Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 60 180
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Минали години съм купувала от Уайкики и определено оставах все много доволна. Тази година пуснах 3-4 поръчки, едно става, две не стават и то от към качество. Последните роклички и блузки, които поръчах на дъщеря ми бяха по-лошо качество, отколкото купуваните от Пепко, което за мен е недопустимо. По принцип не връщам артикули, но за последната поръчка се насилих да се организирам и я върнах почти цялата. Имаше просто ужасни неща. Една рокля с пайети се сипеше все едно съм я купила от Тему за 2 лева от колелото на късмета.
И аз така с последните 2 поръчки. 🙄

# 706
Няма смс-си. Аз с приложението на Еконт действам. Че иначе си виси поръчката. Пестят, сладурите.

# 707
  • София
От доста време не пращат смс-и. Аз получавам мейли от Еконт, че имам невзета пратка на 2 или 3 ден или ми звънят от офиса. И аз забелязах голям спад в качеството, а и много грешки взеха да правят. Пращат грешни номера, аркитули и ми писна да се занимавам. Ама пък във физическите магазини не пускат толкова добри намаления..

# 708
Днес ми се обадиха от Еконт,че пратката ме е там от седмица...смс чаках,нямаше.

# 709
Сега изтеглих приложението и ми стана лошо колко пари съм дала за една година за пратки.
По-добре да не го бях теглила, Cold Sweat

Пратката ми е в офиса от събота, Flushed

# 710
Пак съм аз.
Днес си взех пратката, но искам да върна няколко неща.
Попълних формуляра на хартия от кашона, както и в профила ми. Но не виждам етикет за залепяне.
В офиса на Еконт ли ще го принтират?

Тези чинии са уникални хенд мейд, взех ги за торта.
Четири са в комплект, аз взех два, просто са прекрасни
Жалко, че няма други продукти от тази серия.
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%BA%D1%83% … 0/7854463/4455702

# 711
  • Пазарджик
Пак съм аз.
Днес си взех пратката, но искам да върна няколко неща.
Попълних формуляра на хартия от кашона, както и в профила ми. Но не виждам етикет за залепяне.
В офиса на Еконт ли ще го принтират?
Да,в офиса ще Ви го залепят.

# 712
Здравейте!
Имате ли код за отстъпки, че тъкмо щях да поръчам и изчезна намалението!

# 713
Какви кодове за отстъпки? В сайта има "Изненадващо намаление" и отделни артикули са намалени с 15%, 25% или 35%.

# 714
Какви кодове за отстъпки? В сайта има "Изненадващо намаление" и отделни артикули са намалени с 15%, 25% или 35%.
Точно моите артикули не ги лови нищо в количката, а до преди малко имаха -10% поне.
Затова питам дали има случайно код от някъде.

# 715
Минус 10% е за всички артикули при обща сума над 60 лв. Иначе, правят промени с процентите постоянно.

# 716
Имам 60лв в кошницата, но ми изчезна това намаление. А до преди малко имаше. Банера продължава да излиза.

# 717
Може по- късно намалението да се начисли пак. Сайтът им не е много адекватен понякога.

# 718
  • sofia
10% също не е на всичко, дори и общата сума да е над 60 лв, а на избрани елементи с надпис светкавична разпродажба. Ако в кошницата имате артикули само с такъв надпис, на обща стойност равна или по-голяма от 60 лв, тогава начислява 10%. Общо взето е играчка, тука има , тука нема😁

# 719
Някой с такава грешка на последната стъпка при опит за връщане:
При връщането възникна грешка. Моля, опитайте отново.

Общи условия

Активация на акаунт