарят за 25-ти. И това са за момченцата, за момичетата досега не съм имала такова разминаване. Въпреки това, няма да ги връщам, де. Просто реших да Ви кажа.

# 732
Поръчах в Уайкики сандали различна номерация на много достъпни цени и днес дойдоха, но мога да кажа, че номерацията не си отговаря. Гледах размерите в сайта и гледах спрямо тях да поръчвам, но се оказва, че не си отговарят. Поръчах 23-ти размер сандали и 24-ти и са 1:1, като големина. Поръчах едни чехли затворени, уж 23-ти размер, те отговарят за 25-ти. И това са за момченцата, за момичетата досега не съм имала такова разминаване. Въпреки това, няма да ги връщам, де. Просто реших да Ви кажа.
Аз също се убеждавам,че в това отношение все повече започват да приличат на Пепко 🙄

# 733
От седмица се опитвам да направя връщане и косата ми побеля!
От сайта и приложението не става, изписва грешка и не може да се завърши заявката. Имейлите ги връща като недоставени, кутията им е пълна!
Единствения вариант е формата за контакт в сайта! Писах, писах, не могат да ме разберат, че искам едно просто връщане, имам чувството, че си пиша с чат бот. Накрая ги заплаших с КЗП и една госпожа ми звънна, като няколко пъти ми натърти, че ми правят услуга със създаването на товарителница и безплатно връщане, при положение, че доставката си беше до офис! Полудях! Супер нагли са станали, обучени да лъжат и извъртат нещата, не им пука за състоянието на сайта и разочарованите клиенти. Ако нямат евтини и сигурни неща, хич няма и да поръчам от тях вече.

# 734
Защо не върнете с листа, който е вътре в пратката?

Общи условия

Активация на акаунт